15. Nicole

2.1K 119 12
                                    

Harry vis dar žiūrėjo į mane laukdamas atsakymo ,tačiau aš jo neturėjau.

-Nieko tiesiog pamiršk ką sakiau.-Keisčiausia ,kad jis manęs nespaudė po tokių žodžių ir nieko daugiau neklausė ,todėl nieko nesakius nuėjau į kambarį ir atsiguliau į lovą.

-Mm gali miegot mano lovoj ir vėl ,o aš užimsiu sofą.-Girdėjau jį prie durų ,tačiau neatsisukau ir jam išėjus iš kambario pajaučiau ašaras ,kurios sušlapino patalynę. Turėčiau pamiršt Leo ir judėt toliau ,tačiau ,kaip įmanoma pajudėt po šitiek laiko gyvenant su pačiu velniu? Niekada nebūsiu tokia pati ,kaip buvau juk praėjau tikrą pragarą ,kad čia atsidurčiau.

Tikriausiai jei nebūčiau sutikus Harry ,tai būčiau ir ištekėjus už Leo ,bei toliau save kankindama.

***

Atsikėliau nuo tylaus garso ,kaip kažkas kuičiasi po spinta ir kažką daro. Neatmerkiau akių ,nes žinau ,kad tai tikriausiai Harry. Sustingau ,kai jo šiltos lūpos prisilietė prie mano kaktos ir atitolo ,o tada girdėjau butų durų garsą ,kaip užsidaro ir užsirakina. Atmerkiau akis ir apsisukus pamačiau ir vėl netvarką ant kitos lovos pusės. Švarkai bei marškiniai išdėlioti ir tikriausiai vėl ruošėsi į darbą.

Nusiprausus atėjau į virtuvę ir ant stalo stovėjo pieno pakuotė ir šalia raštelis.

<Išvažiavau kelioms valandoms ,bei parnešiau tau pieną ,nes žinau ,kad jo norėsi eit į parduotuvę. Niekur neik iš buto ir neatidaryt niekam durų. Harry xx >

Kodėl jis parašė xx pačiam gale juk mes nei pora nei kažkas kito. Išmečiau raštelį ir pasiėmiau pieną nueidama prie šaldytuvo. Metas omletui ,kurį svajojau pasidaryt jau nuo vakar.

*Harry pozicija*

Grįžęs prie savo buto pastato pamačiau Nicole. Priėjau arčiau ir jos veide atsirado šypsena ,tačiau greit dingo ,kai čiupau už riešo ir patraukiau toliau nuo durų .

-Ką čia veiki?-Suurzgiau ir ji nusijuokė.

-Harry argi taip sveikintis reikia? Nebūk toks irzlus juk šiandien trečiadienis nejau pamiršai? Skambinau tau ,bet tu neatsiliepei ,tai pamaniau užeisiu ir parodysiu ką nusipirkau.-Perbraukė pirštu per mano krūtinę ir užkabino pirštais už kaklaraiščio. Visai buvau pamiršęs apie trečiadienį ,kai kiekvieną kartą susieinam dėl gero sekso ,kurio reikia ir jai ir man tačiau jokių jausmų.

-Neatsiliepiau ,nes viskas baigta Nicole. Nebenoriu to tęst ir tau derėtų nustot ,nes nemanau ,kad tavo sužadėtinis norėtų apie tai sužinot.-Taip nesididžiuoju ,kad dulkinu svetimą moterį tiksliau kažkieno būsimą žmoną ,tačiau jis pats kaltas ,kad ji atėjo pas mane. Pripažinsiu ,kad pirmą kartą nežinojau ,kad ji turi sužadėtinį ,kol galiausiai ji neprisipažino ,per antrą mūsų kartą.

-Nebūk toks Harry ,o be to Richard per daug užsiėmęs savais reikalais ,kad kažką pastebėtų. Aš jau sumokėjau už kambarį teliko juo pasinaudot ,kaip visada.-Turėjau suprast ,kad ji pasirūpint tuo ,kaip visada juk niekada neįleidau jos į savo būtą ,nes tai mano erdvė ir niekam ten negalima.

-Kas tau neaišku ,kai sakau ,kad viskas baigtą? Susirask kažką kitą ,kad išdulkintų tavo mažas smegenėles.

-Negali tiesiog visko taip nutraukt ir iš vis kas tau pasidarė ? Viskas buvo taip puiku ir ...pala ar tu susiradai kažką kitą ? Nejau ji tokia gera ,kad atsisakai manęs?-Nusijuokė ji ir patraukiau ją nuo savęs ,kad daugiau nesiliestų.

-Nieko nėra tiesiog noriu keist gyvenimo stilių ir tau derėtų mažiau dulkintis su visai ,kol nesužinojo sužadėtinis ir neišspyrė tavo nedėkingos subinės.-Perspėjau ją ir ji nusijuokė.

Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now