AYRILIK

80K 2.2K 167
                                    

Multimedia: Burcu ve Derin 

********************

Her ne kadar rehber öğretmenime uysam da dediklerini yaparak  arkadaşlarıma daha çok bağlanıyordum ve bu da benim onlardan ayrılmamı zorlaştıracaktı. En iyisi gidene kadar onlardan biraz uzak durmaktı . Telefonum çalınca yataktan masaya uzanıp telefonumu aldım .

RÜZGAR ARIYOR __

Ah hadi ama ! Daha yeni onlardan uzaklaklaşmayı düşünüyordum ki ...

- Efendim Rüzgar ! Niye rahatsız ediyorsun beni ?? 

- Kızım ya ne kızıyorsun ? Bilseydim hiç aramazdım . Şey diyecektim . Sinemaya gideceğiz geliyor musun ? 

- Hayır , gelmiycem Rüzgar siz gidin .

- Peki kanka . Zorlamayacağım . Kendine iyi bak . Bay bay .

- Bay bay .

 Rüzgar ' la konuşurken ağlamamak için kendimi zor tuttum . Ben nasıl onlardan uzaklaşacaktım ki . Ah ! Allah kahretsin . Sadece bir boşanma benim tüm hayatımı nasıl mahvedebiliyordu ki ? Ama madem ailem bana kıyıp , beni düşünmeden ayrılık kararı aldıysa ben de onların beklediği Burcu  olmayacaktım artık . Kararlıyım . Ah ! Hadi ama ben kimi kandırıyorum ki ? Ben asla değişemem asla. Uff ... Ne yapacağım hiç bilmiyorum .

********** 

- Burcu , uyan kızım . Mahkemeye geç kalıcağız.

Uff , bugün mahkeme vardı. Ve ben kimde kalacağımı seçecektim . Arkadaşlarımla aram bayağı açılmıştı. İşe öncelikle whatsapp grubundan çıkmakla başlamıştım . Ve her zaman Alp ' le takılıyodum . Sanırım arkadaşlarım anlamıştı benim tek kalmak istediğimi . Yanıma gelip beni rahatsız etmiyorlardı çünkü. Ama yine de darılmıştım onlara . Sonuçta yanıma gelmeleri gerekiyordu. Tamam ben istemiyordum yanıma gelmelerini ama isteksiz bir istekti benimki. Ve ben de bu yüzden onlara dargındım . 

-Tamam anne , kalktım diyip yatağımdan çıktım. Ah . Bugün yaşamak isteyeceğim son gün olurdu herhalde . Ama artık buna mecburdum .Hmm , mahkeme için ne giyeceğim ki ? Ah ne saçmalıyorum ki? Ben mahkeme diyorum iç sesim giyinme diyor. Dolaptan elime aldığım kot ceket , beyaz kazak ve siyah kotu aldım . Altına da bordo renk botlarımı geçirdim . Saçımı da dağınık topuz yaptım ve aşağı indim . Herkes oturmuş beni bekliyodu . Annem ve babam yani . Ben de fazla bekletmeden oturdum yerime ve kahvaltımı yapmaya başladım . 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


 - Kızım .

- Efendim anne . ?

- Biliyosun bugün bi seçim yapmak zorundasın  ve kimse seni zo-

- Biliyorum anne ve lütfen daha fazla zorlamayın tamam mı ?  Doydum ben , size afiyet olsun .

- Ama kızım ..

- Kızın üzerine fazla gitme . Bırak biraz kafasını dinlesin .

- Peki ...

Hızla dışarı fırladım . Zaten mahkeme saatinde orda olurdum . Taksiyi durdurup bindim ve şoföre sahile sürmesini söyledim . Yine ağlamaya başlamıştım . Yeter artık . Benim hayatım mahvolmuştu bir ayrılıkla . Bıkmıştım hayattan artık . Arkadaşlarım bile benle konuşmuyorsa ben ne yapayım ki ? Şoför geldik deyince parayı uzatıp indim . 

Bir banka oturup , kulaklıklarımı taktım ve müzik açtım . Bi yarım saat müzik dinleyip denizi seyrettim . Muhteşem gelmişti . Kısa bir süreliğine hayatı unutmuştum . Fakat şimdi yine hatırladım.Şu an istesem denize atlayabilirdim ama cesaretim yoktu . Saate bakınca mahkemeye  az kaldığını gördüm . Hemen bi taksi çağırdım ve gelince de atlayıp yeri söyledim . Gelince taksiden indim ve durdum . İşte karşımda duruyordu adliye . Hemen içeri girdim .Çünkü bir an önce bitmesini istiyordum . Salonun önüne geldim ve görevli çağırılınca giriceksiniz dedi . Peki diyip sandalyeye oturdum . Zaman geçmek bilmiyordu. Ne kadar sürebilirdi ki bir mahkeme ? İçeriden biri çıktı . Adımı söylediğinde girdim içeri . Hakim bi şeyler anlatıp duruyordu . Ama dinlemiyordum . Şu an içimde kendimle savaşıyordum . Bir yanım annem bir yanım babamla kalmak istiyordu . Kimi seçecektim ki ? Birden salon sessizleşti . Etrafıma döndüğümde herkesin bana baktığını gördüm . Hakim hadi kızım dediğinde dinlemediğime pişman oldum . Buyrun diye sordum . Kararın ne evladım dedi . Neyden bahsettiğini anladım ve babamda kalmak istiyorum dedim . Hakim yaz kızım diye söze başlayınca ağlamaya başladım . Allah kahretsin...Birden birinin bana sarıldığını hissettim ve sarılan kişi de ağlıyordu. Sarılan kişiden uzaklaşıp ona baktığımda Derin olduğunu gördüm . Ona sarılıp daha da çok ağladım .

- Seni hiç bırakır mıyız biz kuzum ? Tabi ki bugün gelicektik diye fısıldadı kulağıma . Kapıya baktığımda hepsinin orda olduğunu gördüm . Hepsine tek tek sarıldım . Annem yanıma geldi. Sarılırken çok kötü hissettim . Sanki anneme ihanet etmiş gibiydim . Annem :

- Sakın yanlış düşünme kızım . Sen  doğru olanı yaptın dedi . 

Rahatlamıştım .  Arkadaşlarla birlikte eve döndük . Ben eşyalarımı toplarken onlar da yanımda durmuş konuşuyorlardı. Eşyalarımın hepsini almayacaktım . Çünkü gideceğimiz yerde almak daha mantıklıydı. Artık gitme zamanım gelmişti . Tamam şimdi değildi ama yarın gidicektim . Hepsine tek tek sarılıp ağladım . Ama alışıcaktım . Çünkü bundan sonra hayatım böyle olmalıydı . Ve beni whatsapp grubuna tekrar almışlardı . Bundan sonra telefonda tek görüşücektik  . Tatiller hariç.

Hepsi ayrılıp evlerine gitti . Ben de yalnızlığımla kalmıştım . Yalnızlık ....Artık bu kelime bana hiç yabancı gelmiyordu . Çünkü bundan sonra yalnız olacaktım herhalde . Zorla da olsa gözlerimi kapatıp kendimi uykuya teslim ettim .

********************

Okumaya devam edin . Vote ve yorum yaparsanız sevinirim .Sizleri seviyorum . Görüşürüzzzz !! :)






PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now