PSİKOPAT ÇOCUK 61

21.1K 639 236
                                    

Multi : Burak ( Lucky Blue Smith )

BURCU'DAN__

Zorlukla gözlerimi açtığımda perdenin açık kalan kısmından içeriye giren güneş gözlerime vurunca tekrar kapattım.Elimi gözlerimin üstüne koyup gözlerimi tekrar açtım.Başım...Acayip ağrıyordu.Midem de çok kötü bulanıyordu.Kusasım geliyordu. Çok susamıştım.Yandaki dolabın üzerinde bir bardak su duruyordu.Hafif yerimde doğruldum.Suya uzanmaya çalıştım.Bardağı elime aldım ama çok ağır geldiği için bırakmam bir oldu.Bardak yere düştü ve kırıldı.

- Ha? Ne oluyor lan!

Ayaz birden koltuktan fırlayınca korkudan  çığlık attım.Ayaz'da bana baktı önce... Sonra yerde duran kırık cam bardaklarına baktı.

- Ne oldu ? Se-Sen iyi misin ?

- İyiyim ben ..Ayaz...

Karşımda duruyordu Ayaz...Karşımdaydı işte..Ama mahvolmuştu.Gözlerinin altı mosmordu ve gözleri kıpkırmızıydı.Saçları , sakalı uzamıştı.Çok yorgun gözüküyordu.

- A-Ayaz...

Sadece gözlerime bakmakla yetindi.Bir şey söylemiyordu..Tepki de vermiyordu.Hareket de etmiyordu.Yanıma yaklaşmaya başlayınca rahatladım.Tam yanımda durdu.Şu an sadece birbirimize bakıyorduk.Kollarını açıp sarılınca ben de sımsıkı sarıldım.Bırakmak istemiyordum.Sadece böyle kalalım istiyordum.Benden ayrılıp bana baktı.

- Nasılsın?

-İyiyim..Ya da bilemiyorum..Her ne kadar iyi olunabiliyorsa o kadar iyi olmaya çalışıyorum...

- Neden ?

-Kendimi çok güçsüz ve yorgun hissediyorum.Daha yeni bardağı o yüzden düşürdüm.Sadece susamıştım.Midem bulanıyor ve başım ağrıyor....

- Senle konuşmamız gereken şeyler var...

"Ayaz bir sorun mu var " diye fısıldadım. Sadece gözlerime bakıyordu.Bir şey vardı,anlayabiliyordum.Ama ne olmuştu?Neden bana soğuk davranıyordu? Ne yapabilirdim ki ben ona?

"Konuşalım.."Sesim güçsüz ve titreyerek çıkmıştı.Yanıma oturdu.Elini yanağıma koydu ve okşadı.

- Öncelikle...Taburcu olunca annende kalacakmışsın..

- Babamdan dolayı mı ?

Başını salladı.

- Peki ne olacak ?

- Biz evlenene kadar orada kalacaksın.

- Ayaz nasıl olacak bu?Evlenmiştik biz zaten...Yani bir daha nasıl olacak?

- O iş bende güzelim.Ayrıca...

Gözleri dolmuştu..Elleri titriyordu.

- Ayaz n'oldu?

-Ben...

Gözünden bir damla yaş düştü.

-Ben...Ailemi öldüren...Kişileri...

- Buldun mu yoksa ?

Başını salladı..

- Kim Ayaz peki ?

"An..Sonra konuşalım " deyip hızla dışarı çıktı.Ne oldu ? Ama...Bana ...Ya Allah kahretsin ya ! Ben Ayaz'la eskisi gibi olmak istiyordum.Böyle değil!Kapı çalınıp içeri annem girdi.Ardından babam ve diğerleri...Annem ağlamaya başladı beni görünce..Ama ben ağlamıyordum.Ağlayamıyordum.Aklım Ayaz'da kalmıştı.

- Kızım nasılsın ?

- Hımm iyi ...

- Burcu bir sorun mu var ?

PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now