7o. Bölüm FİNAL (2.Kısım) Ötesi berisi olmaz

2.7K 58 0
                                    




         

Herkese merhaba iyi pazarlar. Bu bölümü bu zamana kadar okuyan herkese ve daha önce konuşup söz verdiğim @@nazliozgn ithaf ediyorum.

Bölümde çift isimleri başlarda yer almayacak çünkü her an her yerden birisi çıkabilir.

Tamamen bitmesine son bir bölüm kaldı bilginiz olsun.

Bir önceki bölüm olan final birinci kısıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Oy ve yorum konusunda beni çok mutlu ettiniz. Sağ olun. :)❤️

Kişisel instgram hesabımdan beni takip etmek isteyenler Berrin Doğangönül olarak beni arayıp bulabilirler.

Yazım hatası yaptıysam kusura bakmayın daha fazla bekletmek istemedim. Zamanla her bölüm düzenlenecek.

Final hatrına lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayalım. Üçüncü ve son olan kısımda görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın. Sevgiler. ❤️😊 




SON OLARAK YENİ HİKAYEME BAKMAYI UNUTMAYIN "AŞKIN ATEŞİ" TANITIM BÖLÜMÜNÜ PAYLAŞTIM... Profilimde yeni hikayem var ama linkini de yine buraya ekliyorum.

http://my.w.tt/UiNb/kbFwUJ2ZrE

Keyifli okumalar dilerim...



***
Emzirme faslından sonra akşama doğru Azat'ın ısrarıyla herkes gitmiş bir tek Serpil hanımla Azat hastanede kalmıştı. Gün içinde defalarca kez fotoğraflar çektirmişler her şey Begüm'ün istediği gibi olmuştu. Azat tüm gün yorulan babasını, Yakup babasını ve bir ara çocukları uyutup gelen bebeği ve kendilerini gören Leyla'yla abisini de göndermişti.

Yarın aksilik olmazsa eve çıkacaklarından Meliha hanım Leyla'yla şimdiden hazırlıklara başlamak üzere gitmiş Serpil hanımda Begüm'ün yanında kalmıştı.

Yakup bey bir ara telaştan aramayı unuttuğu Güney'i arayıp dayı olduğunu haber verdiğinde İstanbul'da olan Güney önce şaşkınlıktan konuşamamış sonra Yaren'le sevinç nidalarıyla bağrış çağrış birbirlerine sarılmışlardı. Begüm ve Azat'la konuşup tebrik etmiş en yakın zamanda geleceklerini söylemişlerdi ve tabi "küçük hanımın hemen fotoğrafını atın" diye söylemeyide unutmamışlardı.

Cemal Azra'nın fotoğrafını çekip ortak herkesin olduğu sohbet grubundan "ailemiz gittikçe büyüyor ikinci Prensese merhaba diyelim" yazıp gönderdiğinde diğer duyanlarda erken doğumdan dolayı önce şok olmuşlar sonra ardı ardına yazdıktan sonra tek tek Azat'la ve Begüm'le telefonda konuşup arkadaşlarını tebrik etmişlerdi. Güney'le Yaren dışında kimse geleceklerine dair bir şey söylememişti ama Azat'la Begüm duramayıp geleceklerini biliyordu.

Haberi alan Meriç Funda'nın eve gelip Dila'dan Altuğ'u devralmasıyla Onur'da yanlarında birlikte hastaneye gidip görmüşlerdi Azra'yı. Meriç bebeği kucağına alır almaz "kız bebekler bir başka ya şunun tulumunun tatlığına falan bakın pembiş pembiş." Diyip herkesi güldürürken Dila arkadaşına yalandan alınmış gibi yapıp "aşk olsun ama Altuğ'umun da her şeyi kendi çok tatlı onunda tulumları maviş maviş" diyince gülüşmeler kahkahalara dönüşmüştü.

Gün geçtikçe hayatlarına yeni canlar katılıyordu ve kızlar doya doya bebek seviyorlardı.

Azra'yı kucağına alanlar bırakmak istemesede bir şekilde hepsi sevmeyi başarmıştı. Yarın yine geliriz diyerek onlarda zor ayrılmışlardı sevmeye doyamadıkları Azra'dan.

Şimdi gündüzün o kalabalıklığı sonunda akşamın sakinliğine yerini bıraktığında Serpil hanım "kahve içip hava alacağım" diyerek Begüm'le Azat'ı baş başa bırakıp odadan çıkmıştı ve Begüm kızının başına eğilmiş gülücükler saçarak Azra'yı seven Azat'ı izlerken kocasına seslendi.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin