Narozeniny

145 17 0
                                    

Konečně jsem o rok starší. Je mi sedmnáct a je super, že nemusím do školy, protože je sobota. Mamce jsem napsala, že přespím u Ashley, abych mohla být déle s Damonem.

,,Dobré ráno'' pozdravila jsem s úsměvem obě smečky u snídaně. Ano mají velkou kuchyň, takže se tu vejdou. Přešla jsem k Damonovi, který se na mě usmíval a dala jsem mu lehkou pusu na jeho dokonalé rty. Všimla jsem si jak Richard Damona probodává pohledem, ale Damon se tváří jakoby mu to právě zvyšovalo ego. Egoista jeden. Damon si mě přitáhl k sobě a políbil mě na čelo.

,,Hele vy dvě hrdličky běžte někam jinam'' řekl nasupeně Richard.

,,To nepůjde mám hlad jako vlk'' řekla jsem a ukousla si kousek rohlíku se sýrem.

,,To je celá moje vlčice'' uchetl se Damon a sedli jsme si vedle sebe. Pustila jsem se do snídaně. Najednou mi zapípal mobil. Přišla mi esemeska. Asi od mamky.

Nick: všechno nejlepší lásko má jediná :3 To tvé ignorování je tak sexy :3 :*

Bylo mi divně. Proč Nick byl první kdo mi popřál k narozeninám?! Damon mi dal ruku na stehno a jemně ho zmáčkl. Nad jeho dotekem jsem se zachvěla. Celé tělo mi poléval chtíč. Málem bych zapomněla, že ten můj egoista čte myšlenky. Damon mě chytil za ruku a táhl mě pryč z kuchyně.

,,Beztak si to jdou někde rozdat'' uslyšela jsem ještě Richarda.

Zavedl mě před dům a pak se na mě podíval.

,,Kdo je Nick?!" žárlil. On vážně žárlí.

,,Psychopat" Damon si mě přitáhl blíž, ale místo toho, aby mě políbil mi ten magor sebral telefon a studoval jeho obsah. ,,Ty jsi hrozný, když žárlíš'' zasmála jsem se a snažila se mu ten mobil vzít.

,,Já? Já nežárlím!'' zaprotestoval. ,,Proč jsi mi neřekla, že máš narozky?" podal mi mobil a na obrazovce byla zpráva od Nicka.

,,Já to nerada slavím'' řekla jsem.

,,Proč?" zajímal se. ,,Kolik ti už vlastně je?".

,,Prostě proto!'' Sakra mi teď došlo, že je o pět let starší! Doufám, že mu to nebude vadit.

,,Tobě je sedmnáct?"

,,Vadí to?"

,,Ani ne....právě, že mám zas o něco větší ego, když chodím s takovou mladou kočkou" políbil mě. No konečně. Usmál se nad mou myšlenkou.

,,Vlčicí'' opravila jsem ho.

,,Ou promiň já zapomněl'' začali jsme se smát. ,,Co kdyby jsme zašli odpoledne do kina?'' navrhl.

,,Jako na rande?" dloubla jsem do něj a on přikývl. ,,Tak to samozřejmě půjdu''.

******
Po obědě jsem si zašla do obchodu a koupila si na sebe nějaké oblečení. Přesněji řečeno černé rifle a bílé tričko s květinami. Přes to jsem si hodila červenou koženku, protože léto už skončilo a tak se mírně ochladilo. Rozčesala jsem si vlasy a na řasy si dala řasenku. Hotovo. Sešla jsem schody do přízemí a vyšla před dům kde stálo auto, ve kterém byl za volantem Damon. Sedla jsem si na místo spolujezdce a mohli jsme vyrazit.

,,Sluší ti to vlčice'' přitáhl si mě a políbil.

,,Děkuju, na jaký film vlastně jdeme?''

,,Nevím jestli ti to nebude vadit, ale myslel jsem, že by jsme mohli zajít na nový díl Thora. Jmenuje se to Ragnarok'' Thora? Jasně že mi to nebude vadit. Miluju filmy od Marvelu! ,,Tak to je super, že tohle máme společné" usmál se a pak už se dál věnoval řízení.

VLČÍ PROMĚNA  ✔ Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum