29. I Hate you , I love you

2K 148 19
                                    


Laikiau tabletes delne ,kai įėjau į būtą ,kur vyrauja visiška tyla ir tamsa. Pajudėjau link kambario ir tyliai įsmukus mačiau Harry vis dar miegantį vidurį lovos. Pažiūrėjau į tabletes ,kurios buvo mano delne ir prisiminiau ką jos padarė merginai su vaikinu ,kai viena įsimečiau į burną. Jie buvo lyg gyvi ,ko norėjau ir aš. Prarijau mažą baltą tabletę ir po kelių minučių stovėjimo nusirengiau Harry džemperį ,kuris apgaubė mano kūną. Kūnas nebedrebėjo ir jaučiausi tokia stipri ,bei tikra. Lyg jausčiau viską aplink save. Atrodo protas prašviesėjo ,kol nusivilkau visus rūbus iki apatinių.

Pajudėjau link lovos ,kur miegojo Harry ir lėtai užlipau kuo lėtesniais judesiais. Ropojau ant jo apžergdama jo kūną ir lūpomis paliesdama jo karštą krūtinę.

-Ami?.- Pasigirdo jo storas balsas ,nes jis buvo prikeltas iš miegų. Nieko daugiau neleidau jam pasakyt ,kai sujungiau mūsų lūpas ir jis lėtai atsisėdo lovoj priversdamas ir mane atsisėst. Jo rankos surado mano liemenį ir atsitraukus tamsoje mačiau jo tobulas veido linijas. Perbraukiau nykščiu per jo apatinę lūpą leisdama jam jį sudrėkint.

-Amila...- Nutraukiau jo kalbą ,kai jam nepastebint įsimečiau kitą tabletę į burną. Vėl sujungiau mūsų lūpas iškart leisdama jo liežuviu kovot su manuoju ,kai perdaviau jam tabletę nuo kurios jaučiausi ,kaip devintam danguj.

-Kas tai?-Paklausė greit atsitraukęs ir suraukė antakius laukdamas atsakymo.

-Ššhh.- Ištariau tik tiek nugriaudama jį ant lovos ir sujungdama mūsų lūpas. Atrodo nereikėjo ilgai laukt kol jo rankos pradėjo keliaut mano liemeniu aukštyn. Buvau staigiai apversta kol atsidūriau po jo kūnų ir jis lėtais bučiniais nukeliavo mano kaklu žemyn ir liemenuko. Tylios aimanos paliko mano lūpas ,kol leidau jam mėgautis šia akimirka ,kuri leido man jaustis kaip danguje.

Įvėliau savo pirštus į jo plaukus ir stipriau juos patraukiau ,kai jis pajudino savo klubus suteikdamas trintį tarp mūsų klubų. Tyli dejonė paliko mano lūpas ir leidau rankoms nusileist jo kūnu iki trumpikių juostos. Išriečiau nugara jam sukandus mano kaklo odą ir užkabinus pirštais nusmaukiau jo apatinius. Jo delnai nukeliavo mano liemeniu man už nugaros ir atsegė liemenėlę išlaisvindami krūtinę.

Jo lūpos nukeliavo žemyn nuo kaklo link nuogos krūtinės ir laikiausi nuo dejonės ,kai jo lūpos apžiojo mano spenelį. Sukandau apatinę lūpą ,kol jis liežuviu sukiojo ratus aplink jį ,o galiausiai vėl bučiniais užkilo iki mano veido ir sujungė mūsų lūpas.

Jo pirštais nusmaukė mano apatinius ir praėjus kelioms trumpoms karštom sekundėms pajaučiau jo penį prie savo lytinių lūpų. Sukandau lūpą stipriau įsikibdama nagais į jo nugarą ,kai su vienu judesiu į priekį jis jau buvo manyje. Nesugebėjau susilaikyt ir garsi aimana paliko mano lūpas ,o nugara išsirietė automatiškai.

Tylus jo vardas paliko mano lūpas ,kai jis pajudėjo atgal ir vėl į priekį. Jo lūpos keliavo mano kaklu taip lėtai ir kankinančiai ,kol judesiai buvo tokie patys kankinantys. Mano tylios dejonės pagarsėjo ,kai jo kūnas pajudėjo greičiau ir išsiriečiau pakildama nuo lovos ,kai malonumas kūne vis kilo.

Viskas vyko vis greičiau ,nors jo lūpos neskubėjo su jo judesiais. Stipriau įsikibau suleisdama nagus į jo nugarą ir tylios aimanos ,bei urzgimas pasigirdo iš jo lūpų. Jo viena ranka keliavo mano kūnų kol surado maniškę ir prirėmė prie lovos supindamas mūsų pirštus. Jo judesiai sulėtėjo ,tačiau tapo gilesnis ir jo vardas iš mano lūpų girdėjosi vis garsiau.

Malonumas vis kilo ir buvo pasiruošęs sprogt . Kojų pirštai atrodo užsirietė kiek galėjo ir kūnas nebeklausė virpėdamas po juo ,kai sukandau jo petį leisdama viskam išsiveržt. Po dar keliu judesių jo kūnas atsisakė ,kaip ir manasis ir suglebom vienas kitą apsikabinę. Girdėjosi tik mūsų kvėpavimas ,kai apsilaižiau sausas lūpas tik tam ,kad sulaukčiau jo bučinio po kelių sekundžių.

Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now