35.Bölüm Sen benim keşke dediğimsin

2.5K 92 3
                                    

Düzenlendi: 17/07/2017

Merhaba arkadaşlar; Bu bölüm biraz uzun oldu çünkü içinde biraz Azat ve Begüm biraz da Güney'le Yaren var. :)

Bir çok kişiden bu bölümde Begüm'ün ve Yaren'in anlatımından olan kısımlar değişmesin mesajları geldiğinden bölümü düzenlerken bu kısıma dokunmadım bilginiz olsun.

Düzenlemeyle birlikte aldığım karardan dolayı yakınlaşma sahnelerini koyu renk kalın yazıyorum ve başında ünlem işaretleri oluyor. (‼️) Bu kısımları okumak istemeyenler ilk ünlemi görünce geçip ikinci ünlemden sonra devam edebilir.

keyifli okumalar dilerim...

BEGÜM KILIÇ

''Benimle evlenir misin ?''

Gözlerim şaşkınlıktan kocaman açılırken boğazım düğüm düğüm olup nutkum tutuldu.

Biz zaten Azat'la nişanlıydık ama doğru söylüyordu bana evlilik teklifi etmemişti ve ben her ne kadar da bunu ondan beklesem de çokta üzerinde takılmamış hatta unutmuştum. O benimdi... Azat bana aitti ve gerisi teferruattı.

Şimdi karşımda bana ışıl ışıl aşk dolu gözlerle bakan kalbimin tek ve vazgeçilmez adamının sorduğu soruyla ayaklarım yerden kesilirken kalbim delicesine bir hızla çarpıyordu.

"Hemen bugün ya da en geç bir hafta içinde evlen benimle" demişti. Onunla evlenmeyi elbette çok istiyordum ve kabul ediyordum ki Azat'la biz iki zıt karakterdik. Bu evlilik, daha sorunlarımızı tamamen düzelttik rahatlık demeden olmalı mıydı bilmiyordum ama ben ondan başkasıyla da olamazdım. Fikir ayrılığına düşüp birbirimizi çok fazla yıpratsakta biz birbirimizden kopamaz, aşkımızı silip atamazdık. Azat'la evlenmeyi çok istiyordum ama Azat'ın dediği gibi hemen evlenmek doğru değildi.

Derin bir nefes alıp gülen gözlerime dudaklarımı da katıp gülümsediğim de Azat'ın iki yanağına elimi koyup neşeli sesimle şakıdım.

''Seninle evlenirim kalbimin tek sahibi. Seninle evlenip gecem sen, gündüzüm sen olsun çok isterim. Evet sevgilim tüm kalbimle evet."

Azat gülerek heyecanla bana bakarken dudaklarının üzerine kısacık bir öpücük kondurup fısıldadım.

''Seninle evlenip karın olmayı kabul ediyorum."

''Begüm...''

Adım Azat'ın dudaklarından bir dua gibi aşkla dökülürken birbirimize sımsıkı sarıldık. Evlencektim hayatımın tek aşkıyla. Onunla evlenip mutlu olacaktık ama ufacık bir sorunumuz vardı. Azat'ın dediği gibi öyle hemen evlenmek olmazdı. Her genç kız gibi benimde hayallerim vardı ve bu hayallerimi yapmak için bir hafta asla bana yetmezdi.

''Çok mutlu olacağız, sana söz veriyorum seni sevgimle boğup aşkımla unutamayacağın günler yaşatacağım.''

Geri çekilip yüzüme bakan Azat'ın boynuna kollarımı sararken oda belimden çekip sıkıca sardı beni.

''Seninle didişip dursak, kavgalar etsek, küssek bile biliyorum ki biz kopamayız Azat ve mutlu olacağımızıda çok iyi biliyorum. İkimizde birbirimizi çok seviyoruz ve hatalarımızdan ders alıyoruz değil mi?''

Sanki aklımdaki sorular cevaplarını bulmak istercesine ağzımdan dökülürken Azat güven veren bakışlarıyla gözlerimin içine bakıp belimi usulca okşadı.

''Ben dersimi aldım Begüm... Ben seni kaybetme korkusunu yaşadım."

"Bende dersimi aldım, az önce saçma sapan konuşup seni üzdüğümde anladım ki sen mutluysan ben mutluyum."

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin