Kapitola XLIII.

546 26 0
                                    

... Prázdniny

Rozhodla jsem se navštívit Siriuse, který byl v domě celkem opuštěný, i když tam měl teď rodinu Weasleyů, kteří, když jsem tam přišla, uklízeli dům a vnášeli do něj život.

Všichni mě viděli rádi a zvlášť s množstvím dárků, které jsem tu měla. Pro každého alespoň dva. 

"To si vážně nemusela," řekla Molly.

"Nevěděla jsem co s penězi," zavtipkovala jsem a dala všem dárky.

Dvojčata dostali úschovné skříňky, které vypadaly jako knihy, holky dostaly nádherná psací pera. Harry dostal mastičky proti perům té ropuchy a také dostal knihy o různých zaklínadlech, což dostali v podstatě všichni, ale každý měl knihu se zaklínadly, které by se mohli hodit právě jim.

"Díky," řekli všichni a postupně mě objali.

Po přípitku jsem zašla za Siriusem do pokoje, kde jsem mu dala dárky a on využil soukromí pro polibek. Připomínal mi opuštěné štěně, kterému bylo ublíženo a potřebovalo péči, aby zase důvěřovalo lidem.

Pár dnů jsem u nich byla, než jsem se vrátila domů a rozhodla se dopsat několik knih, které jsem se rozhodla dodělat a tak jsem se vrátila až ve chvíli, kdy ve Věštci začali psát o masovém útěku z Azkabanu.

Díky mým kontaktům jsem se dozvěděla, že se začínají dít ve světě mudlů nevysvětlitelné věci a tak jsem díky množství práce neměla čas na to učit studenty v Komnatě Nejvyšší potřeby.



Mé tělo, duše i jméno je ZmijozelTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang