7.

303 17 5
                                    


Ležela jsem na posteli a přemýšlela jak utéct. V hlavě mi běhalo milion myšlenek, ale ne a ne vymyslet nějaký plán. Nebyla síla vymýšlet něco složitého. Počkala jsem až donesou jídlo s hrnkem v ruce. Dveře se pomalu otevřely a dovnitř vešel Robb. Hrníčkem jsem ho bouchla do hlavy. Robb i s jídlem spadl na zem. Přiběhl druhý muž, jehož jméno jsem neznala. Silně mě udeřil do břicha, až jsem upadla do bezvědomí. Za nějakou dobu jsem se probrala na tom samém místě, jako předtím. V pokoji seděl na židli Mike a sledoval mě.

Proč si mu to udělala?"
„Omlouvám se,já..."
„Máš abstinenční příznaky. Poznám to, co si brala?"
„Nic jsem nebrala"
„Nelži!"
„Vážně jsem nic nebrala, kouřila jsem a občas si dala trávu"

Gratuluji, teď si hodně dlouho nezapálíš a jsi 3 dny bez jídla"

Sedla jsem na zem vedle postele, objala si kolena a hlavu zabořila mezi kolena. Bylo to strašné. Klepala jsem se zimou a i přes chlad v místnosti se potila. Prvních pár dní jsem si myslela, že se zblázním.

**

Dojeli jsme k nějakému motelu.

„Měli bychom někde přespat, ale v autě je to nebezpečné"

„Co, když nás napadnou, když budeme spát?"
„Musíme zabarikádovat dveře, tak aby to vypadalo, že je pokoj opuštěný"
„Dobře. Tak jdeme"
Vystoupili jsme z auta a pomalým krokem vyšli k motelu. Učitel vybral pokoj v přízemí, abychom mohli utéct oknem, kdyby se něco stalo. Otevřel dveře a s baseballovou pálkou vešel dovnitř. Já vytáhla zbraň, kdyby potřeboval pomoct.

„Kde si to vzala?"
„Těm únoscům"
„To ti dobrovolně dali zbraň?"
„Ne. Vzala jsem si ji když se postříleli navzájem"

Šokovaně se na mě podíval a dále nic neříkal. Společně jsme prohledali celý pokoj, abychom se ujistili, že tu nikdo není. Odložila jsem batoh na zem vedle postele a sedla si na ni. James zamkl a zakryl okna. Pokoj byl celkem malý, nalevo byli 2 oddělené postele napravo menší kuchyňka a vedle kuchyně byla koupelna. Po chvíli jsem se zvedla a odešla do koupelny. Bylo zde pár čistých ručníků a šampón. Z batohu jsem vytáhla čisté oblečení a dala si konečně pořádnou koupel. Sprcha mi trvala snad hodinu. Když jsem opustila koupelnu, James ohřívat polévku.

„Nachystal jsem i tobě. Jdu se taky osprchovat"
„Díky"


Usmál se a zavřel za sebou dveře. Po jídle mě přemohla únava a já usnula. 


Tak co, jak si myslíte že to bude pokračovat? :)

In the land of monsters [TWD-CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat