38. I always love you more

863 43 4
                                    


Daina pasileidžiam kas norit ;-)

●Harry pozicija●

Nesikišau į tai ką Amila veikia susitikimuose ,kurie jai turi padėt ,tačiau nervinausi laukdamas kol ji sugrįž.
-Ar gali susikaupt?-Suurzgė Niall ,kuris vis dar kalbėjo telefonu.
-Taip tiesiog man neramu ji jau kelias valandas išėjus ir jokios žinios.
-Nebūk toks skystas niekur ji nedings vienintelis dalykas, kuri jį moka tai.-Užtildžiau jį.
-Nebaik to jei nenori susipykt.
-Aš tiesiog nebegu nuo to ,kas ir taip aišku. Kad ir ji Alex sesuo ,tačiau mano protas tikriausiai vienintelio išliko šaltas.-Jis teisus man nepatiko mintis apie grupe į kurią jinai lankosi ,tačiau Niall buvo tas kuris ją surado ir užrašė Ami.
-Tiesiog sunku išlikt šaltam ,kai pats žinai ką jai jaučiu. Bijau ,kad vieną akimirką jai kas susipieš ir ji nušoks nuo stogo ar palįs po mašina.-Kalbėjau tiesą kiekvieną kartą ,kai ji išeina pro tas duris nežinau kokio skambučio sulauksiu.
-Nesureikšmink to. Nesakau ,kad turi ja nesirūpint tiesiog patikėk ja jog ji nori pradėt viską iš naujo. Vaikinas iš grupės ,kurį infiltravom sakė ,kad ji sparčiai juda į priekį.
-Juk sakiau nekišt nieko jei ji sužinos viskas bus tik blogiau.-Suurzgiau ,nes jis niekad manęs neklauso.
-Tai mano rūpestis Styles. Tu prie to neprikišęs nagų ,todėl pamiršk tai.-Sustingau ,kai išgirdau Amilą įeinant į butą tiksliau įbėgant.
-Turiu eit ji grįžo vėliau pabaigsim su Tomlinson.-Su tuo pabaigiau pokalbį ir pakilau nuo savo rašomo stalo. Išeidamas iš darbo kambario girdėjau ,kaip ji kuitėsi šaldiklyje kažko ieškodama.
-Ko ieškai?-Paklausiau ir ji krūtelėjo.
-Jezau nesėlink link manęs taip galėjau gaut širdies smūgį.-Ji atrodė keistoj nuotaikoj ,bet mano akys užstrigo ties jos ranka ,kurios krumpliai buvo raudoni.
-Kas nutiko?
-Trenkiau.-Nutilo lyg nenorėdama man pasakot ,tačiau Niall teisus turiu ja šiek tiek paspaust jei noriu užtikrint jos saugumą.
-Kam ?-Po mano klausimo ji tylėjo lyg nenorėdama pripažint. Kam ji galėjo trenkt ar prie jos kažkas prisikabino?
-Ar tave kažkas užpuolė?-Klausiau bandydamas išpešt informacija ir ji pajudino galvą neigdama.
-Tai kas nutiko? Amila negalėsiu tau padėt jeigu nežinau kas tai. Prašau.-Ji kelias minutes tylėjo ,bet pagaliau prabilo.

●Amilos pozicija●

Žinojai ,kad tai vis tiek išaiškės jeigu ne iš manęs tai Nicole tuo paainaudos. Ji su savo nuodais ,kaip virusas ras iš to naudos ir sugebės man pasunkint situacija su Harry. Turiu būt drąsi ir pripažint. Nebenoriu melo tarp Harry ir manęs. Santykiai negali prasidėt nuo melo ypač jeigu tai liečia mus abu.
-Tai buvo Nicole. Sutikau ja eidama namo ir ji bandė ilįst man į galvą vis kalbėdama apie tave kaip apie jos žaisliuką. Nenorėjau jai to leist mes ne koks kilimėlis į kurį ji gali nusivalyt batus. Neišlaikiau ir trenkiau kumščiu. Į nosį.-Paskutinius žodžius pasakiau tyliau ir jis dar stebėjo mane su neišskaitoma veido mina.
-Manau sulaužiau jai nosį.-Prabilau dar kartą.
-Prašau pasakyk ką nors ? Pyksti ant manęs?-Kalbėjau iš nevilties.
-Aš tiesiog nustebęs ir net nežinau ką pasakyt. Trenkei jai su kumščiu? Nuo kada merginos boksuojasi?
-Nežinau.-Šyptelėjau ir jis pagaliau man nusišypsojo.
-Tikiuos ji neužsiundys savo advokatų ant tavęs.
-Ji grasino ,kad tai padarys ,tačiau pagrasinau jog nueisiu pas jos vyrą. Harry žinau kad ji buvo tavo žaisliukas ,tačiau nesureikšminu to kas buvo praeitį ,nes noriu judėt į priekį.-Jis nieko nesakė suimdamas mano ranką ir pridėdamas šaldytų daržovių maišelį.
-Juk sakiau ,kad tu kažkas kito Ami. Nesuprantu ,kai galėjai manyt jog esi silpna.-Šnabždėjo vis dar laikydamas mano ranką.
-Tu man padėjai pasijaust tokia stipria ,kaip dar niekad nebuvau.-Pakėliau akis į jį ir mūsų žvilgsniai susijungė ,tačiau buvom nutraukti telefono skambučio. Harry išsitraukė pažiūrėt ,kas tai tačiau iš jo minos supratau ,kad nieko gero.
-Nicole.-Ištarė jos vardą ir pagriebiau telefoną jam iš rankų.
-Ami ką darai atiduok telefoną.-Perspėjo ,tačiau pasitraukiau toliau nuo jo ,kad mus skirtų stalas. Ta kalė tikrai nesupranta su kuo pradėjo karą vadinasi reikės jai paaiškint kitaip.
-Aš perspėjau tą kalę,Harry ir pats laikas parodyt ,kad nejuokauju.-Su tuo perbraukiau nykščiu ekraną atsiliepdama.
-Harry tu..-Nutraukiau ją.
-Man atrodė aš aiškiai tave perspėjau ,Nicole.-Ji tylėjo lyg bijodama kažką sakyt.
-Kabinėtis prie manęs yra viena ,tačiau kabinėtis prie mano vyro yra kitą.-Su tuo pabaigiau pokalbį ir pakėliau akis į Harry. Jis buvo įsiutęs ir greit čiupo telefoną man iš rankų.
-Kas per velnias tai buvo?!-Sušuko per visą virtuvę.
-Tu esi mano ir tai seniai reik įsikalt tai į galvą jei nenori kad pati įkalčiau!-Pakėliau toną ,kaip ir jis. Ar aš ką tik pasakiau jog Harry yra mano ? Kelias minutes tiesiog tylėjom ir manau jis tyli ,nes suvokė ką pasakiau.
-Ką tu pasakei?-Nors jo mina buvo rimta ,tačiau girdėjau jo balse džiaugsmą ir galbūt susijaudinimą. Nejudėjau iš savo pozicijos ,kaip ir jis vis dar žiūrėdamas man į akis.
Tylėjau ,nes nežinojau ką turėčiau atsakyt ir net nespėjau sureaguot ,kaip sekundes tikslumu jis prisitraukė mane už liemens. Jo lūpos akimirksniu susijungė su manosiom ir telefonas buvęs jo vienam delne iškrito nukrisdamas man prie kojų.
Nesustojau pagilindama bučinį ,tačiau jo rankom nukrliavus po mano palaidine sustojau. Nereikėjo žodžių ,kai suėmiau jo ranka vesdama į miegamąjį.
Mačiau jo akyse aistrą ,kuri kaitino mano kūną jam dar net nespėjus prisiliest.
Jis paleido mano ranką ir užtrenkė miegamojo duris. Artėdamas link manęs greit nusivilko savo baltus marškinėlius per galvą ir numetė prie lovos.
Prikandau lūpą prieidama arčiau ir pirštu stūmtelėjau jo krūtine priversdana jį nukristi į baltus patalus. Atsegiau jo diržą ir nusmaukiau kelnes žemyn ,kol jis mane stebėjo pasirėmes alkūnėmis. Vien nuo jo žvilgsnio jaučiu ,kaip mano kojos linksta per kelius bei kūnas virpa iš troškulio. Greit nusirengiau iki apatinių ir neskubėdama užlipau ant jo apžergdama jo kūną.
Jo rankos nieko nelaukusios apsivijo mano kūną ,o lūpos pagavo manas. Atsakiau į bučinį įveldama pirštus į jo plaukus ir tuo pačiu pajudinau klubus priversdama jį suurgzt. Kelis kartus tai pakartojau sukeldama temperatūrą mūsų kūnuose. Jaučiau iškilimą jo apatiniuose ,kuris beviltiškai norėjo laisvės.
-Ami.-Harry balsas pabudino iš transo ,kuriame buvau ir bučiniais nukeliavau iki jo kaklo. Jo pirštai mikliai atsege liemenėlę ir jos atsikračius delnai nukeliavo ties mano apatiniais.
-Kilstelk klubus.-Paliepiau jam prie ausies ir jam paklusus nusmaukiau jo apatinius. Jo erekcijai pasirodžius išgirdau plyštančios medžiagos garsą ir sustojau pasisukdama.
-Atleisk.-Sušnabždėjo numesdama apatinių likučius toliau nuo mūsų. Sukikenau prikasdama lūpą ir pagavau jį darant lygiai taip pat.
-Dieve ,kaip aš tave myliu.-Sušnabždėjau pagaliau tai pripažindama ,kas buvo akyvaizdu ir nesuprantu ,kodėl to taip bijojau. Jaučiuos lyg gavus sparnus.
-Ami...
-Ššhhh.-Nutraukiau jį uždėdama pirštą prie lūpų. Jis buvo nemažiau nustebęs nei aš ,todėl tai tik labiau kėlė mane į padanges.
-Tik tu ir aš.-Sušnabždėjau sujungdama mūsų lūpas ir kilstelėdama klubus taip ,kad nusileisčiau tiesiai ant jo. Neišlaikius dejonės patraukiau lūpas jam prie kaklo ir stipriau suėmiau jo plaukus priversdama jį suurgzt.
Mano klubai pajudėjo įvairiomis pusėmis ir jis vis labiau spaudė mano kūną savo glėbyje. Girdėjau jo tylias dejones sau prie ausies ir pagreitinau judesius. Kilstelėjau juos ir vėl nuleidau jausdama ,kad ilgai netemsiu. Sujungiau mūsų lūpas vėl sulėtindama judesius ,tačiau pagilindama ,kaip tik įmanoma labiau.
Jis suspaudė mane priversdama visą orą dingt iš plaučių ir su garsia dejone mūsų kūnai sudrebėjo. Po kelių judesių sustojau ,bet nepaleidau jo nei sekundei. Girdėjo tik mūsų kvėpavimas ir mano širdies dūžiai. Ranka perbraukiau per jo nugara aukštyn iki jo kaklo ,kur jaučiau karštą prakaitą.
-Būsiu tavo sparnai ,kai tau jų reikės. Būsiu tavo saulė ,kai užklups tamsa.Būsiu tau viskas jeigu tu būsi mano.-Sušnabždėjau šiek tiek atsitraukus ,kad pamatyčiau jo akis.
-Prižadu mylėsiu tave taip ,kaip niekas kitas.-Jis tiesiog stebėjo nenutraukdama mano žvilgsnio ir ranka nubraukė plaukus man nuo veido. Jis man suteikia sparnus apie ,kuriuos niekada nesvajojau. Ir jis tas pats ,kuris priverčia jais skraidyt padebesiais.

Na ?
Patiko romantikos šiek tiek ?
Manot viskas bus ir toliau taip tobula 😈😁 :-D
Manyčiau pats metas gražinti Leo ar nemanot taip ? 😉 ;-)

Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now