34.Bölüm evlen Benimle

2.2K 104 4
                                    

Düzenlendi: 16/07/2017

Multimedya: Azat Karaaslan

Keyifli okumalar dilerim...

****

BEGÜM KILIÇ

Begüm sıcaktan bunalmış halde aldığı!duş sonrası üzerini giyinirken dayanamayıp klimayı açtı. Antep'te hava sıcaklığı oldukça yüksekti ve resmen sıcaktan yapışıp kalıyordu Begüm. Bu sene hem abisini zorlamak istemediğimden hem de Azat şirkette yoğun şekilde çalıştığından tatile gidemeyecekti . Aslında hazır gönüllü olarak çalıştığı vakıf tatil olmuşken Yaren'i çağırıp tatil yapmak vardı da babası şimdi hayatta izin vermez "abinde yanınızda gelsin" derdi. Begüm kalbi kırık arkadaşının Güney'le yan yana olup üzülmesini istemediğinden bu konuyu hiç gündeme getirmiyordu.

Seçtiği kıyafetleri yatağının üzerine bırakıp iç çamaşırlarıyla biraz serin serin durmak için yatağının üstüne oturdu. Bugün Azat'a karşı başlattığı savaşının ilk hamlesini yapıp onun yanına şirkete gidecek olmasını düşünmeye başladı. Sevmişti bu oyunu bakalım ama Azat sevecek miydi hiç bilmiyordu.

***
Hazırlanıp evden çıkıp geldiği Karaaslan Lojistiğin açık otoparkına arabasını park edip indiğinde otururken sıyrılan eteğini düzeltip yürümeye başladı. Etrafındaki bir kaç meraklı bakış üzerinde dolaşıyordu ama gözündeki güneş gözlüklerinden dolayı Begüm'ün yüzünü tam göremiyorlardı. Hızlı adımlarla basamakları çıkıp şirketin içine girdiğinde danışma yazan uzun masanın başında oturan iki güler yüzlü genç kıza bakıp gözlüklerini çıkarmasıyla kızlar gülümsediler.

"Hoş geldiniz Begüm Hanım."

"Hoş buldum."

Sarışın kıza içtenlikle gülümsedi. Daha önce Azat'la birlikte dışarıdayken acil şirkete uğraması gerektiğinde ilk kez onu görmüşlerdi tanıyorlardı. Esmer olan diğer genç kızın süzen bakışlarını Begüm yakaladı ve manidar bir bakış atıp sarışın olan genç kıza tekrar döndü.

"Azat burada değil mi canım?"

"Evet Begüm Hanım Azat Bey şirkette ancak toplantısı ya da görüşmesi var mı bilemiyorum yukarıda asistanı size yardımcı olacaktır."

Teşekkür edip asansöre doğru ilerlediğinde arkasından danışmadaki kızlardan hariç bir kaç çalışanın da baktığını fark etmişti ama umursamadı. Ne yani patronlarının nişanlısı şirkete gelmez miydi?

Asansör Azat'ın odasının bulunduğu yönetim katında durunca Begüm Bekir babasının odasının önünden hızla geçti. Maazallah bu üzerindeki kıyafetleri görürse Bekir bey pek hoş karşılamayabilirdi.

"Merhaba Canan Azat müsait mi?"

Azat'ın çok hoşlanmadığı asistanına yalandan tebessüm edip konuştuğunda kırklı yaşlardaki kadın kare siyah çerçeveli gözlüklerini düzeltip Begüm'ün yüzüne ifadesizce baktı.

"Merhaba Begüm hanım hoş geldiniz. Azat Bey şuan İstanbul'dan gelen ekiple toplantıda buyurun isterseniz bekleme odasına alayım sizi."

"Çok önemli mi peki toplantı konusu?"

bilerek sormuştu çünkü Begüm akıllı biriydi. Öyle Azat'ı insanlara karşı zorda bırakmakta istemezdi.

"Rutin bir görüşme aslında Azat beyde alışagelmiş düzeni devam ettiriyor yoksa aylık raporu eline geliyor."

Soğuk ve mesafeli konuşan Canan'a tebessüm etti. Körün istediği bir göz Allah vermişti iki göz. Resmen şans ayağına gelmişti. Begüm'ün ilk amacı üzerimdeki kıyafetlerle Azat'ı delirtmek sonra tüm gün onu bıktırına kadar başında durup isteklerini yaptırmaktı ama şimdi böylesi daha iyi olmuştu.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin