57. Bölüm (1.Kısım) Çıkmadık candan Umut Kesilmez

3.4K 76 1
                                    




Herkese merhaba, Öncelikle bölüme geçmeden size yine bir bilgilendirmem olacak. Bundan sonraki bölümleri iki part şeklinde yayınlamakta karar verdim. Tek bölümde bir kaç çifte yer verdiğimden çok uzun yazıyorum ve buda vakit olarak uzun sürdüğünden sizleri bekletiyorum. Hem bu beklemenin azalması hem de sonlara yaklaştığımız bölümlerde her bölümde en az iki çifte yer vererek daha anlaşılır, daha doya doya bir bölüm olsun böylelikle iki kısma ayrıldığım için bölümlerde sizin açınızdan uzamış olacak.

Kısacası bundan sonra her bölüm iki kısım şekilde yayınlanacak ve bir kısımda olan çiftler diğerinde yer değiştirecek.

Bölüm içinde Dila ve Onur'dan kısacık bahsettim. İleride onların aşkını da okuyacağımızı daha önce sizlere söylemiştim. Aşkın Bedeli'nde her yaştan aşka yer veriyorum ve her yaşta aşkın başka şekilde yaşandığına değinmek istiyorum ki Dila benim için yaşına rağmen büyük bir aşkı kalbinde taşıyan özel karakterim. Bu hikayede aşkı okuduğumuz otuz yaşını geçen karakterimde var Yirmilerin ortasında, sonunda olan karakterimde var. Şimdi onlara birde sonuncu olarak daha on sekizinde aşkı dolu yaşayan bize bunu hissettiren mücadeleci, asla vazgeçmemek neydir bize gösteren Dila ve Dila'nın aşkını öğrendiğinde ne yapacağını bilemeyen onu başka gözle görmeyen Onur var.

Keyifli okumalar dilerim.

CEMAL & FUNDA

Cemal babası şehir dışında olduğundan tüm işlerle gün boyu uğraşıp ardı ardına yaptığı toplantılar sonrası saat akşam üzeri dörde doğru artık yorgunluktan pert olmuş halde önündeki dosyayı itip geriye yaslandı.

Henüz kimse Funda'nın hamile olduğunu bilmiyordu. Acaba babası duyunca nasıl sevinecek Dila hala olacağı için havalara nasıl uçacaktı. Cemal bir tek annesi için bir şey diyemiyordu. İçi annesiyle bu hale geldiği için acısa da annesinin yaptıklarını hazmedemiyor, öfkesi dinmiyordu. Emindi ki Funda'yla bebekleri olacağını öğrense daha çok deli olurdu. İstemediği gelinden olan torunu pek kabulleneceğini düşünmüyordu.

Başını koltuğunun arkasına yaşayıp gözlerini kapatırken bebeği doğup azıcık büyüdükten sonra İstanbul'da yeni kuracağı işini düşündü. Buranın yükü yarıya inecekti ve kendisi İstanbul ayağını idare ederken babası Antep'i idare edecek zamanla babası çekincede yerine iyi bir yönetici koyacaktı. Planları sağlam ve güzeldi ama öncelikle hayırlısıyla miniği bebeklerini dünyaya getirecek sonrası zamanla olacaktı. Aklı düşüncelere dalmışken bir anda gözlerini açıp masada duran telefonuna uzandı.

"Sahi bu minik tüm gün ne yaptı hiç aramadı da beni."

Kendi kendine konuşup rehberden ''miniğim'' ismini bulup aramaya koyuldu. Cemal yoğun olduğu için karısını aramamıştı ama bakalım o neden aramamıştı. Bir süre telefon çaldıktan sonra Cemal o deli olduğu güzel ses tonunu işitip keyifle gülümsedi.

"Efendim sevgilim."

"Sevgilin seni öpsün."

Sırıtarak biraz serseri vari şımararak karşılık verdiğinde kulaklarına bu kez o tatlı çocuksu kıkırdama sesi doldu.

"Ya Cemal delisin. Resmen bana mahalle delikanlısı ağızı yapıyorsun."

Funda seviyordu kocasının bu konuşma tarzını. Çok nadir yapıyordu ve Cemal'de sempatik duruyordu bu haller. O ağır adam gidip yerine şeker bir şey geliyordu gözünde.

"Ne yapıyorsun bakalım, hiç aramadın bugün beni."

Funda önümdeki iç harcına ve ocakta unuttuğu için haşlayıp kıvamını bozduğu kuru patlıcanlara bakıp boynunu büktü. Bu yemeği annesi çok güzel yapardı ve Funda bekarken sık sık annesine kuru patlıcan dolmasını yaptırırdı ama kendisi hiç yapmayı denememiş bugün ilk defa yapmaya çalışmıştı.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin