Özel bölüm 4 Dila'yla Onur Evleniyorlar

2.4K 55 0
                                    




         

Herkes merhaba umarım iyisinizdir. Açıklamam olacak bölüm öncesi lütfen okumadan geçmeyin. :)

Öncelikle geçen bölümde birinci özel bölüm hakkında bir şeyler söylemiştim hatırlarsanız. Orada bir yanlış anlaşılma oldu. Ben özel bölümlerin tamamını kaldıracağım demedim sadece birinci özel bölümü kaldırmaya karar vermiştim.

Uzun uzun düşündüm, defalarca kez yazdıklarımı okudum ve sizden gelen yorumlara mesajlara baktım ve dedim ki silmiyorum hiç bir şeyi. Evet net olarak karar verdim. O an çok üzüldüm ve gerçekten yazdıklarımda çok samimiydim ama yok ben anladım ki bazı okuyucular sessiz kalmaya ısrarla devam edecekler bunun benim özel bölümde kimi yazdığımla hiç bir ilgisi yok. Madem hala görünmezlik devam edecek o zaman emeğimi silmeyeceğim çünkü sorun benim yazdıklarımda değil bunu anladım.

Bana destek veren herkese burdan tekrar teşekkür ederim. Çok haklısınız baştan beri destek olan okuyucularıma bunu yapmayacağım ve tek bir bölüm dahi silmeyeceğim. İsteyen okur beğenir istemeyen beğen işaretine basmaz. Ben emeğimi hiçe saymayacağım.

Bu konuyu artık dile getirmek bile istemiyorum. Çok az kaldı özel bölümlerin bitmesine ve inşallah ikinci hikayemde aynı durumu yaşamam.

Bu arada hala ikinci hikayem olduğunu bilmeyen arkadaşlarımız varmış o yüzden bir kez daha belirtmek istiyorum. İkinci hikayemin adı "AŞKIN ATEŞİ" tanıtım bölümlerini yayınladım dilerseniz bakabilirsiniz. :)

Bu bölümde başlıktan da anlaşılacağı gibi Onur'la Dila evleniyorlar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu bölümde başlıktan da anlaşılacağı gibi Onur'la Dila evleniyorlar. Final yaklaşırken söz verdiğim gibi çok uzun sadece onlara ait bir özel bölüm geldi.

Neden sadece onlar derseniz hep dediğim gibi özel bölümde ağırlık Dila, Onur ve Meriç, Bora'nın olacaktı ama ben yine diğer çiftlerede yer verdim ve bu bölüm bu yüzden sadece Dila ve Onur'a ait oldu. Aynı şekilde Meriç, Bora çiftine de dolu dolu bölüm gelecek.

Bir dahaki özel bölüm ne zaman gelir sorusunuda hemen yanıtlamak istiyorum. :) Sınavlarım yakalıyor ve ders çalışmaya başladım ne zaman vakit bulup yazarım, bölümü tamamlarım inanının hiç bilemiyorum ve bu yüzden söz, gün veremiyorum.

Özel bölümler biliyorsunuz ki bölüm sıklığı gibi gelmezler ama buna rağmen arka arkaya arayı çok açmadan bölümler geldi. Bundan sonra da arayı çok fazla inşallah açmadan devam ederiz. ;)

Son olarak Leyla ve Mustafa'nın geçmişlerinin olduğu bölüm aklımda onlarda mutlaka bir bölümde gelecekler hiç merak etmeyin ama tam hangi özel bölümde olur bilemiyorum. Üç bölüm kadar özel bölümlerin son bulmasına ve biraz sabır sonra mutlaka o bölümü okumuş olacaksınız. ;)

Söyleyeceklerim bu kadar kusura bakmayın uzadı ama bu açıklamayı yapmak durumundaydım. Bölüm oldukça uzun bölerek okumak isteyenlere şimdiden söylemiş olayım. :) Aralarda da sınıra gelene kadar :) uygun bulabildiğim görselleri paylaştım umarım beğenirsiniz.❤️

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin