19. He's back

2K 138 81
                                    

Pakilau nuo grindų ir nespėjus paliest rankenos durys atsivėrė pačios atverdamos Harry visu vaizdu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pakilau nuo grindų ir nespėjus paliest rankenos durys atsivėrė pačios atverdamos Harry visu vaizdu. Nespėjau suvaldyt savęs staigiai puldama jam į glėbį ir stipriai apkabindama. Kai pajaučiau jog jis tikrai čia staigiai pastūmiau nuo savęs trenkdama antausį.

-Kokio velnio mane čia uždarei ar norėjai sau galą gaut?-Suurzgiau iš pykčio.

-Kodėl tu pikta?-Jis atrodė nustebęs taip pat ,kaip ir aš.

-Jie ten šaudė o-o-o t-tu-u likai su jais lyg norėdamas mirties. Gal tau su galva negerai?-Pastūmiau jį priversdamas atsitrenkt į sieną ,tačiau jis tik suurzgė iš skausmo ir tada nusijuokė.

-Atleisk ,kad dirbau savo darbą Amila nejau pamiršai kas aš? Tai mano kasdienybė ir turėjau tave įspėt ,kad gali taip nutikt.-Nusijuokė jis ,tačiau aš čia nematau nieko juokingo. Na taip buvau visai pamiršus ,kas jis toks ir ,kad tai tikrai jo kasdienybė ,tačiau mano širdis nuo to nenusiramina.

-Tiesiog išsigandau ir viskas. Pirma kartą papuolu į tokia situacija atleisk.

-Uhh ,o mane jau senai buvo taip apšaudę.-Nusijuokė nusiimdamas suplėšytus marškinius ir parodydamas liemene ,kurioje buvo kokios penkios šautinės skylės ,o per vidurį didelis užrašas FBI. Niekada nepriprasiu ,kad jis iš teisėsaugos ,kai dažniausiai jo elgesys rodo kitaip. Mano akys nukrypo kažkodėl prie jo kojų ir pamačiau kraują bėganti jo batais ant grindų.

-Harry?- Parodžiau jam pirštu ir jo juokas pasikeitė į keiksmažodį ,kai staigiai ranka pasirėmė į sieną.

-Atrodo adrenalinas išgaravo.-Nervingai šyptelėjo.

-Eikš tau reikia gydytojo.-Apkabinau jį per liemenį išvesdama pro duris į salę ,kurioje buvo kelių žmonių lavonai ir daugybė šukių. Girdėjau sirenas už pastato sienų ir pakėlus akis pamačiau ateinanti Niall su Alex. Kada ji spėjo pasitrumpint suknelę?

-Styles.-Suriko Niall ir Harry greit pakilo atsistodamas su manim šalia ir ginklu kitoj rankoj. Pamačius jog tai tik Niall jo kūnas atsipalaidavo ir jo lūpų kampučiai pakilo.

-Senai beturėjau tokias linksmybes.-Nusijuokė šis.

-Ar į tave pataikė?-Niall balse jautėsi susirūpinimas ,kas man buvo keistą. Nejau Niall ir Harry tikrai tokie geri draugai ?Na žinojau ,kad jie draugai ,tačiau nemaniau ,kad taip rūpinasi vienas kitu.

-Kur susižeidei?-Niall buvo grubus tąsydamas Harry ,kaip kokį žaislą ir keičiu savo nuomonę apie rūpestį. Jis greit nuplėšė jo švarką nuo kūno ir spėjau sugaudyt jį ,kol nenugriuvo man po kojomis.

-Reikės ,kad man pagamintų neperšaunamas kelnes.-Pajuokavo Harry ir jų žvilgsniai nukrypo ties jo koja. Niall nusikeikė ir kuo greičiau išsitraukė telefoną.

-Skubiai reikia greitosios sužeistas FBI pareigūnas.-Harry nusijuokė pasiremdamas į stalą ,o kaltės jausmas vėl sugrįžo. Jeigu ne mano baimė daryt tai ką jis liepė ir skubiai ,tai viso to nebūtų nutikę.

Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now