PSİKOPAT ÇOCUK 60

20.6K 628 196
                                    

Multi :Hakan ♥♥♥

Şu an tek istediğim Burcu'nun servise alınmasıydı.Gerçi servise alınsa bile ilk günden görüştürmüyorlardı bence ..Ben öyle biliyorum.Aman her neyse ..O servise alınsa yeterliydi benim için ..Ameliyatı atlatmıştı ya benden mutlusu yoktu.Şu an sadece yanına gitmek istiyordum.Sarılmama izin vermezlerdi.Zaten sarılmazdım...Korkardım onu incitmekten ..Ya da ameliyat olduğu yeri acıtmaktan..Elini tutsam yeterdi  şu an ...

Aşağı kantine inmiştik hep beraber..Herkes açtı.Uykumu Burcu'nun yanında alacaktım.Onla beraber uyuyup uykumu öyle alacaktım. Herkes yemeğini yerken gülümsemeden edemedim.

ALYA'DAN__

Burcu uyanınca Ayaz benle Hakan'a gitmemiz için ısrar etmişti.Yorulmuştuk ama olsun.Ben Burcu'yu hep beklerdim..İnci Teyze'de kızınca mecburen hastaneden çıktık.

- Alya ne yapalım şimdi ?

- Ya çok uykum var..Şimdi eve gideceğim ve ailem tekrar beni alıp gelecekler buraya...Burcu'yu görmeye...

- Bence ne yapalım sevgilim biliyor musun ?

Bana doğru bir adım attı.Saçımın bir tutamını eline doladı ve oynamaya başladı.Bir yandan da sırıtıyordu aptal aptal ...

- Ne yapalım birtanem ?

Ben de sırıtıp ona bir adım yaklaştım.Boşta kalan elini belime götürdü.

- Bana geçelim.Hem sen uykunu alırsın..Bugün de burada kaldım dersin.Sonra yarın bırakırım ben seni ...

Aslında fikir aklıma yatmıştı ama Hakan her seferinde beni istediğini söyleyip duruyordu.Hayır diyordum ve yine aynı döngü..Ne yapayım şu an hiç bilmiyordum..Off , Hakan keşke zora sokmasa beni..Ne demeliydim şimdi ?

Belki bu sefer istemez.O da yorgun çünkü?

Ya isterse ama ?

Hayır dersin ..Bir daha konusu açılmasın dersin.

Yine açarsa...

Çocuk bekliyor seni ?

- Peki sevgilim olur ...

Gülümseyip elimi tuttu ..Beraber durağa doğru yürümeye başladık.

#

Şu an ayakta gidiyordum ve yanımda bir turist duruyordu.Arkadaşıyla İngilizce bir şeyler konuşuyordu ama ben bir kelimenin hangi anlama geldiğini  hatırlamaya çalışana kadar cümle geçiyordu.Ayrıca leş gibi kokuyordu.Acayip kirliydi bu turistler..Hakan'da arkamda duruyordu.Bir elini belime atmış iyice kendine çekiyordu.Turistlere acayip kıl olmuştu.Yeni kişiler bindikçe iyice sıkışıyorduk ve turistlerden biri iyice bana yaklaşıyordu.Hakan iyice kendine çekti beni . 

- Kızım yalnız acayip kıl oldum ben bu herife..

- Aşkım kasıtlı yapmıyor ya ? Yer yok ...

- Hee zaten sürekli arkasına bakıyor ..Hani arkada yer var mı yok mu diye değil mi ? Sana bakmak için değil yani .

Hakan'a gözlerimi devirip önüme döndüm.Adamla sadece aramda beş santim falan vardı.Ve bu beni rahatsız ediyordu.Çantamdan telefonumu çıkardım ..Ve çeviriyi açtım.

- Aşkım ne yapıyorsun ?

- Dur bi aşkım bekle ...

Türkçe- İngilizce çeviriyi ayarladım ve yazdım. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now