PSİKOPAT ÇOCUK 66

25.1K 613 167
                                    

Multi:Alya ve Hakan 

Şarkı : Banane 

Acayip muhteşem bir şarkı..Dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim :) ♥♥ Sözleri de çok anlamlı..

Bayağı kişi bana mesaj attı..Hep sekste kesiyorsun diye..Bu da size göre en güzel yer oluyor herhalde..Sizin isteğinizle bu bölüm biraz smut oldu..İstediğim bir şey değildi..Keyifli okumalar ☺

Esneyerek uyandığımda saate baktım.Saat daha sekiz buçuktu.Ben neden erken uyanmıştım ki?Normalde bu kadar erken uyanmazdım.Ayaz'a baktığımda onun da uyanık olduğunu gördüm.

- Yeni mi uyandın ?

- Hayır..Kaç saattir uyanığım..

- Neden ki?

- Bilmem..Uyku tutmadı ben de seni izledim hep...

Allah bilir nasıl gözükmüştüm uyurken ?

-Merak etme çok tatlıydın uyurken ...

Ayaz'a bakıp gülümsedim ve kollarımı boynuna sardım.

- Ben seni hak edecek ne yaptım Ayaz ? O kadar iyi biri değildim..Senin gibi birini hak etmiyordum.

- Asıl sen ne yaptın bana ? Ben ki sürekli tek gecelik ilişki yürüten,her türlü bokluğu olan biriydim..Sen beni bambaşka biri yaptın.Hatırlıyor musun ? Okulun ilk günü bana baktığında kaşlarımı çatmıştım.

Başımı salladım.

- Sana ümit vermemek içindi..Ama sonuç ?? Evliyiz ..

- Seni çok seviyorum Ayaz..

- Ben sevmiyorum ama..

- Ayaz sabah sabah yani..

- Sevmiyorum çünkü deli gibi aşığım sana kadınım..

"Ya Ayaz" deyip sarıldım..Benden ayrılıp bana bakmaya başladı.En sonunda dudaklarımız birleştiğinde yine gidiyordu iş..

- Ayaz ama daha yeni yaptık ya..

- Doyamıyorum sana ne yapayım ? Sürekli içinde olmak istiyorum.

"Ya aptal!" deyip kolunu çimdikledim.

- Aşkım ben ciddiyim..

- Ayaz ben de ciddiyim..

"Peki..Tamam..İstemiyorsan zorlamam..Şey sorun değil..Uykum vardı zaten benim .Uyuyayım .." deyip arkasını döndü.Ya ama..Kıyamam ki..Bu ne şimdi ya ..Bana acıtasyon yapıyor ama..Ben hiç dayanamam ki onun bu pofuduk hallerine ...İşaret parmağımı sırtına dokundurdum.Omzunu silkti..Ya kıyamam..Küsmüş..

- Bir kez dönsene..

Oflayarak arkasına döndüğünde gülümsedim ve dudaklarına yapıştım.Onu öperken gülümsedi ..Beni altına aldı ve kendisi üstüme çıktı.Zaten çıplaktık..Çıkarılacak bir şeyimiz yoktu.Beni öperken birden durdu.

- İstemiyorsan sırf ben istiyorum diye yapma..

- Hayır Ayaz ben istiyorum ama sadece..

- Sadece ne ?

- Şey..Mmm..Hem yoruluyorum hem utanıyorum hem de ...Sekse düşkün biri olarak gözükmek istemiyorum..Hani böyle her şeyi seks olan,seks olmazsa yapamayan biri olarak gözükmek istemiyorum.

- Saçmalama..Sen bana sürekli seks istediğini söylesen asla seni öyle biri olarak görmem..Seve seve üstüne atlarım yani..

Eliyle yüzüme düşen bir tutam saçı kulağımın arkasına attı.Tekrar dudaklarıma yapıştı..Öperken bir yandan da vücudumu okşuyordu..Ellerim sırtında geziniyordu.Elleri yavaş yavaş aşağıya doğru gidiyordu.Vajinamı bulduğunda ağzımdan hafif bir inleme kaçtı.Okşamaya başladığında zorla öpüyordum Ayaz'ı..Ağzımdan hafif iniltiler çıkıyordu.Öpmeyi bıraktı ve vücudumu öpmeye başladı.Boynuma burnunu sürttü ve küçük öpücükler bırakmaya başladı.Arada dil darbeleri atıyordu.Başını hafif bastırdım..Aşağı inerek öpmeye başladı..Göğüslerimi öptü.Ama gıdıklanıyordum.Güldüğümde bana bakıp o da gülümsedi..Daha da aşağı indi ..Vajinamı öptü önce..Sonra yalamaya başladı..Allah'tan hastanede yapmıştım temizliğimi..Zaten temizlik yapmadan rahat olamazdım..Yalamaya başlayınca ellerini tutup sıkmaya başladım.Ağzımdan iniltiler kaçıyordu.Bu onu daha da hızlandırıyordu..Ben kıvrandıkça o daha da zevk alıyordu..Yalamayı bırakınca yatağa yaslandı.Üstüne çıktım..Utanıyordum ama şu an..Önce uzanıp öptüm..Öperken kalçamı okşuyordu.Öpmeyi bırakıp organını elime aldım..Okşamaya başladım yavaşça..Onun rahatladığını görmek muhteşem bir histi..

PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now