47. Bölüm Nasıl unuttum

2.9K 83 3
                                    

             

Herkese merhaba; Yine uzun ve dolu dolu  bir bölüm geldi. Artık olaylar şeklini almaya başladı. Sizlerden aldığım olumlu mesajlar beni  çok mutlu diyor hepinize çok teşekkür ederim.  Azat'la Begüm'ü merak edip soran okuyucularıma şu kadarını söylemek istiyorum ki çok yakında Azat öğrendiği bazı şeylerden dolayı dengeleri  değiştirecek ve Begüm'de kayıtsız kalmayacak. :) 

Bu bölümde Azat& Begüm dışında Cemal& Funda ve Yaren'le Güney' azıcıkta Mustafa& Leyla çifti var. Herkesin sevdiği çiftler bu kez bir arada. :)

Son olarak Cemal'le miniği için bölüm isteyen sevgili okuyucularım sizi unutmadım Cemal'in kıskanç tarafını okumak istediğinizi biliyorum ve çok yakında bununla ilgileceğim.

Not: Bölüm İçinde evli çiftlerden bazılarında ufak yaramazlıklar var şimdiden bilgilendireyim. ;)

Herkese keyifli okumalar. :)

CEMAL & FUNDA

Cemal kahvaltı masasında keyifle kahvaltısını yaparken tam karşısında Dilan'nın yanında oturmuş minik lokmalar alıp karnını doyuran daha bir haftalık evli olduğu çiçeği burnunda karısını izlerken dudaklarının iki ucuna yayılan gülümsemesini engelleyemedi. Funda da öylesine değişik bir şey vardı ki ona her bakışında gülümsemeden edemiyordu.

Düğünden sonraki gün annesinin fırsat kollayan meraklı bakışları Funda'yı sırf yermek için merakla beklidiği şey olmamış Cemal'in yardımcı kadına Funda uyurken uzattığı çarşaftan sonra silinip gitmişti. Cemal bilhassa Funda bunu görsün istememiş karısının uyumasını beklemişti. Miniği biliyordu ama garipseyip''annen çok gelenesekci bir kadın burda kalmadı ki öyle şeyler hala Urfa'lı olduğu için bunu yürütüyor değil mi?"  diye sorduğunda Cemal kısaca ''Evet'' demişti. Dili bunun için fırsat kolluyor ve ben o fırsatı ona vermemek için onaylamadığım bu harekete katlanıyorum diyememiş susmuştu.

Beş günlük güzel dolu dolu aşk sarhoşu oldukları bir balayı sonrası Funda'nın düğün hazırlığında aldığı izinlerden dolayı başka izni kalmadığından balayını kısa tutmak zorunda kalmışlardı. Eve gelip artık burada ailecek yaşamaya başladıklarından bugüne tam iki gün geçmişti ve bugün artık işe döneceklerdi. Dila yılardır evde tek kız olduğu için Funda'nın eve gelişiyle resmen havalara uçmuş sürekli Funda abla diyerek çok sevdiği yengesinin yanında dolaşıyordu. Cemal iki değerlisi olan karısı ve kardeşinin anlaşmasına birbirlerini sevmesiden çok hoşlanıyordu.

Babası artık Funda'yı kabullenmiş sesini çıkarmazken annesi Nermin Hanımın gözü sürekli Funda'daydı. Daha geleli çok olmadığından mıdır yoksa Cemal'in annesini kenara çekip ''artık Funda benim karım sakın yanlış bir şey yapıp ben yokken onu üzmeye kalkma anne inan onuda alır çeker giderim.'' sözünden midir şimdilik sesini çıkarmıyor sadece bakışlarından ve ses tonundan gelinini sevmediğini sürekli belli ediyordu.

***
''Funda abla bugün ben dışarıya çıkacağım biraz gezeceğim, öğlen arasında yanına gelsem yemeği birlikte dışarıda yesek olur mu?''

Dila'nın şen şakrak konuşmasına babası Salim Bey gülümserken Nermin Hanım yüzünü ekşiterek baktı. Salim Bey kardeşinin yadigarı küçük kızının Funda'nın varlığından dolayı mutlu oluşuna çok seviniyorken Nermin Hanım basit ve hakir gördüğü Funda'yla kıznın içli dışlı olmasından hoşlanmıyordu.

''Olur tabi Dila'cım çok sevinirim.''

Dila sevinerek önüne dönerken aklındaki şeyden dolayı heyecanlanmıştı. Lise son sınıftı ve iki yıldır beğendiği ve aşık olduğu üniversite öğrencisi bir çocuk vardı. Yakın arkadaşları iki yıldır sevdiği Onur adındaki çocuğu bilsede Dila bunu artık ablası saydığı Funda'yla paylaşmak istiyordu. Ondan belki biraz akıl almalıydı. Onur arkadaşının kuzeniydi ve bir doğum günü partisinde tanışmış daha gördüğü ilk an aşık olmuş aşkı ilk kez kalbi on altı yaşındayken tatmıştı. Onur büyüktü ve Dila ondan küçük olduğu için hiç bir gün aşkını söylemeye cesaret edemiyordu. Abisi çetin ceviz bir adamdı ve kendisini kısandığından erkek arkadaş konusunda esnek değildi. Bey kızı olması zaten attığı her adımın takip edilip her şeyi kısıtlı yaşamasına sebep olurken birde Cemal'in belli etmesede gizli kontrolü vardı.
Dila bazı şeyleri yaşıtları gibi yaşayamıyordu. Onur hep içinde bir yerdeydi.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin