Özel bölüm 7 (part 1) "Düğünümüz için heyecanlı mısın?''

1.8K 49 1
                                    

         

Bildirim gitmediği için bölüm güncellendi.

Herkese yeni yılın ilk haftasından merhaba... :) Mesaj yayınlayamamıştım o yüzden şimdi söylemek istiyorum herkesin yeni yılı kutlu olsun. Umarım bu yıl hepimiz için sağlık, huzur, bol bereket, barış, başarı ve isteyen için aşk getirir.

Çok uzun zaman sonra geldim ve biliyorum hepiniz merakla bölüm beklediniz sabrınız anlayışınız için çok teşekkür ederim.

Çok kısa bölümle alakalı söylemek istediğim bir şeyler var. Bu bölüm iki kısımdan oluşacak Bora ve Meriç'i sevenler için bu haberin sevindirici olacağını düşünüyorum. :) İlki bitince hemen paylaştım ancak ikinci kısım henüz bitmedi hızla onu da kısa sürede bitiririm diye umuyorum.

Meriç ve Bora'yı sevenler için dolu dolu iki bölüm gelmiş olacak ve onların düğünleri, sonrasında evlilik hayatından izleri ikinci kısımda yazmayı düşünüyorum.

Aşkın Bedeli'nin tamamen bitmesine ikinci kısımdan sonra son bir bölüm kaldı. Artık tamamen bu hikayeye veda edeceğiz ve son bölümde tam olarak ne yazacağımı inanın hiç bilmiyorum çünkü herkes bir çifti görmek istiyor. Daha net değil ama son özel bölüm bir kaç yıl sonrasında herkesin bir arada olduğu bölüm olabilir.

Aşkın Ateşi'nin ne zaman başlayacağını soranlar içinde verdiğim bu bilgi aydınlatıcı olmuştur umarım. Son özel bölümden sonra yeni hikaye başlayacak.

Söyleyeceklerim bu kadar umarım bölümü beğenirsiniz. Herkese keyifli okumalar dilerim.

***

MERİÇ & BORA

İçinde kabaran heyecan birazda muziplikle Bora az önce girdiği mağazadan elinde küçük karton poşet içinde az sonra buluşacağı çillisine aldığı hediyeyi tutup gülerek arabasına doğru yürüdü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İçinde kabaran heyecan birazda muziplikle Bora az önce girdiği mağazadan elinde küçük karton poşet içinde az sonra buluşacağı çillisine aldığı hediyeyi tutup gülerek arabasına doğru yürüdü.

Evlenmelerine çok az bir süre kalmıştı ve sık sık buluşmalarında olduğu gibi Bora bugünde çillisinin üstüne gidecek hatta aldığı bu hediyeyle onu deli edeceğine emindi ve bundan inanılmaz zevk alıyordu.

Sırıtarak arabaya binip poşeti arka koltuğa koyup Meriç'le buluşacağı yere doğru yola çıktı. Dün sabah görmüştü çillisini birlikte gidip nikah şekerlerini teslim almışlardı ama şu kısacak zamanda bile onu çok özlemişti. Her buluşmaları sonrası Meriç'i eve bırakmak artık zor geliyordu ama dayanıyordu az kalmıştı birlikte bir hayatı, evi paylaşacaklardı.

Buluşacakları yere kısa zamanda gelip arabayı park eder etmez hızla indi. Her zaman gelmeyi tercih ettikleri mekanlardan biri olan restorandan içeri girdiği gibi kendisini karşılayan görevliye gülümseyip Meriç'in nerede oturduğuna bakmak için gözleriyle mekanın içini taradı.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin