PSİKOPAT ÇOCUK 69

19K 547 119
                                    

Multi:Serap 

SERAP'TAN __

Evde canım çok sıkılıyordu ve Burcu'yu da uzun zamandır görmemiştim..Sanırım yanına gitsem iyi olacaktı.Şu an tek yakın olduğum kişi Alya'ydı..Tamam Burcu da vardı ama Alya ile daha yakındık.Sanırım dışarı çıkmak istediğimi Uzay'a söylemeliydim.Yavaş adımlarla yukarı çıktım.Kapısının önüne gelince derin bir nefes aldım ve kapıyı tıklattım.Ses yoktu.Bir kez daha tıklattım.Yine ses yoktu.Dayanamayıp içeri girdim.Tam da o sırada Uzay da banyodan havluyla çıkmıştı.Sadece altında bir havlu ! Gözlerimi kapatıp hızla dışarıya çıktım.Duşta olduğu için mi cevap vermiyordu yani ..Bir zahmet..Bari o giyinene kadar ben de odama gidip giyineyim..Karşı odaya yürüdüm ve içeri girip kapıyı kapattım.Üstümdekilerden bir çırpıda kurtuldum ve iç çamaşırlarımla kaldım.Ama şort giyecektim ve sanırım biraz temizliğe ihtiyacım vardı.Banyoya geçtim.

##

Yaklaşık yarım saat sonra banyodan çıkmamla Uzay'ı benim odamda bulmam bir oldu.Onu görünce geri banyoya kaçtım ve kapı boşluğundan kafamı uzattım.

- Uzay çıksana giyineceğim ya..

- Gel yanımda giyin.

- Hayır giyinemem ben senin yanında falan..

Kaşlarını kaldırdı ve yatağımın üstüne oturup telefonuyla ilgilenmeye başladı.

- Aha da oturdum.Keyfin bilir..

Uzay' a kaşlarımı çattım ama takmıyordu bile.

- Uzay ! 

- Efendim güzelim ?

Ay sakın aptala bağlama tamam mı ? Sakin ol..Sadece "güzelim" dedi.Evet,evet..

- Ya çıkar mısın ! Giyineceğim ya ..Dışarı çıkmam lazım!

- Ya yanımda da giyinebilirsin bence?

- Ayıp,ayıp..Olmaz ! 

- Olur olur..Ama keyfin bilir..Ben burada kalırım..Kaldıramazsın beni..İstersen iç çamaşırlarınla kal..Bana göre hava hoş ne de olsa.Her türlü bayram ederim .

- Off..

Ne yapmalıydım ki şimdi ? Uzay hiç çıkacağa benzemiyordu..Burcu'ya gitmesem sıkıntıdan patlardım.Mecburen banyonun kapısını yavaşça açtım ve bir adımımı attım.Uzay bana bakıp sırıttı.Sonra tekrar önüne döndü.Hızla dolabın önüne geldim ve dolabı açtım.Siyah ve beyaz çizgili bir tişört çıkarttım.Altına da açık mavi bir şort çıkarttım.Ve de siyah kemer..

Tam o sırada ensemde bir ürperti hissettim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tam o sırada ensemde bir ürperti hissettim.Ardından bir çift kol bel boşluğuma sarıldı.Uzay'ın nefesi ensemi okşuyordu.Enseme bir öpücük bırakınca istemeden de olsa vücuduma bir titreme geldi.Elleriyle karnımı okşuyordu.Kalçamda bir sertlik hissedince yutkundum.Bıraksa iyi olacaktı.Bu kadar fazla yakınlık beni kalp krizinden götürebilirdi.Yavaşça beni kendine çevirdi.Yere dizlerinin üstüne oturdu.Ve karnımı öptü..Daha sonra tekrar ayağa kalktı ve ellerimi tuttu..Sadece gözlerime bakıyordu.Daha sonra bakışları dudağıma kaydı.Ellerimizi ayırıp ellerini kalçama koydu ve beni kendine çekti.Şu an şeyi vücudumla temas ediyordu..Ve ben o sertliği hissedebiliyordum.Şu an elleri kalçamda duruyordu. Kendimi geri çekmek istiyordum ama ona karşı kendimi frenleyemiyordum.Dudaklarıma yapıştığında kalbim resmen yerinden fırlayacak gibiydi. Beni kucağına alınca ayaklarımı beline doladım..Hala öpüyordu ve ben ...Sanırım şimdi onu istiyordum. Geri geri yürüyordu.Beni yavaşça yatağa yatırdı ve tekrar üstüme eğildi.Öperken bir yandan da bacağımı okşuyordu.Son bir kez daha başımı öptü ve kalktı.

PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now