10. His lips

2.1K 128 16
                                    

Stebėjau ,kaip Amila miega mano lovoje ir vis galvojau ,kad ji turės man paaiškint viską ,kai tik prabus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stebėjau ,kaip Amila miega mano lovoje ir vis galvojau ,kad ji turės man paaiškint viską ,kai tik prabus. Daviau jai raminamųjų ir po to ,kas nutiko nepasitikiu ja ,todėl nepalikau nei minutei.
Sėdėjau prie lovos ant kėdės ,kuri buvo kietoka ir neleidau sau užmerkt akių. Išgėriau kokius dešimt kavos puodelių ,tačiau toliau ją stebėjau lyg tai būtų mano brangiausias dalykas gyvenime.
Kartais jaučiau ,kaip tiesiog užsisvajoju per daug ir atrodo nesuvaldysiu savęs ją pabučiuodamas. Norėčiau priliest jos šiltą skruostą ant ,kurio puikuojasi Leo padaryta mėlynė ir tikiuosi ,kad tas išgama tokią turi ne vieną.
Kiek girdėjau jam atvažiavus į ligoninę lūžę keli šonkauliai ir prireikė kraujo perpylimo ,nes prarado jo daug. Kadangi jis bijojo skųstis ,tai buvo užregistruotas ,kai įsilaužimas ir užpuolimas ,tačiau Theo sutvarkė viską ,kad bylą ,net nebūtų pradėta.
Saulei pakilus ir šiek tiek apšvietus kambarį jaučiau ,kaip mano akys tamsa sunkesnės ,todėl pakilau iš savo vietos. Dvejojau ar galiu ją palikt ,tačiau man reikia greito dušo. Palikau vonios duris atvertas ir nusirenginėdamas stebėjau ją miegant ,kad nepraleisčiau ir spėčiau jei ji vėl kažką tokio sugalvos.

*Amilos pozicija*

Prabudau iš kart ,kai išgirdau vandens tekėjimo garsą. Pramerkiau akis ir saulė iš kart privertė jas užmerkt ir nusisukt į kitą pusę. Kelias minutes tiesiog klausiau vandens tekėjimo ,kai atsisėdau lovos ir pasikrapščius akis pažiūrėjau tiesiai ,kur vonios durys buvo atidarytos ir girdėjosi vandens tekėjimas.
Klausiausi ,kai kažkas maudosi ir nujaučiu ,kad tai Harry ,todėl tiesiog atsiguliau laukdama ,kol išeis. Žinau ,kad turėsiu jam pateikt daug atsakymų ,nes jis tikriausiai norės sužinot ,kodėl bandžiau tai padaryt. Bijau baisiausio ,kad Leo nebūtų pasiekęs Alex ,tačiau Harry įtikino ,kad ji saugi su Niall.
Vanduo nustojo tekėt ir gulėdama stebėjau duris ,kai po kelių minučių pro jas išėjo Harry aplink liemenį apsivyniojęs tik šviesiai kakaviniu rankšluosčiu. Bandžiau nežiūrėt į jo įdegusį kūną ,tačiau tai buvo beviltiška ,kai jis priėjo prie spintos net nematydamas ,kad aš atsibudus. Užmerkiau akis kelioms sekundėms bandydama nuvyt tą vaizdą ,tačiau atsimerkus vis tiek mačiau jo raumeningą nugarą.
Jaučiausi ,kaip paauglė ,kuri vos ne tiesiogine prasme rija seiles pamačius pusnuogi Harry. Mano ramus žiūrėjimas buvo nutrauktas ,kai jis tiesiog nusimetė rankšluosti ir liko nuogas. Atrodo oras dingo iš mano plaučių ir nors žinau ,kad neturėčiau ,bet mano akys nuslinko žemiau iki jo užpakaliuko. Tiesiog spoksojau į nuogą vyrą prieš mane lyg nebūčiau jo mačius. Ačiū dievui jis neatsisuko ir tiesiog užsimovė trumpikes.
Greit paslėpiau veidą po antklode ,tačiau mačiau ,kad buvau prigauta. Gulėjau ir tikėjausi ,kad išnyksiu su visa lova ,tačiau klydau ,kai pajaučiau antklode patraukiant man nuo veido.
-Ar patiko ką matei?-Jo balse jaučiau pašaipą ir atsimerkiau apmatydama jį prie lovos su šypsena ,kuri išryškino jo duobutes.
-Nesuprantu apie ką tu kalbi.-Prikandau lūpą ,nes jis buvo vis dar be marškinėlių. Atrodo griebčiau jį už kaklo ir įsitemčiau į lovą ,tačiau žinau ,kad negaliu. Jis vis dar mano ,kad myliu Leo ir žinau ,kad turėčiau jam prisipažint jog tai melas.
-Tai tikrai užveda.-Nusijuokė atsitraukdamas nuo lovos ir atsisėdau suraukdama antakius.
-Tave užveda ,kai į tave žiūri?-Nusijuokiau ir jis staigiai atsisuko užsitraukdamas kelnes kojomis aukštyn.
-Tai prisipažinai ,kad spoksojai... mmm aš taip ir žinojau ,kad nemiegi.-Nusijuokė ir jaučiau ,kaip mano skruostai iš kart įgavo raudonį.
-Žinojai ,kad nemiegu ir vis tiek nusirenginėjai čia. Tu tikras šikšnius Styles.- Mečiau į jį iš pagalvės ,tačiau jis ją pagavo ir priėjęs prie lovos atsisėdo šalia ,o ją padėjo kitoj pusėj. Jis buvo taip arti ,kad galėjau jaust šilumą nuo jo krūtinės. Buvo sunku nežiūrėt į didelį drugelį ant jo preso ,kuris taip ir prašėsi būt paliečiamas.
-Tačiau tu neneigi ,kad nepatiko ir aš juk neatsisukau.-Jis prikando lūpą ,kurią mintyse kaip tik prikandu ir aš. Taip norėčiau jos pragaut ir akivaizdžiai buvau prigauta žiūrint į ją. Pakėliau akis ir susitikau jo žalias akis ,kurios taip į mane žiūrėjo.
-Aš nemyliu Leo.- Nežinau ,kodėl tai pasakiau gal tikiuosi ,kad jis už tai mane pabučiuos.
-Tai kodėl tai pasakei?-Jis atrodė nustebęs mano kalbėjimu ,kaip ir aš. Jaučiuosi tokia kvaila ,kad užvaldyta pagundu tai pasakiau būtent dabar kai jis be marškinėlių lyg būčiau kokia nesubrendus paauglė.
-Turėjau pasakyt bet ką ,kad išleistumėt grįžt pas jį ir jis manęs neskriaustų.-Nežinau ,kodėl jas sakau visą tiesą ,tačiau jis mane permano kiaurai lyg per stiklą. Kartais manau ,kad jis moka skaityt mintis arba ,kaip sakiau mato kiaurai makiažą ,o gal ir rūbus.
-Daugiau jis tavęs nepalies jei neduosi jam progos. Amila aš pasiryžęs tave apsaugot ,tačiau turi leist tai padaryt ir daugiau nekrėst jokių kvailysčių.-Žinau ,kad kvailystėmis jis vadina grįžimą pas monstrą ir bandymą atimt sau gyvybę.
-Žinau atsiprašau.-Ištariau šiek tiek tyliau ir jaučiau ,kad tuo sprogsiu ,kai jis pradėjo lenktis arčiau manęs.
-Pasitiki manimi?- Staiga paklausė ir visos svajonės apie bučinį išgaravo. Suraukiau antakius žiūrėdama į jį ir kažkodėl nedvejodamas linktelėjau. Aš juo pasitikiu ir žinau ,kad jis manęs neatiduotų Leo ,o ir neskriaus taip ,kaip jis. Galbūt neturėčiau atsileist ,taip lengvai ,tačiau po to kiek patyrėm jis vis dar šalia ir bando mane ištraukt iš šios duobės.
Mano mintys buvo nutrauktos ,kai jis pasilenkė ir sulietė mūsų lūpas. Jo putlios lūpos apie ,kurias svajojau visą rytą pagaliau judėjo su manosiomis. Negalėjau suvaldyt savo rankų ,kurios nukeliavo jam ant kaklo ir prisitraukiau jį arčiau įveldama savo pirštus į jo plaukus.
Galbūt neturėčiau taip lengvai pasiduot visai aistrai ,kurią jaučiu ,tačiau nenoriu ,kad ji dingtų ,kaip naktį ,kurią Leo mane palietė. Prisitraukiau Harry dar arčiau ,todėl jis buvo priverstas iš sėdėjimo pozos atsirast beveik ant manęs. Jaučiau jo ranką ,kuri pasirėmė prie mano galvos į pagalve ,o kita atsirado ties mano liemeniu po antklode.
Jo šlapi plaukai lietėsi prie mano kaktos ir keistas jaudulys perėjo per mano kūną jo pirštams priliečiant mano odą ties apatinių viršumi. Atrodė ,kad elektros srovė perėjo sukeldama visus plaukelius ant kūno jo pirštams švelniai liečiant mano liemenį ir kylant aukštyn.
Atrodo pati savęs nesuvaldžiau tyliai aimanai palikus mano lūpas per bučinį ir stipriau suėmus jo plaukus patempiau lūpas priversdama nukeliaut ant mano kaklo. Sunku buvo sulaikyt malonumo aimanas ,tačiau dar sunkiau buvo delnais nenukeliaut iki jo liemens. Niekaip nesusilaikiau ir pirštais švelniai paliečiau jo liemenį nukeliaudama į priekį ties pilvo presu.
Harry lūpos keliavo mano kaklu ir jis neketino sustot ,kai silpnai sukando odą priversdamas nagais įsiremt į jo presą. Dėkoju dievui ,kad jis neužsidėjo marškinėlių ir galiu liest jį jausdama jo šilumą. Jo pirštai nukeliavo man prie nugaros ir jis kilstelėjo mano kūną aukščiau ko nesitikėjau. Šiek tiek sutrikau ,kad jis pakėlė mane aukščiau ant pagalvės ir sekundei paliko mano lūpas ,tačiau iš kart grįžo su staigiu bučiniu priversdamas apsvaigt.
Nesulaikiau tylios aimanos ,kuri paliko mano lūpas jo bučiniams nusileidžiant žemiau raktikaulio. Nedrąsiai pirštais nusileidau žemiau jo pilvo presu ir jis sustojo. Kodėl jis sustojo?
-Ar padariau kažką ne taip?-Persigandau ir žinau ,kad tikriausiai išbalau ,kaip popierius jo kaktais susijungus su manąją. Jis vis dar buvo užsimerkęs ,kai stebėjau jį laukdama kada pamatysiu tas žalias akis.
-Ne ne tiesiog ...tai per anksti Amila ir dar po to kas nutiko. Jei viską tęsim toliau tai bijau ,kad negalėsiu sustot.-Prisipažino priversdamas prikąst lūpą ir galiausiai atmerkė savo akis. Dieve ,kaip norėčiau ,kad būčiau sutikus jį anksčiau nei sutikau Leo.

Mmm kažkas norėjo šiek tiek aistros ir gavo jos ;)
Mūsų Harry tikras džentelmenas :D laukiu jūsų visų nuomonės ,kaip manot ar ilgas pokalbis jų laukia? O gal Amilai nederėtų pasipasakot ? Ar Harry pasakys jog Leo ligoninėj per jį?

Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now