*PROLOG*

1K 52 3
                                    

Nejspíš bych vám o sobě měla něco říct. Takže, Je mi šestnáct a už mám velké plány. Hned co dostuduji střední půjdu na vysokou do New Yorku, abych mohla být častěji se svou starší sestrou Simčou, které je už 28. Najdu si tam kluka a už nebudu sama. Ano sama, sice mám rodiče, ale už jsou skoro rok rozvedení, a abych byla s oběma musím cestovat co měsíc od taťky z Londýna do Leedsu za mamkou a tak dokola.

Máma si našla přítele jak se pohádala s tátou a šla do baru ve, kterém potkala Jonese jejího dneska nového manžela, který bydlí ve vile v Leedsu. Zato táta si našel ne moc bohatou, ale za to příživnickou přítelkyni, která má tři děti s nějakým chlapem z Albánie. Její dcera se jmenuje Kasandra a je jí 18, Adamovi bude za dva týdny 22 a poslední, který je z nich ke mně nejhodnější je Jake, kterému před měsícem bylo 17.

Co bych vám o sobě ještě řekla...noo chodím se svou Bf Sofií na střední zaměřenou na práva. Sofie je takový ten typ kámošky, která je sem tam úchylná, ale taky vás podrží a je s ní sranda. Sice si navzájem věříme, ale i tak mi nechce prozradit jestli se vyspala se svým ex Brianem Colinsnem.

Mám úplně normální, nudný a nezajímavý život.

Není vše tak jak se zdá.....

VLČÍ PROMĚNA  ✔ Where stories live. Discover now