62.(1.Kısım) Güven ilişkinin Temelidir

3.6K 81 0
                                    




Herkese merhaba, Artık final çanları çalıyor... Tam şu kadar sonra    diyemiyorum o netleşince bir kaç bölüm öncesi söyleyeceğim ama artık çok az kaldı en fazla 65. özel bölümlerle de 70. Bölüme kadar uzar diye düşünüyorum. Biliyorum final istemiyoruz ama bir yerde bitirmek gerekiyor. Aşkın Bedeli'nden sonra yep yeni kurgumla yine burada olacağım. Finale bir iki bölüm kala yeni hikaye için duyuru yapıp bir tanıtım bölümü paylaşacağım.

Şimdilik bu kadar. :) Bu arada gelecek bölümde biraz zaman atlaması olacak bebeklerin cinsiyeti gelecek bölüme kaldı :)

Keyifli okumalar...


***

BORA ZENGİN

"Anlat hadi dinliyoruz."

Bora kendisini sıkıştıran altı kişiye kaçamak bakışlarla bakıp yanaklarını şişirerek nefesini dışarı bıraktı. Yaren başında saatli bomba gibi bitmişti. Sürekli sıkıştırıyordu. Tabi diğerleride aynı şekilde sürekli soru sorup duruyorlardı. Nikahtan sonra Oğuz'la Eda'nın evine gelmiş Bora dolaba koyduğu yiyecekleri içecekleri Azat ve Güney'le salondaki masaya yerleştirip düzenlerken Begüm yine mide bulantıları tuttuğundan herkesin özellikle Azat'ın ısrarıyla koltuğa yarı uzanır şekilde koşuşturanları izliyor arada da Azat'ın masadan aşırıp eliyle yedirdiği atıştırmalıkları afiyetle yeyip kocasına teşekkür ediyordu. Yaren mutfakta ısıtılacak yemekleri hazırlarken Oğuz'la Eda odalarında üstlerini çıkarıp duşlarını almış rahat bir şeyler giyinmiş aşağı inerek kutlamayı başlatmışlardı.

Aradan geçen bir saatin sonunda herkes güzelce sohbet edip gülüşürken Begüm iyice mayışmış halde Azat'ın göğsüne sinmiş Azat'sa karısının saçlarına ara ara öpücükler bırakıp elindeki şarabı yudumlayarak iyice alıştığı ortamda arkadaşlarıyla sohbete katılıyordu. Seviyordu bu grupta olmayı. Eve geldikten sonra aniden Begüm'le konuşup kara değiştirmişlerdi. Azat hazır gelmişken iki gün kalacak İstanbul'da ki şirketle ilgilenecekti. Bu akşam bir ara Oğuz'la uzun uzun işlerden de konuşmuştu. Aslında hazır Oğuz'da babasından ayrılmak isterken Azat'ın aradığı ortak olmayı teklif etmeyi düşünse de Azat'ın hiç o konulara girmemesiyle ağzını açmamıştı. Antep'teyken Mustafa ile sohbet ederken de Oğuz düşünmüştü aslında bir şeyler. Babasıyla yollarını ayırdığında bu piyasada önünün kesileceğini biliyordu ve bu yüzden Karaaslan Lojistik gibi bir şirkete ortak olmak aklına yatıyordu. Onların önünü kesmeye babasının gücü yetmez cesaret edemezdi. Karşılıklı çıkardı. Oğuz babasından ayrılıp düzgün bir işe ortak olacak Azat'lar ise güvenilir zehir gibi bir ortağa sahip olacaktı. Oğuz şimdilik bu konuyu konuşmasa da Azat'ın bir ara ağzını arayacaktı.

Şimdi tüm meraklı gözler Bora'dayken Bora meraklı arkadaşlarına baktı. Meriç konusu yine gündemdeydi. Kızlar fena sıkıştırıp sorular soruyor bazen bilerek Bora'yı dalgaya alıp gülüşüyorlardı. Gruplarının serserisi aşık olmuş ilk kez bir kızı ciddi görüp saklıyor konuşmuyordu.

"Ee şimdi siz birlikte misiniz?"

Begüm'ün sorusuna gülümsedi Bora ve geriye yaslanıp şarabından büyük bir yudum aldı. Yine ve yine gözününe sevgilisinin o tatlı çilli yanakları gözleri turuncu saçları geldi. ''Ah ne güzel ya benim sevgilim.''

"Öyleyiz... Hadi rahatlayın öğrendiniz. Meriç'le ben bir haftadır onun tabiriyle çıkıyoruz."

Bora'nın sözlerine hep beraber gülerlerken Azat tebessüm etti. Meriç tanıdığı bildiği biriydi. Bora pek ciddi düşünen bir adam değildi ve kızın ailesiyle ters durumda kalmasını istemezdi. Gerçi Bora'nın gözleri aşkla bakıyordu ama tabi Azat onu o kadar tanımadığından bilmiyordu.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin