Pyžamová párty

253 17 2
                                    


Muž s černou korunou a v karmínově červeném plášti, seděl na černém trůně, posázeným různo tvarovanými rubíny a jednou rukou si podpíral hlavu. Nad něčím přemýšlel. Místnost ozařovalo jen pár plamínků červeného světla a tím jí dodával červenočerný nádech. Působila jako peklo. Sama postava budila strach a zlost. Ticho přerušilo vrznutí obrovských ebenových dveří a do místnosti vstoupila další postava. Klekla si před krále a vyčkávala. Král ji jednou rukou pobídl ale stále se zadumaně díval do prázdna. ,, Můj králi, naše vojska si podrobila další 4 města." Klečící postava zbledla. Se strachem hleděla na rezavého vlka jak pojídá člověka hned vedle trůnu. Takhle dopadne ten co zklame krále. ,, Kde je Alec?" optal se král, jako by ani neposlouchal co mu jeho podřízený řekl. ,,On je ..." Přerušily ho dveře které se nekontrolovatelně rozrazily a on nedokončil větu. Chlapec s černými dlouhými vlasy a převázanými oči šátkem si spokojeně kráčel k nim jako by to bylo normální. Což u něj bylo. Klečícímu muži věnoval provokativní úsměv a šel blíž ke králi. Muž naštvaně zkřivil obličej a při tom odvrátil zrak. Alec tu chvíli využil a věnoval králi polibek do kterého se i král po chvíli zapojil. Při rychlém odtáhnutí mu dal za to ještě pohlavek a obrátil se na muže. ,, Pokračujte po severní straně. Nenechte se zničit, rozumíte? Podrobte si všechny a všechno." Muž přikývl, naposledy propálil Aleca pohledem 'Jen počkej, budeš litovat', ten na něj vyplázl jen jazyk, tím ho naštval ještě víc a odešel.

,, Něco jsem ti o tom líbání říkal, nedělej to když tu někoho mám." pokáral Aleca král a skousl si ret aby ho za to nezabil. ,,Ale stejně to nikdo neviděl, ne?" naklonil hlavu. Král si jen povzdechl, věděl že ho neposlechne ani kdyby mu vyhrožoval smrtí. Alec obešel trůn a dřepl si k vlkovi, král ho se zaujmutím sledoval. Alec vlka pohladil po uších a on spokojeně zabručel. ,,Sundej si ji." řekl náhle král a vstal. Alec se na něj nechápavě otočil. ,,Sundej i ten šátek, to je rozkaz." přitvrdil a zastavil se před ním. Alec se napřímil. Odstranil černý šátek a tím odhalil své nádherné červené oči. Upřel je na krále. Pán Zla jednou rukou mu přejel po tváři a políbil ho. Po chvíli se ale odtáhl. Alec sledoval krále jak přichází k oknu a rozhrne černý závěs který bránil slunečním paprskům vejít do místnosti. Alec musí uhnout pohledem aby si na to světlo zvykl. ,, Mluvil si se Zessem?" ,,Ano. Ale nemíní se k nám vrátit. Našel si novou hračku kterou chce chránit." usmál se Alec ironicky. ,, Nová hračka.." zopakoval zamyšleně. ,, Rád bych tu jeho novou hračku viděl. Doneseš mi ji, lásko?" podíval se na Aleca a ve tváři měl zlomyslný úsměv. ,,Pro mě za mě. Bude tu aspoň sranda. Zess si pro něj určitě přijde." složil si ruce na hrudi. Dveře se otevřely a vešla služka s mísou červených hroznů ,,Vaše veličenstvo, koupel je připravená." ,, Už jdu. Pospěš si nudím se tu bez tebe." Alec se jen usmál, věnoval mu letmý polibek, ukradl jednu hroznu služce a zmizel za dveřmi. Král si povzdechl. ,,Můj králi, mohu se na něco zeptat?" opatrně se zeptala. ,,Na co?" ,,Vy ho jenom využíváte že?" Král byl její otázkou zaskočen. Vlastně nad něčím takovým vůči Alecovi nepřemýšlel. Proč by ho měl využívat? Dělá co mu řekne,'dobře, ne vždy' nevzpírá se ani neútočí, nedělá chyby a ze všeho nejvíc mluví pravdu. Má krásné tělo, 'hodnou' povahu a miluje zabíjení. Tak proč by ho jako měl využívat? ,,Ne. Nic takového nedělám a vůbec co to jsou za otázky? Tohle už nebudu poslouchat. Radši mi řekněte co jste dala do mé koupele." ,,Omlouvám se pane za mou zvědavost." Král spolu se služkou opustili místnost. 

Dveře rozrazil Ady s taškou ve které bylo několik plechovek piva a popcorn, a vyběhl do kuchyně. Nečekal na nás. Aki byl pořád zaražený z toho všeho a taky sletěl když si vyzouval boty. Nemohl jsem se přestat smát. Asi jsem ho tím naštval protože mě naháněl po celém domě. Mezitím Ady už obstaral popcorn, vybral film přesněji horor a ještě stihl objednat pizzu.Dveře rozrazil Ady s taškou ve které bylo několik plechovek piva, šampus a popcorn, a vyběhl do kuchyně. Nečekal na nás. Aki byl pořád zaražený z toho všeho a taky sletěl když si vyzouval boty. Nemohl jsem se přestat smát. Asi jsem ho tím naštval protože mě naháněl po celém domě. Mezitím Ady už obstaral popcorn, vybral film přesněji horor a ještě stihl objednat pizzu. Oba jsme se vyčerpaně složili na koberec před televizi.

,, Hej, já vás zašlápnu." Nesl dvě další poháry plné červeného vína co našel v kuchyni a už tak tak to zvládal nespadnout. ,,Dělej Rene nebo z tebe bude mokrá příšera!" smál se nad tou představou Aki. ,, Myslí to vážně, takže rad....Aaaaa!" Ady upustil jednu sklenici a ta letěla. Letěla. A letěla. Aki sklenici na poslední chvíli zachytil ale její obsah? Kde jinde by asi tak skončil když ne na mě? Oba se složili se smíchem vedle mě na zem, divím se že se neudusili. Neváhal jsem a vzal další dvě, které před chvílí položil na stůl a na oba vylil jejich obsah. Tentokrát jsem se složil já. Ani nevíte jaké měli výrazy. Oba na mě otočili hlavy 'zabijeme tě' to jejich pohled říkal. Vystartovali na mě a já okamžitě použil polštář který jsem měl po ruce abych je zastavil. Když věděli že to nemá cenu, vzali si polštáře a začala polštářová bitva. Peří a obsah který byl v nich lítal po celém obýváku a kuchyni. Najednou jsme zaslechli zvonek. Ignorovali jsme ho. Ady ale jako nějaký přepínač, se přepnul, otevřel, vzal pizzy, zaplatil a dokonce i poděkoval. Tři pizzy položil na stul. My jsme po sobě stále mlátili polštáři a snažili se shodit toho druhého na zem. Ady se napřímil a zase stlačil tlačítko, zase byl normální, teda nenormální. No a jak to dopadlo? Skončilo to tak že jsem oba dva samozřejmě s nadvládou porazil. Kéžby. Byl jsem bohužel poražen. ,,Tak co ten film?" ,,Pokud to není horor, klidně." odpověděl jasně Aki. ,, Co je to horor?" ,, Takže horor!" ,,Ne! Říkal jsem horor ne!" ,,Ale jo!" vrazil tam nějakou kulatou placatou desku s dírou uprostřed a Aki byl přinucen se dívat.  

Znovu zazvonilo a Ady ještě rychle otevřel. ,, No konečně! Kde jste? Už na vás čekáme. Pojďte dál představím vás." Do domu vešli dva kluci. ,,Aki! Ty jsi tu taky?" objal ho menší černovlasý kluk a já ho závistivě propálil pohledem. ,,Ten černovlasý je Yuki a tohle je Shintaro. Jsou to kamarádi ze základky. Yuki, Shine tohle je Ren." ukázal na mě a oba se na mě podívali. Yuki na mě hned vletěl a objal mě. Nechápavě jsem se na něj díval. ,,Yuki! Přestaň už s tím." pokáral ho modro vlasy kluk s trochu kamennou tváří. ,,Yuki každého objímá. Nevšímej si toho." řekl teď už v pohodě. Nebyl takový ten typ 'nic mě nezajímá'. Teď nás bylo pět. Ady pustil ten 'Horor' a vůbec to nebylo strašidelné. Yuki u toho dokonce usnul. Shin si ho víc přitáhl a políbil ho do vlasů.Tohle mě zaskočilo. Nenápadně jsem přilezl k Adymu ,, Oni spolu chodí?" šeptl jsem. ,,Jo a sluší jim to." usmál se Ady a znovu sledoval film. Tohle byl už druhý, vybrali jsme takový klidnější aby se Aki mohl trochu uklidnit. Nenápadně jsem dal svou ruku kolem něho a očekával pohlavek. Místo toho se ke mě sám přitulil. Zdůrazňuji to sám od sebe. Teď jsem ale neměl čas a ani nechtěl o tom přemýšlet. Opřel jsem si o něj svou hlavu a víc si ho přitáhl k sobě. Po skončení filmu jsme se vydali do říše snů. Nemuseli jsme se ani stěhovat, leželi jsme celou dobu na zemi, takže pro nás s Shinem výhoda, nemuseli jsme ty dva tahat po schodech. Konečně jsem mohl vypnout, i když je škoda že dnešek končí. Zavřel jsem oči a spokojeně usnul.

Omlouvám se za pravopisné chyby! XD

Dejte hvězdičku *

Napište koment :)

A kritiku nebo pochvalu ( samozřejmě pokud chcete )

  1335 slov :D

Souhvězdí VlkaWhere stories live. Discover now