ARTIK BENİMSİN

67.3K 1K 201
                                    

Multi : Ayaz 

AYAZ' DAN __

Polis gelince oradan kaçmak zorunda kalmıştık. Burcu ' yu ben kendi arabama alıp, kızları da Mert ile birlikte yollamıştım . Arabayı otele sürdüm . Bu gece mecbur orda kalıcaktık . Alya ' yı arayıp haber vermiştim. Kendinde olmasa bile sabah uyandığında hatırlardı . Otele geldiğimizde aşağı inip Burcu ' yu kucağıma aldım . Arabanın anahtarını valeye teslim edip içeri girdim .  Ve odama çıktım . Burcu ' yu yatağa yatırıp üstünü çıkarttım . Üzerindeki elbise yerine bir kot giydirdim ve benim bir kazağımı giydirdim . Daha sonra ben de  banyoya girdim . Bir duş alsam iyi olurdu . Kazağımı çıkarıp aynadan kendime baktım . Değişmiştim hem de çok . Eski karanlık adam yerine bir başkası gelmişti sanki . Değişiyordum günden güne . Odadan çarpma sesi gelince dışarı fırladım . Burcu yerdeydi . Yerde ne geziyordu ? Başını kaldırınca ağladığını gördüm. Siktir ! Niye ağlıyordu şimdi ? Birden boynuma sarılıp özür dilerim cümleleri kurmaya başladı . Öperek susturdum . Çünkü  işin aslını biliyordum . Barmene de gereken mükafatını vermiştim çıkışta . Onu tekrar öpmeye başladığımda itti beni . Şaşkın gözlerle baktım ona . 

- Öpme istemiyorum çünkü her öptüğünde seni arzuluyorum .

-Ama  özledim .

- O zaman yap .  Ben seni istiyorum Ayaz .Artık senin olmayı istiyorum . 

- Ama sen daha hazır değ-

- Hazırım ben diyip gözlerini kapattı . Elim kotunun düğmesine gitti ve düğmesini açtım . Fermuarını da aşağı indirdim . Resmen ellerim titriyordu şu an . 

BURCU ' DAN __

Fermuarı aşağı indirirken ellerinin titrediğini hissedebiliyordum . Ben de çok heyecanlıydım . Hem de hiç olmadığım kadar . Yavaş yavaş kotumu indirirken içimde karıncalanma hissi vardı . Yapmasını istemiyordum ama bir yanım da deli gibi istiyordu. Kotumu çıkarıp yere attı . Yavaşça üstüme eğildi ve öpmeye başladı . Şu an iç çamaşırlarımla duruyordum ve utanıyordum . Nasıl çıplak kalıcaktım ki ben ? 

Her şeyi unut ve ona odaklan .

BELLİ BİR KISMI FAZLASIYLA SMUT OLDUĞU İCİN KALDIRDIM, OLAY DEVAM ETMİS, BİTMİS GİBİ DEVAM EDİN LÜTFEN 🥰

Alnımı öptü ve kulağıma fısıldadı . Bir yandan da kollarını belime sarıp sımsıkı sarıldı arkamdan .

- Artık benimsin ....

*******************************

Evet arkdşlar. Sizce hikaye nasıl gidiyor ? Böyle devam edeyim mi yoksa akışını değiştireyim mi ? Oy ve yorumlarınızı bekliyorum..

PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now