4. His skin

2.6K 139 5
                                    


Žiūrėjau į Harry ir bandžiau nusivalyt ašaras ,kol nepasidariau ,kaip ta mergina kuri verkia dėl menkiausios problemos.

-Tu negali taip sakyt.-Pagaliau ištariau bent kelis žodžius po jo tokio teiginio.

-Jei jis tau grasins tuomet aš irgi nesėdėsiu rankų sudėjęs. Turi pranešt apie jį. Pasiimk daiktus ir važiuojam su manim žinau ką galim padaryt ,kad jį uždarytų ilgam.-Ar jis kvailas? Kaip jis dar nesuvokė ,kad niekas man nepadės. Leo nebijo policijos ,nes pinigai nuperką viską.

-Ne Harry aš niekur su tavim nevažiuosiu.-Atsitraukiau toliau iš kart ,kai jis norėjo prieit arčiau.

-Aš tavęs nesuprantu. Amila kokio velnio tu stoji prieš mane ,kad apgintum jį.-Dabar jau ir Harry balso tonas pakilęs ,kas mane nepatiko ,nes taip jis atrodo agresyvesnis.

-Aš jo neginu ,tačiau tu nesupranti. Pinigai gali viską ,o jis jų turi daug. Manai jei policija man padėtų būčiau sėdėjus su juo ir nieko nedarius? Ar bent įsivaizduoji kas buvo ,kai bandžiau kreiptis į juos? Ar žinai?.-Surikau ir jaučiau ,kaip ašaros ir vėl kaupiasi akyse.

-Apie ką tu kalbi? Tai visai kas kitą jis nenupirks to kur dirbu.-Jis vis tiek bandė įrodyt savo tiesą ,kai atsegiau kelnes ir nuleidau žemiau ,kad parodyčiau randą ant kairės klubo pusės. Jis buvo pakankamai žemai ,kad paslėpčiau su apatiniais ,tačiau aš jį visada matau.

-Jie irgi man taip sakė ,kol Leo negavo iš jų atsakymo ,kad aš pasiskundžiau. Visi žadėjo ,kad jis daugiau nepalies manęs pirštu.-Harry akys nukeliavo mano klubu žemyn iki rando ,kuri Leo padarė su peiliu. Tai buvo kažkas panašaus į kryžių ,o gal į L raidę ,kad visi žinotų jog aš jo.

Atgal užsisegiau savo kelnes paslėpdama ,kas buvo žinomą tik man ir Leo. Harry stovėjo tyloje ir nieko nesakė ,kai staiga be jokio paaiškinimo ar kitokio žodžio dingo į savo buto gilumas. Laukiau stovėdama svetainėj ,kol jis pasirodys ir mano širdis sustojo ,kai jis grįžo su ginklu.

-Harry kam tau jis?

-Prisiekiu aš jį užmušiu. Jis nevertas ,net vadintis vyru. Pažiūrėk ką jis tau padarė. Jis naikina tave Amila.- Suriko ir norėjo išeit iš buto ,tačiau kuo greičiau jį sustabdžiau. Maniau jis protingesnis ir nedarys tokios kvailystės. Iš vis kodėl turėtų stot už mane?

-Harry padėk ginklą ,nes tu niekur neisi.-Persėjau jį įsiremdama delnais į jo krūtinę ,kad sulaikyčiau nuo tolesnių žingsnių.

-Amila pasitrauk.

-Ne.-Trumpai ir aiškiai išreiškiau savo pozicija ,bet jis ir vėl pabandė praeit pro mane. Sustabdžiau jį visais momentas ir tiesiog apsikabinau apsivyniodama jo kaklą rankomis. Man taip trūko kažkieno apsikabinimo ir šilumos ,kuri galėtu bent šiek tiek nuvyti visus demonus tolyn nuo manęs. . Atrodė lyg galėčiau palyst po jo oda ir mėgautis amžina šiluma ,bei švelnumu.

-Amila.- Jo balsas sušvelnėjo ,kai nesusilaikiau ir pravirkau. Girdėjosi tik mano tylus verkimas ,bei jo kvėpavimas ,kuris atsimušė man į plaukus.

-Prašau tiesiog apkabink mane.-Sukūkčiojau apsikabindama jį stipriau. Jis šiek tiek nedrąsiai apsivijo rankomis aplink mano liemenį ir stipriau suspaudė savo glėbį. Leidau ašarom laisvai tekėt mano skruostais ir sušlapint jo marškinėlius ,nes tai vienintelis dalykas sugeriantis mano skausmą.

-Amila tai nebegali tęstis.-Sušnabždėjo tylus balsas man prie ausies. Žinau ,kad tai tiesa ,tačiau neturiu nieko kas padėtų tam pasibaigt. Negaliu vieną dieną ateit pas Leo ir pasakyt ,kad išeinu tai būtų drąsu ir kvaila iš mano pusės. Turiu toliau kovot su savo demonais ,tačiau dabar savo komandoj turiu Harry.

-Ar girdi mane?.-Jis vėl sušnabždėjo ir lėtai linktelėjau sušniurkšdama nosimi.

-Viskas bus gerai Harry prižadu aš paliksiu jį.-Melas ir toliau visiškas melas. Sakau tai visada ,kad jis būtų ramus ir nebereikėtų jaudintis ,kad eis nužudyt Leo.

-Prižadi?.-Sušnabždėjo ,kai silpnai linktelėjau vietoj atsakymo. Melas po melo ir jau savęs nekenčiu ,kad meluoji vieninteliam žmogui ,kuris padeda nelygioj kovoj.

Lėtai atsitraukiau daugiau nieko nesakydama ir nusivaliau sūrias ašaras nuo skruostu.

-Viskas bus gerai.-Sušnabždėjo nuvalydamas dar vieną ašara nuo kairio skruosto ,kuri kaip išdavikė skelbė jog meluoju. Palinksėjau tęsdama melą ir jis toliau žiūrėjo į mano akis. Laukiau kol kažką pasakys ,tačiau jis tik vėl suėmė mano skruostus į savo delnus. Jis ir vėl mane pabučiuos ir aš tai jaučiu ,tačiau jaučiu ir tai ,kad tai paskutinis mūsų bučinys. Tai turi būti paskutinis bučinys ,nes tai nebegali tęstis. Harry turi dingt iš mano gyvenimo ,kaip ir Leo sakė ,o jei jis pats nenori iš jo išeit ,tada išeisiu aš.

-Nežinau ,kodėl jaučiu ,kad noru tave pabučiuot.-Sušnabždėjo ir norėjau vėl pravirkt. Negadinau akimirkos ir žiūrėdamas jam į akis viduje šaukiau ,kad jis greičiau tai padarytų leisdamas man išeit. Mano šauksmai galiausia buvo išklausyti ir jis lėtai bei atsargiai pasilenkė arčiau švelniai sujungdamas mūsų lūpas.

Jos judėjo taip pat tobulai ,kaip ir pirmąjį kartą. Visiškai pasidaviau šiam saugumo jausmui ir įvėliau pirštus į jo susivėlusius plaukus. Jo dideli delnai lėtai ,bei švelniai nusileido mano kaklu žemyn braukdami kūnų iki klubų. Leidau jo liežuviui kovot su manuoju pasiduodama visiškai jo įtakai ir pagilinau mūsų bučinį.

Užgesusi aistros ugnis ,kuri vos ruseno viduje staiga užsiliepsnojo degindama iš vidaus. Jaučiau tai ,kas maniau išnyko Leo palietus mano kūną pirmąją prievartos naktį. Viskas sujudo iš naujo ir įsikibau į Harry stipriau nuleisdama rankas iki jo kaklo. Mano ūgis leido man šiek tiek atsilenkti atgal ,kad jis pasektų paskui mane ir viena ranka nuo kaklo nuslinko iki jo marškinių prasegto tarpo.

Suėmiau už apykaklės iš kart ,kai pajaučiau ,kad jis nori atsitraukt ir laikiau jį vietoj prie savęs. Neleidau atskirt mūsų lūpų ,kurios judėjo taip tobulai ir žadino manyje aistrą.

-Amila ką tu darai?.-Jis pasipriešino man ir atsitraukė per tokį tarpą ,kad galėtų ištart šį klausimą. Iš tikro atsakymo neturėjau net aš pati ,tačiau nenorėjau sustot ir galvot jog turėsiu grįžt pas Leo.

-Tiesiog nesustok.-Sušnabždėjau sulietus mūsų kaktas ir apsilaižiau lūpas ,kurios dar vis dar buvo drėgnos nuo jo lūpų. Sugniaužiau jo apykaklę tvirčiau ir patraukiau jo kūną su savim ,kol atsitrenkiau į jo buto duris.

-Išjunk visus susilaikymus.-Dar kartą sušnabždėjau ir lėtai kilstelėjau galvą ,kad mūsų lūpas susijungtų ir vėl. Jos taip tobulai tiko ,kad Harry ir pats pasidavė ,tam kam priešinosi prieš kelias sekundes. Jo viena ranka atsirado ant durų šalia mano galvos ,kai kita nusileido šiek tiek žemiau suimdama mano užpakaliuką.

Kūne sukilo karštis ir pradėjau dar sunkiau kvėpuot ,kaip ir jis. Ranka ,kuri buvo suėmus jo apykaklę kuo mikliau pirštais atseginėjau jo marškinius ,o kita vis dar laikiau jo kaklą. Jis nesipriešino tam ,todėl nestabdžiau savęs ir atsegus visas sagas delnais švelniai priliečiau jo karštą odą.

Jo kūnas toks karštas ir švelnus ,kad braukdama delnais per presą galėjau jaust kiekvieną raumenuką. Atrodė taip lyg galėčiau jaust net ir raštais išmargintą odą ,bei pasakyt kokia tai tatuiruotė. Neketinau sustot ir toliau judinau savo lūpas su jo ,kol pirštais liečiau jo odą. Noriu įsimint tai ,nes žinau ,kad tai paskutinis kartas kai jį matau.


Laukiu jūsų Komentarų su nuomonėm Katuliai ;)

Kaip manot ką ji turi omeny paskutinis kartas? O gal jau nutuokiat ,kas bus toliau ? Ach ta melagėlė Amila...


Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now