20. Like I would

2K 132 62
                                    


Sėdėjau ant sofos ir žiūrėjau ,kaip Harry vaikšto po namus lyg kažko ieškodamas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sėdėjau ant sofos ir žiūrėjau ,kaip Harry vaikšto po namus lyg kažko ieškodamas. Sėdėjau ir netariau nei žodžio vis galvodama apie tai ką pasakė Leo. Juk su Harry esu saugi taip? Kodėl jaučiuosi taip lyg Harry kažką nujaučia ,o Leo tuo naudojasi ?

Mano telefonas supypsėjo patraukdamas ne tik mano dėmesį ,tačiau ir Harry. Pasiekiau jį paimdama nuo stalo ir atidariau žinutę ,kuri buvo nuo pačio velnio. Tikriausiai pragaro liepsnos per mažai degina ,kad ieško kažkokio priedo.

<Leo> Kitą kartą pasistengsiu ,kad nepajėgtum atsistot nuo grindų ,net su jo pagalba.

Jis matė mane su Harry. Jaučiausi lyg baimės bei nervų kamuolys ,kuris tikriausiai sprogtų su bet kuria sekunde ,todėl ignoravau jo žinutę padėdama telefoną atgal ant stalo ,tačiau tik padėjus jis ir vėl supypsėjo.

<Leo> Gali ignoruoti mane kiek tik nori ,bet aš niekada nepaliksiu tavęs ramybėj Amila.

<Aš> Prašau išvažiuok iš čia ir tiesiog pamiršk mane.

<Leo> Man patinka ,kai tu maldauji ant kelių su mano peniu burnoje.

Iš kart po žinutė gavau nuotrauką ,kur aš nuoga guliu ant žemės ir per mėlyne nesimato mano veido. Užsidengiau burną neleisdama ašaroms bei skausmo aimanai pasirodyt ,kad neatkreipčiau dėmesio.

Prisimenu ,kai anksčiau jis turėjo manija mane filmuot arba fotografuot ,kai sumušdavo ir liepdavo maldaut. Tai nebuvo paprastas maldavimas ,tačiau jis liepdavo maldaut ,kad mane išprievartautų be sustojimo. Norėjau ištrint kuo greičiau nuotrauką ,nes nebenoriu jos niekada matyt ,tačiau nespėjau ,kai dar viena nuotrauka atsirado man prieš akis. Tai buvau ir vėl aš ,kai miegojau lauke prie durų lyg koks šuo mūsų nuosavam name.

<Leo> Tu visada buvai ,kaip šuo ,todėl manau pats laikas parodyt kas tavo šeimininkas.

Numečiau telefoną ant staliuko ir tikėjausi ,kad jis pats išsijungs man nerodydamas nuotraukų ,tačiau jos išlieka mano atmintyje. Maniau jis jų nebeturi ,tačiau klydau manydama ,kad žmogiškumas buvo šiek tiek užsilikęs jo širdyje.

Telefonas vėl supypsėjo ir nespėjau jo paimt ,kai Harry didelė ranka pagriebė jį pirma.

-Amila ? Kas vyksta?-Jis atrodė sutrikęs ir šiek tiek įpykęs ,kai pakilau iš savo vietos pagriebt telefoną ,tačiau jis pasitraukė toliau.

-Harry parašau atiduok.-Tai buvo beviltišką ,nes jis pasitraukė dar toliau ir mačiau jo reakciją ,kai jis pagaliau pamatė kas jame. Tyla įsivyravo svetainėje ,kai jis tiesiog žiūrėjo į nuotraukas ,o mano akyse kaupėsi ašaros.

-Prašau nebežiūrėk į jas.-Prabilau silpnu balsu ir jis galiausiai pakėlė akis į mane.

-Ar tai koks nesveikas pokštas?-Suurzgė jis ir suraukiau antakius nesuprasdama apie ką jis ,tačiau ir taip turėtų būt aišku ,kad jis tuo pasišlykštėjo.

Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now