43.Bölüm Minik Karaaslanlar

3K 97 5
                                    

                                           

Merhaba arkadaşlar; Bu bölümde  Mustafa&Leyla ve Azat&Begüm var. Begüm'le Azat'ın arada yakınlaşma sahneleri olacak bilginiz olsun.

Bu bölümü benim için unutulmaz bir iyilik yapıp bana bir sürü kapak hazırlayan İthaf ediyorom. Canım beni o kadar mutlu ettin ki daha önce teşekkür etmiştim ama bir de buradan teşekkür etmek istedim. Çok sağ ol çok teşekkür ederim. ❤️Yüz yüze tanışmasak bile böyle değerli, ilgili okuyucularımın olması beni çok mutlu ediyor. Multimedyadaki kapağı yaptı ve ben çok beğendim umarım okuyan herkes de beğenir.

Keyifli okumalar...

ÜÇ AY SONRA

Aradan geçen üç aylık süre zarfında Karaaslan ailesinde olduğu gibi herkeste oldukça fazla değişimler olmuştu. Begüm'le Azat'ın evliliği kendilerini bile şaşırtacak derecede sorunsuz harika bir şekilde gidiyor, birbirlerinden bir dakika ayrı kalsalar hemen özler oluyorlardı. Gün içinde Azat işte Begüm ise kursta öğrencileriyle vakit geçirirken hala çiçeği burnunda sayılan çift akşam olduğunda aşkla uzun uzun birbirlerine sarılıyorlardı. Begüm kısa zamanda konaktaki o kalabalık aile ortamına, birlikte yemekler yenmesine alışmış başlardaki o tedirginliğini üstünden atmıştı. Bekir Bey ve Meliha Hanımla yaşadıkça onların nasıl anlayışlı engin gönüllü anne baba olduklarını anlamıştı. Katı kuralar yoku bu evde. Sandığının aksine canı akşam yemeğine katılmak istemeyip kocasıyla odalarında takılmak istediğinde kimse bir şey demiyordu. Dışarı çıktıklarında kimse laf etmiyordu.

Azat ilk başlarda karsının "acaba bunu yapsam ayıp olur mu?" Gibi kararsızlıklarına çok yardımcı olmuş annesiyle babasının sevgiden aşktan dolayı abartıya kaçmadıkça yanlarında rahat olabileceklerini karsına göstermişti. Onlar çok mutluydu... En azından şimdilik sorunları yoktu ama ileride ne olurdu bilinmezdi...

Öte yandan Mustafa ve Leyla içinse bambaşa mutluluk vardı. Leyla'nın hamileliği ilerlemiş üç ayı geride bırakmış dördüncü ayına girmek üzereydi. Mustafa karısnın üstüne titriyor adete eskisinden daha da çok şefkatli bir adam olmuş oğlu karısı ve daha doğmasına aylar olsa bile minik bebeğinin varlığıyla yüzünde gülücüklerin eksik olmadığı şen şakrak bir adam olmuştu. Karaaslanlar keyifliydi, hayatlarında hiç olmadıkları kadar huzurluydular...

MUSTAFA & LEYLA

"Kardeşim mi? Bebek mi olacak?"

Leyla, hevesle karşındaki oğluna başını sallarken Eymen duyduklarından hoşnut olmadığını belli ederek kaşlarını çattı.

"Ben istemiyorum."

Bir anda oturduğu sandalyeden zıplayıp inen Eymen dolu dolu olmuş gözleriyle koşup giderken Mustafa ve Leyla birbirlerine baka kaldılar. Leyla'nın hamileliği ilerliyordu, dördüncü ayına girmesine sayılı günler vardı ve artık Eymen'e kardeşi olacağını söyleme vakti gelmişti. Aslında çok önce söyleceklerdi ama olurda Eymen kıskanıp kardeşini istemediği için bir zarar verir diye Leyla'nın üç ayı bitirmesini beklemişlerdi.Aradan geçen üç ayın sonunda Mustafa oğluna, "seninle önemli bir şey konuşacağız gel bakalım aslanım." Diyerek avludaki masada karısıyla birlikte oğlunu karşısına oturtup konuşmaya başlamıştı.

Anne baba olarak Eymen'e kardeşi olacağını ve bunun nasıl güzel bir şey olduğunu, kıskanması için profesyonel yardım alıp öğrendikleri gibi sakince açıkladıklarında Eymen, ağlamaklı olmuştu. Tek çocuktu ve tüm ilgi kendisindeyken bunu paylaşmak istemiyordu.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin