PSİKOPAT ÇOCUK 63

21.1K 606 233
                                    

Multi:Alp (Yeni Karakterler :)) )) Ve BTS-MIC DROP şarkısı...Bayılıyorum BTS'e ya...Eh ARMY 'im tabi ki...Ama siz de dinleyin..Zaten şarkıları muhteşem..Her şarkısı...Ayrıca sınav haftam ve çalışıyorum diye bu hafta sık bölüm atamayacağım..Miane ://

SERAP'TAN__

Annemlerden ayrılıp geri Uzay ile eve dönmüştük...Ama tekrar gidecektim eve..Sadece Burcu'yu görmek için hastaneye gitmiştim.Ve oradan Uzay'a geçmiştik.Ama muhtemelen yine ..Bir kaç gün sonra annemde kalmayı bırakıp burada kalacaktım.Karnımdaki bebeğin varlığını düşündükçe ..Huzuru buluyordum.Ama Uzay'dan olması gerçeği beni üzmeli miydi sevindirmeli miydi bilmiyordum. Uzay son günlerde bayağı bir değişmişti.Hakkını yememek lazımdı.Şimdi de evde uzanmıştım.Karnıma sancı girince Uzay'ın zoruyla uzanmıştım.Uzay kapıdan girdi ve üstünü düzeltti.

- Şey ben çıkıyorum.Bir şeyler ister misin ? 

-Hmm..

- Düşün bakalım.. 

- İstiyorum galiba..

-Neymiş o ?

-" Neymiş onlar " demen daha doğru olur...Uzay şey..Öncelikle..Televizyondaki dizilerin hiç birini sevmiyorum ..Sen sağol.Beni evde esir tuttuğun için..Önceden o filmleri de bitirdim.

Sadece gözlerini devirmekle yetindi.

-Yani Serap?

- Bana al işte bir şeyler izlemem için..

-Hmm peki..Başka?

- Şey ya bir de..Canım çok tatlı çekti..Ama acayip böyle anlatamam..Şimdi burada tatlı olsaydı.Mmm...Dayanamazdım..Hepsini rahatça bitirebilirim.

-Hmm demek tatlı istiyorsun?Hemen alayım ben güzelime..İki saate eve gelirim...

-Peki beklerim.

- Görüşürüz..Haa kendine de dikkat et!Sakat bir iş yapmaya kalkışma..

- Tamam ya ...Görüşürüz.

Uzay çıkınca arkasından bakakaldım.İlk kez bana iltifat etmişti ve ben kıpkırmızı olduğuma yemin edebilirdim.Bana "güzelim"demişti.İlk kez olmasa da ..Yani ilk kezden kastettiğim o değişen Uzay'ın ilk iltifatıydı.Bana "güzelim" demişti!!Kalkıp çığlık atıp , bağırıp,dans edebilirdim...Bir dakika ya ? Ben neden bu kadar çok seviniyordum Allah aşkına?

Hoşuna gitti çünkü..

Bu kadar tepki fazla..

Seviyorsun.

Yanılıyorsun...

Hayır..Bunu sen de biliyorsun.Kabullen ...

Hayır...Sevmiyorum..

Sevmediğin birinin bir sözü hoşuna gitmez.Şimdi sus ...

Seviyor olabilir miydim ki  yaptığı onca şeyden sonra ?Belki ...Ama belli olmuyordu işte hiç bir şey..Off , artık düşünmek istemiyordum.İnceldiği yerden kopsun.

#

Yaklaşık dört saat sonra zil çalınca kapıya koştum.Dur ya ne koşması?!Kapının önüne gelince geri uzandığım yere döndüm ve yavaş adımlarla kapıya yürüdüm.Önüne geldiğimde delikten baktım.Uzay'dı.Yaklaşık iki saat (!)sonra gelecekti. 

-Hoşgeldin..Tam da iki saat oldu ama ...

- Özür dilerim...2 saat falan  oyalanmış olabilirim.

Yine bir kızla yatmıştır ..Başka ne olabilirdi ki?

- Sorun yok dedim soğuk bir sesle..Ceketini çıkarıp bana döndü.

PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin