Kapitola XLIV.

531 23 0
                                    

... O několik dnů později

"Ah, Isabelo, tady jste," ozvala se Umbridgová.

"Co se děje?"

"Věděla jste o tomhle?" ozvala se a ukázala mi papírek, na kterém byly podpisy všech, kteří se nechali učit od Harryho .

"Brumbálova armáda... Co to má být?" zeptala jsem se.

"Důkaz, že jsem měla pravdu... Pojďte," řekla a já se spolu s ní, Ministrem, Kingsleym a ještě někým vydala do ředitelny.

Brumbál věděl, že k tomu dojde, takže jim před nosem utekl (využil fénixe) a ten jej přenesl ke mě domů. 

Jenže hlavní problém byl ten, že se Umbridgová stala ředitelkou. Ze mě sice udělala svoji pravou ruku, takže jsem měla více pravomocí než ostatní, ale musela jsem si dávat o to větší pozor, aby mě nikdo neviděl a neprozradil.

Přímo jsem trpěla, když jsem musela sedět ve Velké síni a kontrolovat, že všichni chycení mají správná pera, která zajišťují, že jedinec píše vlastní krví a věta, kterou píše se mu vryje do druhé ruky.

Výrazem jsem nedala nic znát, ale oči prozradili mé utrpení. Když vše skončilo, byla jsem ráda, že jsem sebrala všechny papíry a odnesla je do svého pokoje.

Jestli to takhle půjde dál, tak se ze mě stane šílenec... Musela jsem řešit až nějak moc věcí. Od vyřizování všech možných pitomostí po zařizování  zkoušek NKÚ A OVCE.

Jeden večer jsem šla od Umbridgové, když jsem na chodbě narazila na Freda spolu s Georgem, jak se snažili uklidnit malého Michaela, kterého ta ruka neuvěřitelně bolela.

"Jak jsem vám už jednou říkala... Zlobivé děti si zaslouží trest," ozvala se ta ropucha, než zalezla zpět do svého kabinetu.

"Poslyš, Georgi, naše budoucnost nejspíš neleží v oblasti akademických úspěchů."

"Frede, právě jsem měl namysli úplně totéž," odpověděl jeho bratr.

"V tom případě bych vám doporučovala termín teoretických zkoušek NKÚ... co takhle Kouzelné formule?" ozvala jsem se tiše. 

Dvojčata se na sebe podívala a bylo mi jasné, že s tím souhlasí.

"Vaše košťata jsou v jejím kabinetu," řekla jsem, jelikož jim je zabavila a zakázala doživotně hrát famfrpál, což zakázala i Harrymu.

"Jsi skvělá," řekli ti dva a objali mě.


Mé tělo, duše i jméno je ZmijozelWhere stories live. Discover now