58. Bölüm (1. Kısım) Kızım

3.8K 84 2
                                    




Herkese merhaba, oldukça uzun bir bölümle ilk kısım geldi. Bu bölümde, Eda&Oğuz, Cemal& Funda ve Dila& Onur çifti var. İkinci kısımda diğer çiftlerimiz olacak. Cemal ve Funda'nın olduğu kısımda sonlara doğru yakın sahneler olacak okumak istemeyen için bilginiz olsun.

Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Son bölümlerde sanki bu konuda beklediğim özeni göremiyorum. Bu konuyu rica ediyorum atlamayın. Bir yıldıza dokunmak bu kadar zor olmamalı. 😊

Hepinize keyifli okumalar dilerim. :)

***

EDA & OĞUZ

Eda elini sıkıca tuttuğu Oğuz'la birlikte geldikleri alışveriş merkezinde ikinci mağazaya girdiğinde hiç rahat değildi. Bu sabah Oğuz aramış ve üç gün sonrası için Türkiye'ye biletlerini aldığını söylemiş ve müsait olduğunu eğer isterse konuştukları gibi alışverişe çıkabileceklerini söylemişti.

Eda temelli olarak Türkiye'ye dönüp Oğuz'un ailesinin karşısına gideceği için endişeli olsa da alışveriş fikrini kabul etmeyecekti ama son anda vazgeçti. Oğuz'un ailesi seçkin insanlardı ve karşılarına güzel bir şekilde giyinip çıkmalıyım diye düşünüp alışverişe gitmeyi kabul etmişti. Gururuna artık eskisi gibi yenilmiyordu çünkü Oğuz'un söyledikleri içini rahatlatıyordu. Oğuz eşim olacaksan ihtiyacını tabi ki ben karşılayacağım bu konuda çekinme sakın, bu çok normal bir durum demiş ve konuyu noktalamıştı.

Şimdi el ele girdikleri mağazada yanında Oğuz'la birlikte reyonları gezip ürünlere bakarken tıpkı az önceki mağazada yaptığı gibi Oğuz'a belli etmeden beğendiği bluzun etiketini çevirip fiyatına baktı. Gördüğü rakam sonucu gözleri Kocaman açıldı. Elindeki parça dünyaca ünlü en pahalı kadın markalarından birinin ürünüydü ve Eda pahalı olacağını bilse de bu kadarını tahmin edememişti.

"Ben böyle bir şey alamam da giyememde."

İçinden konuşup elindekini tekrar askıya bıraktı. Hayatı boyunca giydiği kıyafetler hep uygun fiyatlı olan şeyler olurken bu kadar pahalı bir markaya ait bir şeyi alamaz üstünde giyinemezdi. Bu doğru gelmiyordu Eda'ya. Oğuz'un eşi olacaktı ve onun ihtiyaçlarını karşılaması konusunda anlaşmışlardı ama bu kadarı fazla geliyordu. Oğuz için buradaki mağazadaki her şeyi alabilecek güce sahip olsada Eda yapamıyordu. Belkide bundaki en büyük etken Oğuz'un aşık bir adam olmaması yatıyordu.

"Beğendiğin bir şey yok mu?"

Eda kendisine yöneltilen soruyla arkasını döndü ve Oğuz'un gözlerinin içine baktı.

"Şey yok. Oğuz zaten bu bluzların boyu karnımdan dolayı kısa gelir, biz acaba hamile kıyafetleri satan mağazalara mı baksak?"

Eda kendince bir bahane uydurup bu mağazadan çıkmak için aklına gelen şeyi Söylediğinde Oğuz Eda'nın neden bu mağazadan çıkmak istediğini anlasa da başını sallayıp onayladı. Eda reyonların arasında gezerken bilerek ondan uzakta durmuş rahatça gezmesini istemişti ama çaktırmadan da onu göz hapsine almış izlemişti. Eda'nın beğendiği kıyafetlerin fiyatına bakıp düşünceli halde tekrar bıraktığını fark etmişti.

Üzülmüştü ama bir yandan da böyle düşünceli bir kadının eşi olacağı için sevinmişti. Bir şekilde bu durumu Eda'yla aşacaklardı. Sonuçta maddi durumu iyiydi ve bunu elbette eşi olacak olan kadından çocuğundan esirgemeyecekti.

Birlikte girdikleri mağazadan çıkıp Eda'nın isteği üzerine hamile giyim mağazasına doğru yürürken bir önceki mağazadan aslında Eda'nın karnı dışında bir kilosu yoktu ve hamile kıyafetleri dışında normal bir şeylerde alabileceğini biliyordu ama Eda öyle istiyorsa öyle olacaktı. Bu konuda anlayışlıydı.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin