Kapitola XXXIII.

595 30 0
                                    

... Den druhého úkolu

Vivaldimu se podařilo prokecnout, že je příbuzný s Weasleyovými, což všechny překvapilo a potěšilo, že mají v rodině někoho známého.

Draco měl možnost mluvit s Mariem i s Antoniem a byl na svoji krev a původ ještě víc pyšný a hrdý než do teď.

Šla jsem spolu se Šerifem k jezeru, přičemž jsme si dali závod, který se mi podařilo vyhrát.  Počkali jsme na Draca, se kterým jsme nasedli do stejné loďky, přičemž jsem očekávala, že se Šerif bude snažit mě naštvat nebo mi něco udělat.

Nevím, ale Draco byl celkem nervózní v přítomnosti Šerifa - Kdo by nebyl, když je to předek nejméně oblíbeného profesora na škole?

Druhý úkol během chvíle začal a Šerif se rozhodl ukázat svoji milejší stránku, takže mě zezadu objal a dívali jsme se spolu do vody. Naše oči dokázaly projít skrz molekuly vody, takže jsme po chvíli spatřili všechny čtyři šampiony.

Cedricovi se podařilo zabloudit, Fleur se rozhodla odstoupit, Harry čekal na ostatní a Viktor měl hlavu přeměněnou v hlavu žraloka.

Jako první se u hladiny objevil Diggory, asi jen minutu po něm se objevil Krum a nakonec Potter, který to stihl jen tak tak, ale za neobvyklou mravní sílu mu porota udělila druhé místo.



Mé tělo, duše i jméno je ZmijozelKde žijí příběhy. Začni objevovat