18. Guard Angel

1.8K 121 34
                                    

Nejaukiai stovėjau šalia Harry ,kurio ranka buvo aplink mano liemenį

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nejaukiai stovėjau šalia Harry ,kurio ranka buvo aplink mano liemenį. Moterys ir merginos mano amžiaus ,kurios lydėjo kitus svečius žiūrėjo į mane tuo žvilgsniu lyg nesitikėtų pamatyt kažko panašaus su Harry. Kažkodėl nujaučiu jog aš ne pirma mergina su ,kuria jis pasirodo viešumoje ir manau būsiu ne paskutinė.

-Jie jau čia.-Mane informavo Harry ir pakėlus akis pamačiau Alex su Niall. Jie abu atrodė lyg stipriausia pora žemėje ir tai ,kaip Niall žiūrėjo į visus davė suprast ,kad ji tik jo. Stebėjau ,kaip jie prieidama prie kažkokio vyro ,kuris kaip Harry informavo yra tas pats Thom. Nenoriu stovėt čia ,kaip kvailė ,tačiau neturiu kito pasirinkimo.

-Ar gali mažiau judėt.-Suurzgė Harry ,nes trypčiojau nuo vienos kojos ant kitos.

-Ne negaliu ,nes nesu pratus dėvėt suknelės ,o ši tiesiog traukią tų vyrukų dėmesį.-Akimis parodžiau į salės kampą ,kur stovėjo keli vyrai vyresni už Harry ir stebėjo kiekvieną mano kūno įlinkį. Jaučiausi šlykščiai ,kad jie viską gali matyt ,nes aš beveik nuoga ir juo gali matyt kiekviena išlinkima.

-Tiesiog nekreipk dėmesio.-Paliepė ir jaučiu ,kad jis nervuojasi vien dėl to ,kaip stipriai prisitraukė prie savęs lyg rodydamas visiems ,kad nebežiūrėtų į mane.

-Nustok tai dar labiau traukia jų dėmesį aš tau ne žaislas.-Perspėjau jį ,nes merginos atrodo šlykštėjosi manimi ,kai tuo tarpų vyrai jautė malonumą. Nenoriu būt dar viena mergina ,kurią Harry gali tąsyt ir minkyt lyg kokį tešlos gabalą prieš visus lyg parodydamas savo vyriškumą. Pasitraukiau šiek tiek nuo jo ir jis tik davė man tą žvilgsni ,tačiau nieko nespėjau daugiau pasakyt ,kai jis užsivertė šampano stiklinę ,kaip ir Niall.

-Pabūk čia ir nė krust ,nes nesiruošiu tavęs prižiūrėt ,kaip mažo vaiko.-Nieko neatsakiau tik pavarčiau akis ir pasėmiau dar vieną šampano taurę išgert pačiai. Bent išgersiu prabangaus šampano ir užmiršiu tai jog Harry prie visų elgiasi su manimi ,kaip su kokia lėle.

-Kas toliau?-Paklausiau Alex ,kuri priėjo prie manęs ,kai Niall su Harry išėjo. Ji dairėsi aplinkui ir nujaučiu ,kad kažko man nesako ,todėl pasiėmiau dar vieną stiklinę. Ji net nepastebėjo ,kad jau išgėriau jas keturias ir burbuliukai pradeda trenkti per galvą.

-Pabūk čia.-Paliepė ji ir tiesiog nuėjo man nespėjus ,net išsižiot. Okey Amila nepanikuok esi saugi juk čia pilna žmonių ,kas gali ką padaryt.

-Taigi tu toji nauja panelė ,kurią Styles dulkina.-Prie manęs priėjo kažkokia mergina ,o gal greičiau moteris. Ilgi juodi plaukai ir raudonos lūpos ,kaip ir ryškiai raudona suknelė.

-Ohh ne ne manęs ir Styles niekas nesieja aš tiesiog atlydėjau jį čia.-Perspėjau ją ,kai ji tik nusijuokė. Kas ji tokia.

-Nori pasakyt ,kad jis nieko su tavimi nedaro?-Ji kilstelėjo antakį ir nors meluosiu ,tačiau ne jos reikalas ką mes darėm. Mažiausiai aiškinsiu kažkam ,ką veikiu su Harry ,o be to man nepatinka jos veidas ji atrodo ,kaip ta mergina iš serialų ,kur visada visur kažką sušika kitiems.

Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now