35. I will never let you go

990 62 2
                                    

Atsakiau į kiekvieną jo bučinį jausdama ,kaip per kūną begioja milijomas širpuliuku. Viskas vyko taip lėtai ,kad jaučiausi lyg sulėtintam filme. Jo lūpos nukeliavo mano kaklu žemyn iki krūtinės ir vėl atgal iki manųjų lūpų.
Nutraukęs bučinį atsitraukė atsisėsdamas man ant liemens ir suėmė mano marškinėlių kampus duodamas suprast jog nori juos nuimti. Po kiekvieno bučinio vis kažkoks rūbas krito kaip lapas nuo mūsų kūno.
Likau tik su apatiniais ,kaip ir jis ,kai staiga jis sustojo mane bučiavęs. Atsitraukė tik taip ,kad mane matytų ir pasirėmė su ranka ,kad kabėtų virš manęs.
-Kas nutiko?-Paklausiau žiūrėdama jam į akis ,nes jis atrodė išsigandęs ir pasimetęs.
-Ar tikrai to nori ?-Paklausė susirūpinusiu veidu ir žiūrėjo taip lyg ieškodamas akyse abejonės.

-Jeigu ir tu to nori

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Jeigu ir tu to nori.-Gyliai kvėpodama vos galėjau normaliai kalbėti. Mano širdis plakė ,kaip drugelio sparnai.
Jis daugiau nieko neatsakė tik švelniai delnu prilietė mano skruosta ir pasilenkė ,kad galėtu pabučiuot. Supratau ,kad ir jis to nori todėl ir vėl atsakiau į jo bučinį. Bijau to kas dabar vyksta ,tačiau nenoriu tam užkirst kelio. Noriu to taip pat kaip ir jis ir dabar mes abu tai prisiminsim ,nes nedarau tokios klaidos kaip paskutinį kartą. Jokių tablečiu tik jis ir aš su savo sujauktu pasauliu.
Jo ranka nuslinko mano šonu už nugaros taip pasiekdamas liemenuko sagtį. Atsegęs lėtai nutraukė šleikute vieną po kitos palikdamas mane pusnuoge.
Įvėliau pirštus į jo plaukus ir leidau jo liežuviui kovot su manuoju nelygioj kovoj. Stipriau patempiau jam už plaukų priversdama išleist dejonę panašia į urzgimą.
Jo kūnas pajudėjo į priekį ir nors mus skyrė apatiniai tačiau per ploną medžiagą puikiai galėjau jausti jo pasidydžiavimą.
-Harry.. aš...ar galim daugiau nesikankint. Aš noriu tavęs.-Sušnabždėjau vos galėdama kalbėt ,nes balsas išdavė kaip kankinuosi.
Jis nieko neatsakė ir atsitraukę suėmė kelnaičių kraštus ir lėtai jas nuvilko. Jo ranka keliavo mano koja aukštyn slinkdama vidine puse ir pristabdydama ties šlaunim. Jaučiau jo pirštus liečiant , o po jų ir jo lūpos keliavo bučiniais į viršų.
Kvepavimas beveik sustojo ,kaip ir širdis jam pasiekus vietą ,kur ką tik puikavosi kelnaites. Jaučiau jo kvėpavimą ir neištvėriau ,kaip akys nukeliavo pažiūrėt į jį. Jis tuo pačiu metu pakėlė akis į mane ir nervingai sukandau apatinę lūpą. Kita jo ranka sulenkė mano vieną koją ir visas kūnas sudrebėjo jo lūpoms palietus mano odą.
-Harry.-Ištariau jo vardą ir jis vėl pakėlė akis į mane. Suėmiau jam už kaklo pakeldama aukščiau ,kad jis atsidurtu ant manęs. Sujungiau mūsų lūpas ir tuo pačiu metu su viena ranka nutraukinėjau jo trumpikes. Tai nebuvo taip lengva ,kaip tikėjausi ir ačiū dievui ,kad jis padėjo.
Atsikračius paskutinio rūbo apžergiau kojomis jo kūną pajausdama jį prie savęs. Vienu gražiu ir lėtu postūmiu jis atsirado manyje. Su gilia aimana išriečiau nugarą ir jo lūpos prielietė mano krūtinę.

 Su gilia aimana išriečiau nugarą ir jo lūpos prielietė mano krūtinę

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now