PSİKOPAT ÇOCUK 44

23.7K 788 158
                                    

Multi : Mert ... Bu gün de Mert  'i  koymak istedim  dgkjsjagjf

Eve gelince arabadan indim . Ayaz da aşağı indi ve  beni beklemeden eve geçti . Al işte ! Kesin ayrılacaktı benden . Beni böyle tek başıma bırakacaktı . Yavaş yavaş yürümeye başladım . Ayaklarımı sürüyerek ilerliyordum . Evin önüne gelince hemen içeri girip kapıyı kapattım . Altımda etekten başka bi şey yoktu ve resmen KIÇIM DONUYOR sözü şu anda beni açıklamaya yetiyordu ... Ayaz oturma odasına geçmiş koltukta oturuyordu . Başını ellerinin arasına almıştı ve sinirle saçlarını çekiştiriyordu . Odaya girip ayakta beklemeye başladım .Oturmaya henüz cesaretim yoktu şu an ...

- OTUR !

Bana ilk kez böyle bağırıyordu . Resmen yerimden sıçramıştım . Yavaşça koltuğa oturdum . Ayaz ' a baktım . Gözlerini gözlerime dikti . Kaşlarını çattı . Sinirden dişlerini sıktığı belliydi . Çok sinirliydi . Ben buradan anlıyordum . O gözlerini bana dikince gözlerimi kaçırdım . Hem korkuyor hem de pişmanlık duygusu içinde yanıyordum .

- Git üstüne bi şeyler giy gel !

Başımı sallayıp yukarı çıktım .Dolabımı açtım . Eşofman takımını çıkardım . Ah , güzel bi uyku iyi gelebilirdi cidden ama ... Konuşmamız gerekiyormuş . Hayır yani kaçırılıyorum , zorla tecavüz ediliyordum neredeyse . Şimdi gelip kızıp daha da çok ağlatacaktı . Eşofmanlarımı giyip aşağı indim ve koltuğa oturdum . Ellerimle oynamaya başladım . Şu an Ayaz ' ın yüzüne bakamayacak kadar utanıyordum .

- Neden sakladın ?

Bi şey diyemezdim ...Ne diyebilirdim ki? Ne desem suçlu ben olacaktım . O bana sakın benden bi şeyini saklama demişti . Ben asla sana kızmam ya da yargılamam seni demişti . Ama ben kalkıp saklamıştım . Hem nasıl anlatmamı bekliyordu ki ? Ne diyebilirdim ?

- Nedenn sakladınn ?

Sustum . Ne diyeceğimi bilemiyordum . Bilmiyordum işte ... Derin bi nefes aldı ve ayağa kalktı . Yanıma yaklaştı . Ve gelip koltukta yan tarafıma oturdu .

- Burcu neden sakladın dedim ? Bi daha sormam ...

Gözümden yaş düştü ve bu yaş kesinlikle Ayaz ' ı üzdüğüm ve hayal kırıklığına uğrattığım içindi .Tırnaklarımı koparacaktım neredeyse ama hala cevap vermiyordum . Ayaz birden çenemi tuttu ve kendine çevirdi . Daha sonra sıkmaya başladı . Çe-Çenemi sıkıyordu . Acıyordu ama hak ediyordum . Ona söylemeliydim başta . Gözlerimi kapattım ... Daha fazla sıkmaya başlayınca gözlerimden yaşlar tekrar aktı . Canım çok yanıyordu .

- Söyle ha söyle ! Neden böyle boktan bi şeyi saklıyorsun lan ! İlkin falan değildim ben senin ! Bekaretini kaybetmişsin ki meğer sen ! Sadistmişsin lan sen ! Ben bile söyledim lan eskiden tek gecelik ilişkiler yaşadığımı !

- Conım yonıyo ...

Ah çenemi sıktığı için sesim berbat çıkmıştı ... Daha da fazla sıkmaya başladı . Neredeyse iki yanağımın birbirine değdiğini hissediyordum . Gözümdeki yaşlardan biri eline düşünce hemen ellerini çekti . Ellerine bakmaya başladı . Başını salladı . Ve hızla yukarıya koştu . Çenem ... Çenem çok ağrıyordu be ...

AYAZ ' DAN __

Gözyaşları elime düşünce birden titredim . Kendime gelmeye başladım . Ellerime baktım . Burcu ' nun çenesini sıkıyordum . Hemen ellerimi çektim ve yukarıya koştum . Sanırım hapımı almamıştım ...Ben...Ben böyle davranamazdım ki ona ... Noluyordu ! Neden haplarımı almayı unutuyordum , onu bile bilmiyordum . Gözlerindeki yaşları görünce daha da çok sinirlenmiştim . Zaten sinirliydim . Ya benden önce başka erkeklerle de yatmıştı ve üstelik yetmiyormuş gibi kızlık zarı ameliyatı olmuştu . Kendimi kandırılmış hissediyordum . Tamam ben de eskiden az piç değildim ama ...En azından söylemiştim . Ve onun bana söylememesi çok koymuştu . Her neyse bi duş alsam iyi olacaktı . Haplarımı aldıktan sonra duşa girdim .

PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang