MELEĞİM ...

41.6K 1.1K 93
                                    

Multimedia : Ayaz

AYAZ ' DAN ...

Gözleri kapanmıştı . Hayır olamaz ! Uyan güzelim uyan . Bak yaşamalısın . Sana ihtiyacım var . Sen olmadan ben bir hiçim . Anlıyor musun ? Hiçim !! Uyan meleğim . Ben hayatı sende buldum . UYAN !! 

*****

Siren seslerini duyunca başımı çevirdim . Ambulans ve polis ...Demek çağırmıştı buraya gelmeden önce ...

- Koşun , çabuk olun !! 

- Hemen sedyeye yerleştirmeliyiz . Çabuk yardım edin .  

Burcu yu sedyeye yerleştirmelerine yardım ettim . 

- Yakını mısınız ?

- Sevgilisiyim de hadi lan ! Ne bekliyorsunuz ? Çabuk gidelim !!

Hemen ambulansın önüne oturdum . Hastaneye doğru yola çıktık .

MERT ARANIYOR __

-Alo , Oğlum ! Okulda Burcu ' nun yakın çevresi ne kadar varsa al onları hastaneye gelin ! 

- Yakını derken ? Nasıl yani , ne demek istiyorsun hangi hastane ?

- Ya oğlum siktirtirtme ağzını şimdi ! Kuzenini arkadaşlrını falan al gel yakındaki hastaneye . 

Burcu ... Ona bir şey olursa ben ne yapacaktım ki ? Nasıl yaşayacaktım ?

- Efendim geldik , hemen iniyoruz . 

Hemen aşağı indim . Sedyeyle götürüşlerini izledim . Arkalarından gidiyordum ben de. Ve yoğun bakıma aldılar . Kapılar üstüme kapandı . 

**********************************

Herkes bir sandalyeye oturmuştu . Hakan , Alya , Mert , Kemal Bey ve CENK ! Onun ne işi vardı bilmiyordum . Hakan geldiğinde yüzüme güzel bir tane patlatmıştı . Ben de Mert ' e patlatmıştım Burcu ' ya göz kulak olmadığı için  . Şimdi  herkes bekliyordu . Doktor odadan çıkınca herkes başına toplandı .

- Durumu kritik arkadaşlar . Kurşun kalbinin yakınlarına gelmiş ve inanın elimizden geleni yapıyoruz . Ama şimdiden kendinizi her şeye hazırlayın . 

Lan resmen doktor sikti gitti ! Kendinizi her şeye hazırlayın ne demek lan ! Hemen doktorun arkasından koşup boğazına yapıştım .  

- Nasıl kendinizi her şeye hazırlayın lan ! Yaşayacak o anladın mı ? Onu yaşatıcaksın !! 

Mert le Hakan kollarımdan tutup beni geri çektiler. 

- Abi sakin olsana ! 

- Tamam bırakın  lan bırakın !  Mert benle depoya gel . 

Mert başını sallayınca beraber çıktık .

MERT ' TEN ...

Benimle depoya gel demişti . Kesin yine kriz geçirecekti . En son 5 yıl önce kriz geçirmişti .Annesi öldüğünde ... Babası zaten ortalıklarda yoktu . Otel sahibiydi eskiden babası ve gitmeden önce oteli  Ayaz ' a bırakmıştı . Ayaz ' ın maddi kaynağı o oteldi . Otel olmasaydı sanırım yetimhanede kalıcaktı . 5 yıl önce kriz geçirmeden  önce ağlamaya başlamıştı . Şimdi de ben araba sürüyorken o yanda hiç bir şekilde bir erkekten beklemeyeceğiniz şekilde ağlıyordu ve kendini tırmalayıp duruyordu . Depoya geldiğimizde hemen aşağı fırladı ve yere çömelip saçlarını çekti . Sonra hızla ayağa kalkıp kollarını açarak bağırmaya başladı . Krizi başlamıştı . Üstündeki kazağını yırtıp attı . Ve sonra depoya girdi . Ben de hemen arkasından koştum . Üst kata çıkıordu .Üst kattaki odaya ....

Ve ben ona yetişemeden içeri girip  kapıyı kilitledi . Çığlık ve bağırma sesleri onu takip etti . Devrilme sesleri falan .... Şu an içeriyi yıkıyordu galiba ! Kahretsin ! En son da kriz geçirdikten sonra tımarhaneye kaldırılmıştı . Kapıya vurdum .

- Aç şu kapıyı Ayaz !

- Siktir ol git laaaan başımdannnn !!

Tek çare kapıyı kırmaktı . Ben yine onun hastaneye yatırılmasını istemiyordum . Etrafa bakınırken köşedeki çekici  gördüm . Hemen aldım . Hala etrafı dağıtıp bağırıyordu . Çekiçle kapının kilidine vurmaya başladım . Yavaş yavaş kırılıyordu . Ve en son kilit kırıldı . İçeri girdiğimde etraf mahvolmuştu ve Ayaz ' ın üstü başı kandı .

- Ne yapıosun lan oğlum sen ? Kendini mi öldürüceksin ?

- Sikerim oğlum bak seni ! Çık dışarı çabuk Mert ! Çıııık !

Yine bağırmaya başlamıştı . Dayanamayıp yüzüne en sertinden bir tane geçirdim .

- Yine tımarhaneye kapatılmana izin vermiycem . Anladın mı beni ha ?

Oha ! Yüzüme yediğim yumrukla şaşkına uğradım . Ben de ona karşılık verdim . Ben verdikçe o da karşılık veriyordu . Sinirini atmanın bir yolunu bulmuştu sanırım . Çünkü artık bağırmıyordu. Yaklaşık yarım saat sonra ikimiz de yorgun düşüp koltuğa uzandık . 

Karanlık gibi bir adamdan da dayak yemek kolay bir şey değildi hani . Ama sanırım ikimiz de sinirimizi atmıştık . Ayaz ' a baktığımda sessizce ağladığını gördüm . Şükürler olsun . Krizi atlatmıştı . Onu ayağa kaldırdım ve beraber hastaneye gittik. Burcu ' nun Mersin'de  annesi ve arkadaşları varmış . Onlar da yarın geliyormuş . İyi , gelsinler bakalım . Belki Burcu onların desteğini hissedip daha çabuk uyanırdı ....

UMARIM .....

**********************

PSİKOPAT ÇOCUK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now