PSİKOPAT ÇOCUK 70

20.4K 893 238
                                    

Multi: Bora

ALYA'DAN__

Gün geçtikçe Hakan'dan ayrı olma düşüncesi canımı yakıyordu.Böyle bir şeyi kabullenememe rağmen vardı.Ve Hakan'a o gün "Git" dediğim günden beri beni ne aramıştı ne de sormuştu.Umurunda bile değilmişim..Gerçekten beni sadece bir hiç için kullanıyormuş.Kendimi kullanılmış hissediyordum.Böyle olmamalıydı.Hiç kimsede böyle hissetmemiştim ve Hakan'da da böyle olmamalıydı.Ama biliyordum.Sadece gereğinden fazla değer vermiştim,önemsemiştim,umursamıştım ve en büyük hatam ise..Gereğinden fazla sevmiştim.İşte sonunda da böyle kalmıştım.Hani "Umut,kendimize attığımız en büyük kazıktır" diye bir söz var ya..İşte doğruydu.Hakan'a gel demiyordum ama bekliyordum.Hep bir umudum vardı.Beni seviyor,gelecek ,bir daha bırakmayacak vs...Ama hepsi yalanmış.Belki de benim kaderim başkaları mutlu olsun diye mutsuz olmaktı..Zaten hep umutla mutlu olmayı  beklemem  hataydı.Mutluluk bana bir kez olsun uğramayacaktı.Aşk da öyle..Meğer aşk sevip de kaybetmekmiş ya...Haberim yoktu.Aşık olmuştum.Kaybetmiştim de.Sevdiğim adamın gözlerimin önünde ellerimden kayıp gidişini izlemiştim.Ve bu canımı çok yakıyordu.Bora kafama vurup da gerçek dünyaya dönmemi sağladığında ona bakıp gözlerimi kırpıştırdım.

- Ne istiyorsun yine ?

- Özge'ye elbise almak istiyorum.Hediye olarak yani.Benle gelir misin ?

- Hmm özellikleri ne olacak elbisenin ?

- Elbise işte kızım ?

- Olboso oşto kozom..Yani mesela , mini mi ? Göğüs dekolteli mi ?Nasıl ?

- Yok daha neler  ? Ne minisi ? Ne göğüsü ? Uzun olacak..

- Kefen gibi mi ? 

- Saçmalama gerizekalı  !

- Ay siz erkekleri anlamıyorum.Bu mini eteğe ve göğüs dekoltesine neden kızıyorsunuz ki ? Bizde ki de heves yani.

- Hevesinize tükürsünler sizin ! 

- Sus be ! 

Telefonum çaldığımda dolaba uzanıp elime aldım ve açtım.

- Efendim kuzum ?

- Alya hemen bize uç !

- Ne oldu ki ?

- Off süper şeyler ..Yani umarım.Umarım diyorum...

- Tamam Burcu geliyorum.

Telefonu fırlattım ama bu sefer yatağa ve ayağa kalktım.Sonra Bora'ya döndüm.

- Ayyy abicim ! Görüyor musun ? Burcu aradı ..Gitmem gerek.Tıh tıh tıh..Çok yazık oldu.Çok üzüldüm yaaaaa.Şimdi çık  !Üstümü giyineceğim !

- Gerizekalı  !

Bunu söyleyip hızla kapıyı çekip gitti.Üstüme siyah beyaz çizgili olan büstiyerimi  ve siyah kot şortumu  geçirdim.Çok süslenmeyi sevmezdim ama eğer süslenilmesi gerekiyorsa da kimse önümde duramazdı.Bu sanki fazla açık oldu ? Sanki değil kesinlikle açık olmuştu.Üstüme de giydiklerimle uyumlu bir hırka giydim.Hazırdım herhalde .

Hazırdım herhalde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now