24. I hate myself

2.2K 138 105
                                    

Žinojau ,kad reikės pažvelgt jam į akis ,kai atsistojau ant savų kojų

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Žinojau ,kad reikės pažvelgt jam į akis ,kai atsistojau ant savų kojų. Vis dar jaučiau sūrų prakaito skonį ant lūpų nuo jo odos ,o karštis vis dar keliavo kūnu žemyn. Negaliu patikėt ,kad jis tai padarė ir aš pasidaviau. Maniau ,kad jis nenori turėt nieko bendro su manimi ir viskas tuo baigsis jog aš išsikrausčiau iš jo buto.

-Amila.- Harry užsimovė kelnes užsisegdamas diržą ,kol aš irgi užsimoviau kelnes ,kad nestovėčiau pusnuogė prieš jį.

-Harry.- Prabilau tuo pačiu klausiamu tonu ,nes nebežinojau ką ir pasakyt daugiau.

-Tu ..na..- Neradau žodžiu ir net nespėjau nieko pasakyt ,kai jis staigiu judesiu prirėmė mane prie sienos sujungdamas mūsų lūpas. Atsakiau į jo bučinį ,kuris truko taip trumpai ,tačiau buvo toks reikšmingas. Atsitraukus pramerkiau akis ,kad pamatyčiau jo žalias akis ,kurios prasiskverbia iki pat gelmių.

-Nieko nesakyk ir negadink akimirkos.-Prabilo sunkiai kvėpuodamas ir perbraukė nykščiu per apatinę lūpą ,o tada pasilenkė ir dar kartą padovanojo švelnų bučinį.

-Man tik įdomu ,kodėl?-Paklausiau ir jo nykštys keliavo mano skruostikauliu žemyn iki kaklo ,kur tikriausiai puikavosi jo padarytos meilės žymės ,nes jaučiau deginantį skausmą.

-Kartais tu būni tokia kvaila.-Nusijuokė ir suraukiau antakius.

-Norėjau tai padaryt jau seniai.-Šyptelėjo ir prikandau lūpą ,kad susilaikyčiau nuo tokios pačios kvailos šypsenos. Žiūrėjau į jo žalias akis ir atrodo paskendau jose nespėdama išsigelbėt.

-Kas toliau?-Paklausiau ,kai jis švelniai nubraukė plaukų sruogą ir užkišo man už ausies.

-Ami aš noriu ,kad...-Jis buvo nutrauktas nespėjęs pasakyt ,ko jis nori ,kai mano durų skambutis suskambo kelis kartus ,o tada kažkas pradėjo su koja daužyt duris.

-Žinau ,kad tu čia Amila ir nedrįsk pasislėpt daugiau jis tavęs neapsaugos.-Tai buvo Leo balsas ,o kai atsisukau nuo durų pažiūrėt į Harry mačiau vėl tą akmeninę veido miną. Atrodė ,kad jis žvilgsniu galėtų nužudyt vien pažvelgęs į duris.

-Ššhh apsimeskim ,kad mūsų čia nėra.-Sušnabždėjau ir norėjau traukt Harry iki savo kambario durų ,tačiau jis nejudėjo iš vietos.

-Ką tu darai?-Panikuodama paklausiau tempdama jį toliau nuo durų ,tačiau jis ištraukė savo ranką iš manosios ir nuėjo prie durų. Jis vis dar buvo be marškinėlių ir jo tatuiruotės švietėsi iš tolo sudarydamos grėsminga įvaizdį.

-Aš nesislėpsiu ,kaip koks bailys.-Suurzgė šis perbraukdamas ranka per plaukus.

-Harry traukis nuo durų.-Norėjau jį patraukt ,tačiau jis apglėbė su ranka mano liemenį ir patraukė mano kūną už savęs.

-Amila atidaryk arba atsiimsi dvigubai. Žinau ,kad tavo bailio nėra šalia.-Suurzgė Leo trenkdamas į duris ,tačiau Harry greit jas atvėrė ir Leo vos neįkrito į būtą.

Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now