Özel bölüm 5 Nişan ve bebek

2.1K 49 2
                                    




Herkese merhaba... Günaydın. Yine bir özel bölümle geldim. Özel bölümlerimizin bitmesine çok az kaldı ve hızla yazabildiğim bölümleri bitirdiğimde hemen paylaşıyorum.

Biliyorsunuz daha önce söylemiştim sınavlarım yaklaşıyor ve ders çalışmaktan vakit buldukça bölüm yazıyorum. Bu bölümde çok beklenen Bora& Meriç çifti var. Tabi arada birazcık Dila ve Onur'da var. ;)

Bölümü yazıp bitirdiğimde içime çok sindi. Umarım sizde beğenirsiniz.

Son olarak, "Aşkın Ateşi ne zaman başlayacak?" Sorusunun cevabını çokça kez yanıtladım ama bazı arkadaşlar galiba göremediler. ;)

Aşkın Bedeli özel bölümler bittiğinde Aşkın Ateşi başlayacak.

Özel bölümlerden daha kaç tane gelecek derseniz üç tane Özel bölüm kaldı. Bunlardan birinde sadece Leyla ve Mustafa'nın geçmişleri, ilk tanışmaları ve sevgili olmaları olacak bu da onları seven okurlarıma ufak bir hediyem gibi olsun dediğim için olacak. :)

Kısacası keyifli okumalar dilerim, bir adet çilli ve Bora nişanına hepinizi davet ediyorum. 😂😂

Yazım hataları olduysa kusura bakmayın daha fazla sizi bekletmemek için hemen paylaştım son kontrolü yapmadım.

***
İKİ YIL SONRA

MERİÇ & BORA

Bora sabah sabah girdiği ve başının çatlamasına sebep olan toplantıdan çıktığı gibi soluğu odasında alıp oflayarak boynundaki kravatı çözüp masasının üstüne attı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bora sabah sabah girdiği ve başının çatlamasına sebep olan toplantıdan çıktığı gibi soluğu odasında alıp oflayarak boynundaki kravatı çözüp masasının üstüne attı. Hatta yetinmeyip ceketini çıkarıp odasındaki deri koltuklardan birinin üstüne bırakıp beyaz renk gömleğinin üstten iki düğmesini açtı.

İki koca yıl geçmişti hayatlarında ve Bora için çok şey değişmişti bu iki yılda. Annesine söz verdiği gibi işinin başına geçmiş babasının hissselerini devr alıp aile emeği olan işini layıkıyla yürütmeye çalışıyordu.

Henüz amcası elini ayağını şirketten çekmeden Bora kararını vermiş ve işin ehli olan amcasından her şeyi öğrenmiş zamanla pişmişti.

Hala içinden şirket içinde olmak elbette gelmiyordu ve kendisini ne Oğuz, ne Onur ne de Azat gibi kasmıyor onlar kadar iş kolik değildi. İşine aşıkta değildi zaten ve kendisine bol bol zaman ayırmasınıda biliyordu.

Amcası mükemmel bir düzen kourmuştu ve her şey tıkır tıkır işliyordu. Bora kıvrak zekasıyla kısa zamanda her şeye hakim olmasına olmuştu ama onun gibi dışa dönük bir adamın plaza yığınları arasında bir odaya tıkılıp üstünde takım elbise saatlerce çalışması ve sık sık toplantılar yapması ona göre değildi.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin