54. Bölüm Ben bunu haketmedim

3.3K 88 3
                                    




             

Herkese, Merhaba, Bölüm hakkında çok önemli bir şey açıklayacağım lütfen okumadan geçmeyin.  Öncelikle bu bölüm yayınladığım en uzun bölüm oldu bunu sizi beklettiğim için telefi olarak yazdım. :) Bu bölümde Azat ve Begüm'ün hayatlarındaki o hep söylediğim şey gerçekleşiyor...

Aslında kurgumda bazı değişikler oldu ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Uzun uzun düşündükten sonra bir karar verdim. Begüm ve Azat acı çekmesin diye o kadar çok mesaj alıyorum ki durup düşündüm ve onlara sanırım kıyamadım ve ufacık bir değişiklik yaptım... ;)

Bölümde muhtemelen Azat'la Begüm'e kızacağınız yerler olacak ama hep dediğim gibi benim kurgum gerçek gözlemlere dayanıyor ve onların aşkıda bu hikayede belli şeylere hayat veriyor. Bazen Azat bazende Begüm olarak okuduğunuzda ikisinede hak verip olayları onların penceresinden göreceksiniz diye düşünüyorum. Bunun dışında bölümde Begüm'le Azat dışında Oğuz& Eda olacak.

Güney'le Yaren şimdilik yok çünkü onlar şuan gayet mutlu mesut yaşıyorlar evlenmeye hazırlanıyorlar. :) Bu bölüm biraz toparlama bölümü oldu. Cemal ve Funda'yı soranları için olanları unutmadım gelecek bölümde büyük ihtimalle olacaklar.

Hatalarım varsa kusura bakmayın oldukça uzun bölüm olduğundan arada yazım yanlışı varsa sonra yine bakıp düzenleyeceğim.

Keyifli okumalar...

OĞUZ & EDA

Eda sabah saat yediye doğru üşümüş halde gözlerini açtığında ayak ucuna toplanmış olan örtüye uzandı ve üstüne örtüp sıkıca sarıldı. Evi ne kadar küçük olsa da çok eski olduğundan ısıtması iyi değildi ve böyle soğuk havalarda üşüyordu. Oğuz'la yaptığı o konuşmanın sonunda Oğuz "bir süre Türkiye'de olacağım. Döndüğümde düzenimizi kurmaya başlayacağım." Demişti. Aradan geçen üç gün sürede Eda hiç Oğuz'u görmemiş sesinide duymamıştı ama Oğuz'un kendini yada bebeklerini düşündüğünü kapısına bıraktığı yardımcı adamın varlığından anlıyor ve mutlu oluyordu.

Oğuz öylesine ince düşünmüştü ki olur da Eda'nın bir ihtiyacı olursa diye şimdiden birini görevlendirmiş görevlendirdiği kişi her sabah Eda'nın ekmeğinden, gazetesine kadar her şeyi alıp kapısına asıyor gün içindede sık sık yoklayıp bir şeye ihtiyacı olup olmadığını soruyordu.

Oğuz kendi nasıl bir yaşam sürüyorsa Eda ve bebeği de öyle yaşasın istiyordu. Her ne kadarda evliliği gerçek bir evlik gibi olmasa da Eda sonuçta karısı, çocuğunun annesi olacaktı. Ondan maddi anlamda bir şey sakınmak doğru gelmiyordu.

Eda'nın yaşadığı yeri, adresini biliyordu ama daha evini görmemişti. Üç gündür yoğun bir şekilde çalıyor gece yarısı evine gittiğinden Eda'nın evine gitme fırsatı bulamamıştı. Evlendikten sora kendi nerede yaşıyorsa Eda'yı da yanına alacaktı.

***
"Günaydın."

Eda çekinerek hemen sokağa çıkan evinin dış kapısını açtığında köşede bekleyen genç adam gülümseyerek "Günaydın Eda hanım" diye karşılık verdi. Patronu olan Oğuz'dan kapısında beklediği kadının nişanlısı olduğunu öğrenmişti ve saygıda kusur etmiyordu.

Eda böyle hizmetlere, korunmaya alışık olmadığından çok utanıyordu. Poşete konulmuş emeğini, günlük sütünü, gazetesini ve taze olarak her sabah olduğu gibi meyvelerin olduğu poşeti alıp kapıyı kapattı.

Kapısında bekleyen adamdan bile utanırken Oğuz'un ailesinin karşısında nasıl duracaktı hiç
Bilmiyordu. Alışık değildi böyle her şeyin önüne verilmesine.

AŞKIN BEDELİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin