Poslední den

164 19 1
                                    

Byla jsem v tmavém lese, ve kterém byla tma. Sem tam proletěl havran a se ho pokaždé vylekala. Dostala jsem strach. Sice jsem vlkodlak, ale to mi nijak nepomáhalo v tom, že se třesu strachem. ,,Copak, Copak?!'' ten hlas znám. Ale odkud?! ,,Že by se tenhle čokl bál?! ''hlas pokračoval v mluvení. Snažila jsem si zacpat uši, ale pořád jsem ho slyšela. ,,Taťulda se vrátil? To je asi znamení, že se mám vrátit taky!'' Najednou se přede mnou objevil člověk. Ne. Ty to být nemůžeš. Nicku!!  Ty se mi do života nikdy nevrátíš o to se postarám. ,,A co to slyším tady se někdo snaží, aby z něj šel strach, ale děvenko moje zlatá to, že tě přitahuje ten vlkodlak, dává jen najevo, že střídáš  kluky jako ponožky. Kdo to bude příště Dan? Ou ten vlastně ne toho už nikdy nepotkáš o to se postarám'' nech mě na pokoji! Běž z mé hlavy! Sakra! ,,Však ty budeš moje o to se postarám co by řekla tvoje máma na to, že jsi vlkodlak, vlastně nic, protože bych jí utrhl hlavu'' Nee! Rozbrečela jsem se. najednou byl naproti mě a začal se mnou škubat. Kopl do mě a já spadla na zem, která se propadla a já padala černotou do neznáma. 

Probudila jsem se celá zpocená v pevném obětí. Cítila jsem příjemnou vůni. Vůni Damona. Objala jsem ho a začala brečet. ,,To bude dobré, byla to jen noční můra'' utišoval mě, ale to nezabíralo. Moje máma. Co když jí zabije! Já toho Nicka nesnáším. ,,kdo je Nick?'' vytrhl mě z přemýšlení Damon, ale já mu o něm nechtěla říkat. ,,Vím, že jsem udělal chybu, že jsem tě líbal a chtěl se s tebou vyspat. Promiň, vím, že nejsi nikdy moje nebudeš''řekl a odešel. Nevím jestli jsem ráda, že to řekl. Zabalila jsem se do peřiny a snažila se zastavit příval slz. Kdybych nebyla vlkodlak nic z toho by se nestalo! 

******

Všechny jsme si sedly ke stolu k obědu i Alfa tu byl, ale z kluků tu nebyl ani jeden. najednou přišli všichni. Will držel před sebou nataženou ruku a v ním za ocas držel jednu z myší. Horác měl růžové tváře a na hlavě růžové tanga. Rick měl všude na těle izolepu. Tyler páchl a byl žlutý od vajíček. Stefan měl okolo pasu ručním a třásl se zimou. Damon držel jeden pár bot tak, aby jsme viděli, že je tam pasta. S holkama jsme zadržovaly smích a Alfa se na nás díval s úsměvem. To je poprvé co ho vidím se usmívat. Jsem zvědavá jestli mu ten úsměv vydrží až se bude chtít zvednout ze židle, která je polepená lepidlem. Samozřejmě jsme na něj nezapomněly s naším fórkem. ,,Kdo to udělal?!'' zeptal se naštvaný Tyler, ale to už jsme nevydržely a dostaly záchvat smíchu. Kluci to nakonec s naštvaností vzdali a začali se smát s námi.

******

Po oběde jsme se rozhodli si zajet k jezeru. Alfa s tátou zůstali doma a my jeli. Cesta trvala asi tři minuty. Po cestě jsme zpívali písničky co hrály v rádiu a pořádně se u toho nasmáli. Auto zastavilo před jezerem u našeho domu. Ze srandy jsme k tomu jezeru před domem jeli autem, aby jsme si užili aspoň krátkou jízdu společně, jako parta šílenců. Vylezli jsme z auta a kluci si už sundávali oblečení a byli jen v plavkách. Celou dobu jsem se dívala na Damona. 

Kluci se podívali na nás a čekali až se svlékneme do plavek i my. Sundala jsem si tričko a kraťasy. Všichni mi čuměli na prsa a na zadek. Úchyli jedni. Zaslechla jsem jak se Damon zasmál a to mě donutilo k úsměvu taky. Holky už taky byly jenom v plakách.

 Holky už taky byly jenom v plakách

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
VLČÍ PROMĚNA  ✔ Where stories live. Discover now