Co tu dělá????

297 28 0
                                    

,,Kdo by to tak mohl být?'' zamyslela jsem se nahlas a uslyšela uchehctnutí.,,Žeby Stiles?'' hádala jsem a najednou ruce na mých očí jako by povadly. Ten dotyčný je sundal a já se na něj s úsměvem podívala, ale úsměv mi hned ochabl, když jsem uviděla Nicka. ,,Nicku co...co tu děláš?'' vykoktám ze sebe a on se káravě usměje ,,jak vidím tak sis za mě našla náhradu'' řekne. Obešel lavičku a posadil se vedle mě, sotva si dosedl si dal ruku na mé stehno a začal po něm přejíždět. Hodila jsem na něj nechápavý pohled, ale on se jen usmál a začal se pomalu, ale jistě přibližovat až spojil naše rty. Odtáhla jsem se od něj, i když jsem měla dost vzduchu. ,,Děje se něco Lásko?'' zeptal se zdviženým obočím. Rukou, kterou mi jezdil po stehnu si prohlábl vlasy. ,,No.....no prostě'' tahala jsem ze sebe a on mi rukou dával najevo ať pokračuju. ,,Já se chci....'' chtěla jsem pokračovat, ale skočil mi do řeči známý hlas, tak jsem se otočila a uviděla Stilese, kterého Nick propaloval pohledem. ,,Jdeme teda?'' zeptal se natěšený Stiles s úsměvem od ucha k uchu. Podívala jsem se Nicka, Kterému začínaly rúst drápy na nechtech. ,,Ooo ano už jdu'' řekla jsem s úsměvem a šla ke Stilesovi. Když jsem k němu došla rozešli jsme se nejspíš k jeho domu. Sem tam jsem se podívala na Nicka jestli tam pořád je, ale po chvíli se už vypařil a zůstala tam jenom prázdná lavička.

U Stilese doma:

U Stilese to měli hezky a moderně zařízené. Vešli jsme do jeho pokoje. Šla jsem první takže Stiles za sebou zavřel dveře a šel zapnout počítač. Sedla jsem si na postel, když počítač najel vyhledali jsme různé teorie o Shakespearovi a zapsali je papír. Referát nám zabral cca. 45 minut. Vytáhla jsem mobil z kapsy a podívala se kolik je hodin. Je 16: 25. Ještě se mi nechtělo domů. Oba jsme si po těžké práci sedli na postel. ,,Vím že ti připadám možná vlezlý, ale kdo byl ten kluk na té lavičce?'' zeptal se s menším usměvem, který jsem mu oplatila ,,no je to můj.....bývalý přítel'' řekla jsem. A on se jen a jen usmíval. ,, Znáš Ashley?'' pokračoval dál ve výslechu ,,no ano znám je to moje nejlepší kamarádka, proč?'' zeptala jsem se s úsměvem. ,,Noo....ono je to těžký...no...prostě se mi líbí'' vykoktal ze sebe a já jsem zapřemýšlela jestli se Ashley vůbec Stiles líbí. ,,Aha'' řekla jsem. ,,Poradila by jsi mi jak jí zbalit?'' vyhrnul ze sebe a já jsem zapřemýšlela co má Ashley ráda. ,,No... Ashley má ráda bílé růže, marcipán, jahody, veřeče při svíčkách... víc nevím'' řekla jsem. Šlo na něm vidět, že přemýšlí pak se rychle zvedl a začal na mě chrlit spoustů nápadů jak by si jí mohl získat, ale stihla zaznamenat pouze jeden. ,,nalepím jí na skřínku dopis, který bude od tajného ctitele, že má být při západu slunce v parku tam  bude na lavičce kytice růží se jmenouvkou, na které bude ať se otočí, a když se otočí budu tam stát já s bomboniérou. Ona mě obejme atak dále atak dále'' vychrlil ze sebe a já se na něj dívala jako na blázna, ale musím uznat, že to není vůbec špatné. Kývla jsem na souhlas a on šel ke stolu s počítačem, vzal si mobil, něco do něj naklikal a čekal až to někdo vezme. ,,Dobrý den, chtěl bych kytici bílých růží.....'' už jsem ho ani nevnímala. podívala jsem se na mobil. Je 16:40. ,,Už musím jít'' řeknu a Stiles jen kývne na souhlas a já už odcházím.

Doma:

Šla jsem si sednout na postel, když v tom mi někdo zaťukal na okno. Jak se k němu může sakra někdo dostat, když je v druhém poschodí? rozhodím rukama a jdu k oknu. Nick. Otevřela jsem okno. ,,Co..co..co tu sakra děláš?!!'' vyjedu na něj on mi jen vlezl do pokoje a přitáhl si mě k sobě a chtěl mě začít líbat, ale já ho od sebe odžduchla a uhla polibku.,,Lásko co se děje?'' zeptal se a rozvalil se na mou postel. ,,Už s tebou nechci chodit, chci si ještě užívat života a ....'' nestihla jsem to doříct, protože mi skočil do řeči ,,Ale copak našla sis někoho jiného nebo co?'' zařval na mě a silou mě hodil na postel. Bouchla jsem se o zeď do hlavy a tak jsem si bolavé místo chytla. Podívala jsem se na Nicka, který zuřil. Slyšela jsem štěkot, když v tom do pokoje vběhl Lucky ( to je její pes jen pro info :D) začal na Nicka vrčet, Nick se na něj otočil a začal se přeměňovat do vlkodlaka. Vstala jsem rychle z postele, popadla jsem lampičku a udeřila jsem ho hlavy. Nick se skácel k zemi a Lucky běžel ke mě a začal kňučet tak jsem ho podrbala za ušima. Ale co teď s Nickem? šla jsem k němu a chystala se ho zhodit z okna, ale pak mě někdo chytl za rameno. Slyšela jsem Luckyho zase vrčet otočila jsem hlavu a  uviděla kluka s červenýma očima ,,Polož ho já se o něj postarám'' řekne, vezme si Nicka a skočil s ním dolů z okna. Zavřela jsem okno opřela se o zeď, po které jsem sjela na zem. Lucky ke mě přiběhl a začal mi oblizovat ruku a poté si lehkl vedle mě a já ho pomalu hladila. Kdo byl ten kluk? jakto že měl červené oči? proč mi připadá jako nadřazený? a jak se sakra dostal do domu? tyhle otázky mě trápily až do té doby než jsem usla.

Ahojda. tady je další kapitola. jak myslíte že to dopane mezi Ashley a Stilesem? Tak papa :D

VLČÍ PROMĚNA  ✔ Where stories live. Discover now