67.Bölüm (1 kısım) Makas kesmiyor

3.4K 73 0
                                    


Herkese merhaba, sonunda çok çok uzun bir hatta bir kaç gün arayla gelecek olan iki bölümle geldim. :) Sizi, burayı çok özledim. ❤️Hepinizi öpüp kucak dolusu sevdiklerimi gönderiyorum.😘😍 Lafı çok uzatmak istemiyorum sadece şunu söyleyeceğim bu aralar çok yoğunum inanın bölüm yazmaya  çok kısıtlı vakitler buluyorum. Hem yoğunluk hem de final öncesi olan son bölümleri daha da özenle yazmak istiyorum buda haliyle vakit alıyor.

Bölüm normalden çok uzun oldu sıkılan olursa diye baştan söylemek isterim. :) İkinci kısımda bir kaç gün içinde gelecek. Bol bol Dila Onur okuyacağız bu bölüm. Onları sevenler için bölüm içinde  yaşanan olay eminin sizi sevindirecek. :)

Yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın hepsini sonra  geri dönüp düzleteceğim.

Son olarak geçen bölüm oy sayısı beni gerçekten çok üzdü. O kadar okumaya verilen oy sayısına  artık gerçekten çok üzülüp şaşırıyorum. Bir oy vermek bu kadar zor olamamalı. Çok rica ediyorum oy vermeyen arkadaşlarım hem bir önceki bölümde hem de bu bölümde hassasiyet gösterir misiniz. 

Keyifli okumalar dilerim.

***

AZAT &BEGÜM

Azat elindeki Begüm'ün bu sıralar yemek sonrası ekler aşermesinden dolayı yine elinde pastane poşetiyle evden içeriye girip merdivenleri çıktıktan sonra salona daha adımını atar atmaz yerde arabalarıyla oynayan Eymen amcasının geldiğini gördüğü gibi fırladı ayağa.

"Amcam gelmiş."

"Ooo aslan parçasıda burdaymış."

Eymen Azat'a doğru koşunca Azat eğilip zorlanmadan tek koluyla yeğenini kucağına alıp yanaklarından öperken salonda bulunan Meliha hanım onların haline gülümsedi. Mustafa işten geleli yarım saat olmuş Bekir bey bugün akrabalarından yaşıtlarıyla erkek erkeğe görüşecek Azat'ta yeni gelmişti.

"N'aber amca?"

Azat kirli sakallarıyla o kibrit çöpü gibi küçük bir o kadarda tombik parmaklarıyla oynayıp büyük adam gibi konuşan yeğenine gülerek başından öptü.

"İyilik amcası senden n'aber?"

Eymen omuz silkip dudak bükerken Azat'la Meliha hanım birbirlerine kaş göz işareti yaptılar. Eymen daha bu yaşında çok fenaydı. Bazen öylesine olgun oluyordu ki herkes "aynı Mustafa bak bak laflara bakışlara bak" diyorlar bazende böyle alttan alttan iş götüreceği Zaman "başladı bizim küçük Azat" diyorlardı.

"Biraz moralim bozuk."

Bu laf işte bitirmişti Azat'ı. Yeğeni gerçekten bu sefer üzgün gibiydi hiç öyle fenalık peşinde değildi. Dudaklarını büzmüş gözleri süzülerek bebeksi bir tonda mırıldanmıştı.

"Neden? Benim aslanımın morali neye bozulmuş?"

Meliha hanım kendini tutamayıp elindeki kumandayı bırakıp kıkırdadı.

"Ayy morali bozulmuşmuş... Sen ne bilirsin acaba moral ne? Eşek sıpası baban iki dakika müsade isteyince hemen amcaya şikayet etmek he?"

Eymen kendisine söylenen babanenesine kötü kötü bakarken Azat'ın boynuna iyice sokuldu.

"Bu arada hoş geldin annem nasılsın?"

Azat elindeki poşeti masaya bırakıp kucağında Eymen'le birlikte koltuğa otururken annesine gülümsedi.

"Hoşbuldum anne iyiyim sen nasılsın?"

"Bugünümüze şükür iyiyim."

Azat sesi soluğu çıkmayan yeğenine yeniden bakışlarını çevirmişti ki Begüm'ün içeri girmesiyle gözleri anında parlayarak Karsını buldu. Begüm'ün üstündeki sarı renk kalın askılı kare yaka göğüsten bollaşan karnını rahatsız etmeyecek olan dizin hemen üsütündeki boyda olan elbisesi, ayaklarındaki babetleri inceleyip gülümsedi. Günden güne karnı büyüdükçe Begüm daha bir güzelleşiyordu. Eski halleri yoktu Begüm'ün. Giyim kuşamına dikkat ediyordu. Azat'ı çıldırtan açık dar giysiler yoktu.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin