YENİ EV

72.3K 2K 629
                                    


Multimedia : Burcu 

*********************

Uçağımız daha yeni kalkmıştı . Annem ve arkadaşlarımın hepsi yani okulda beni seven ne kadar kişi varsa ve de birkaç hocam beni uğurlamaya gelmişti. Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum . Ama sevilmek de sevmek kadar güzel bir duyguymuş . Yanıma baktığımda babam kitap okuyordu . Babam nasıl böyle sakin kalabiliyordu ki ? Yine ağlamaya başlamıştım . Babam bana baktı ve sarıldı .

- Kızım , yapma böyle . Bak ara sıra gelince hepsini görüceksin tamam mı ? Şimdi ağlama ve sakinleşmeye çalış . Ayrıca sana söylemem gereken bi kaç şey daha var tamam mı?

- Tamam baba , dinliyorum seni . 

- Kızım , öncelikle sana söyleyecektim ama annen söylememi istemedi . Moralin zaten bozuktu ve ben de daha fazla bozmak istemedim . 

- Tamam baba . Söyle hadi bak merak ediyorum . 

-  Temel Yakacık Lisesi.Koleje değil de ..Oraya gideceksin yani mahalle lisesine..Ve sen de oraya gi-

- Baba , Allah aşkına .Koskoca İstanbul da bula bula öyle bir ev mi buldun ? İnanamıyorum sana ya . Ya bi de normal mahalle lisesine gitmediğim kalmıştı . O da oldu. Zaten boşanarak hayatımı mahvettiniz . Şimdi de okulla mahved-

- Sus , artık Burcu yeter . Bitti diyorsam bitti . Yarın başlıyorsun okuluna ve sınıfında 12-C . Şimdi sus da kitabımı okuyayım . Ayrıca mahalle lisesiyse ne olmuş ? Kıyamet mi kopuyor ha ?

- Evet baba ! O kadar zenginiz neden mahalle lisesi ?

- Burcu söylemiyorum diyorum da laf anlamıyorsun ! İflasın eşiğindeyiz tamam mı ? Bir kaç ortağım vardı.Hepsi çekildi.İflas eşiğindeyiz.O yüzden mahalle lisesine gideceksin ! 

- Baba..Bilmiyordum.Özür dilerim.Tamam giderim oraya istemesem de...

Babam bana  ters ters baktıktan sonra önüne döndü..Ne var mahalle lisesinde değil mi? Ne var ki zaten ? Tamam okulda havalı olacaktım ama herkes benle dalga geçecekti . Babası holding sahibi ama mahalle lisesinde diye. Uf yeter artık!!Saate baktığımda daha yarım saat olmuştu kalkalı ve babam uyumuştu .  Ah , keşke ben de babam gibi hiç bir şeyi takamasaydım . Ama olmuyordu işte . Ben de elime gelen bir tane kitabı alıp okumaya başladım . 

*****************

- Baba . baba ...

- ...

-BABA!! Uyansana geldik ya .

- Tamam kızım uyandım . Ne bağırıyorsun ? Uff  iyi uyumuşum ha !

- Baba hadi inelim deyip aşağı indim.Bavullarımızı da aldıktan sonra yeni evimize doğru yola koyulduk . 

ARAS ARIYOR ... 

-Efendim kuzum ? 

- Ooo , Burcu Hanım geri dönmüş. Ha şöyle aferin ya. Üzülmek yok bundan sonra . Bak arayıp konuşuruz . Ee yeni okulunu söylediler mi sana ? 

- Se- sen nerden biliyordun ?

- Annen söylemişti bize prenses . Ulaştınız mı yeni evinize ?

- Tamam kanka, yok daha ulaşmadık .

- Orada da arkadaş falan bulursun ya..Takma kafana..

- Umarım..Sen neredesin peki şu an ?

- Ben mi ?

- Yok Aras...Neneni sordum nerede diye ?

- Valla Burcu..Bilmiyor musun ? O sizlere ömür..Ruhuna el FATİHAA !!

PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now