64.Bölüm (1.Kısım) Sen benim tek gerçeğimsin

4.4K 91 1
                                    


Herkese merhaba, Yine oldukça uzun bir bölüm oldu. Bu bölümden sonra sadece bir çift üzerine özel diye adlandırdığım bir bölüm gelecek çünkü bunuda yaşayıp zaman atlaması artık olacak. Sonra yine normal seyirde bir kaç çiftin olduğu bölümlerimizle devam edeceğiz. Finale çok az kaldı toparlama bölümlerindeyiz. :)

Bu arada beni merak edenler için kişisel instagram hesabımdan istek yollayıp beni görebilirler. Aşkın Bedeli için hesap yok bu sadece benim kendi hesabım merak edip soran arkadaşlar için duyuru yapmıştım ama bölüm başlarına da yine yazacağım çünkü duyuruyu okumayan arkadaşlarımız varmış ;)

Keyifli okumalar dilerim.

***

AZAT & BEGÜM

"Seni bir manav manav gezip toplamadığım kalmıştı çok şükür oda oldu. Adamlar arkamdan nasıl güldü duydun değil mi?"

Begüm arbaya bindiğinden beri bır bır konuşan Azat'a aldırmadan manavdan aldığı birde rica edip arkada yıkayıp poşete koyduğu dolu dolu olan sulu can eriklerini afiyetle yemeye devam etti.

"Kime diyorum ben arabanın sileceklerine mi konuşuyorum."

Begüm kıkırdayarak ağzındaki eriğin çekirdeğini çıkarıp çöp poşeti yaptığı yere attı.

"Aşkım deli deli konuşma sileceklerle hiç konuşulur mu?"

"Yok ben manyağım ya ara ara böyle konuşuyorum."

Azat "ya sabır" Dedi gözlerini devirirken. Begüm'e şu son günlerde fena halde bir umursamazlık gelmişti ve Azat buna deli oluyordu. Kadın sanki aşırı doz sakinleştirici alıyordu aşırı rahattı.

"Çok enterasan bir adamsın hiç de gark etmemişim bu huyunu."

Begüm Azat'la dalgasını geçerken Azat içinden bir kez daha sabır geçti.

"Yok karıcım bilmez misin benim en büyük hobim böyle sileceklerle konuşmak, lastiklere sövmek ne bileyim arabamın farlarının anasını ağlatmak. Ya Begüm yemin ediyorum sen beni delirteceksin... Evdekilerin yüreği ağzına geldi. Annem, senin annen nasıl ağlıyordu haberin var mı? Sen anca aşerdim deyip yollara at kendini sonra da kimseye haber verme birde böyle yanımda rahatça otur."

Begüm tam bir eriği daha eline alıp ısırmıştı ki Azat'ın sözleriyle "Hiii" deyip eriği geri bıraktı. Doğru ya dört saattir telefonun şarjı bittiği için kapalıydı be kim bilir hem kendi hem de Azat'ın ailesi ne kadar korkmuşlardı.

Gerçi yalan yoktu rahat görünmeye çalışsada Azat'ın kendisini bulduğundaki o korku dolu bakışları kocasının "nerdesin sen öldürecek misin beni aklım çıktı Begüm" Diye kızmasından korkmuştu. Azat'ın çıkışına manav sahibi ve bir kaç müşteri olayı bilmediğinden kadın ve hamile olan Begüm'ü korumak için öne atılmıştı ki Begüm "eşim beni merak etmiş bir sorun yok." Demişti de herkes geri çekilmişti.

Manavdan ayrılırken Azat Begüm'e "sen doğurana kadar ben dokuz doğuracağım. Allahım bana sabır ver." Diye söylenince gülüşme sesleri çoğalmıştı ama Azat kimseye çatmamak için bir şey demeden arabaya geçerken Begüm'ün kıkırdamalarına ayrı bir gıcık olmuştu. Begüm hanım birde elalem gibi gülüyordu.

Begüm'ün canı bugün evde otururken bir anda Kocaman yeşil sulu eriklerden çekmişti. Aslında Azat'ı arayıp söylecekti ama sonra kocasını onca işinin arasında rahatsız edip işini bölmek istememiş kendi gidip almak istemişti. Azat gelmeden hemen gider gelirim diye düşünüp Meliha annesinin "kızım onca adamımız var biri gider alır otur sen." Demelerini de dinlemeyip hem hava almak istediğini söyleyerek evden çıkmıştı.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin