PSİKOPAT ÇOCUK 49

24.1K 698 146
                                    

Multi : Uzay 

SERAP'TAN__

Evime gidemiyordum kaç gündür ... Ve annem benim hala Burcu'da kaldığımı zannediyordu.Piç beni zorla burada tutuyordu . Onla bırakın evlenmeyi aynı odada kalmak bile istemiyordum ! Kapı sesleri gelince o tarafa döndüm . Uzay gelmişti . Yukarı çıkmak için ayaklandım . İlk günden beri hep tavrımı koyuyordum . Her ne kadar sevsem de onu , ona olan nefretim sevgimden daha güçlü geliyordu . Merdivenlerden yukarı çıkarken kolumdan hızla tutup beni kendine çevirdi . 

- Yeter artık diye tısladı .

-Ne var ?

- Niye böyle yapıyorsun ? Zorla siktim diye mi ?

- Evet ! Benim de bi gururum var ! Sürekli senle bu konuyu tartışmaktan bıktım !Yeter ! 

- Sen zorluyorsun ama ! Trip atmasan ne olacak ? Evleneceğimizi düşün...Sevdiğin adamla evleneceğini düşün . 

- SENDEN NEFRET EDİYORUM !

- Etmesen iyi olur . EVLENECEĞİZ sonuçta ...

- Hala evleneceğiz diyor ya ! Senle evleneceğime Emir ile evlenirim daha iyi ! O en azından bana zorla sahip olmazdı . Ya da arkamdan gidip başka bi kızı yatağa , evine atmazdı ! 

Yanağıma yediğim sert tokatla yüzümü buruşturdum . Sonra kahkaha attım . 

- Zoruna gidiyor bunları duymak değil mi ! Zoruna gidiyor ! Ama gitmesin , bunlar doğrular ... Seni boşayacağım , merak etme ! Bu böyle kalmayacak ! 

- Boşa , boşayabilirsen ...Seni daha sikmedim yeteri kadar  . Sikeyim biraz daha ... Hamile kal.İşte o an boşayamazsın beni .

- Düzgün konuş benle ! Ne sikmesi falan ? Ağzını topla ! Ben boşarım dediysem de boşarım ! O kadar !  

Uzay'ın seslenmelerine daha fazla aldırış etmeden odaya çıktım . Ve kapıyı kilitleyip kapının arkasına oturdum . Bu aralar kimseyle konuşmak istemiyordum . Kimsenin yüzünü dahi görmek! Ya Burcu ? O neden beni arayıp sormuyordu ? Tamam belki o da şu an zor bi dönemdeydi ama beni araması gerekiyordu  ! Araması gerekiyor işte ! Piç herifin yanında zorla kalıyordum.Off ! Çok zordu bu aralar hayat  benim için ...Gözlerimden yaşlar akmaya başladığında izin verdim akmalarına ... Burcu gibi değildim . Aksine onun tam tersiydim . Onun gibi hemen yılmazdım, savaşmayı severdim . Ama şu an savaşacak gücüm kalmamıştı . Artık yaşamaya bile gücüm kalmamıştı ama işte kendi canıma kıyacak kadar cesaretli değildim . Burcu cesaretliydi ama ben değildim işte ....Telefonum çalınca yavaşça ayağa kalktım ve dolabın üzerinden aldım .

" ALYA ARIYOR ..."

Gözyaşlarımı sildim ve sesimi düzeltmeye çalıştıktan sonra telefonu açtım . Sesim titreyerek çıkıyordu . Ağlamamak için zor tutuyordum kendimi . 

- Alo kuzum nasılsın ?

- İyiyim Alya sen ...

- Ben iyiyim de sen hiç de iyi gibi değilsin . Noldu ?

- Yine Uzay işte ... Nolsun kuzum :( Hala tutuyor beni zorla evde .

- Ya off . Polis çağırsak falan ?

- Olmaz . Hayır hayatta olmaz ! 

- Neden ?

- Polis çağırırsanız inan ki benim canıma kıyar ...Hem bi şey yapmanıza gerek yok . Eğer...Eğer hamile kalmazsam anında boşayacağım .

- İyi ne diyeyim güzelim ...Umarım bir an önce kurtulursun o piçten .

- Umarım :/ Burcu nasıl ?

PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant