Děláš si srandu?!!

294 28 2
                                    

(Na obrázku Lucky)

crrrrrrr...... . Nesnáším budík, ale hlavně nesnáším vstávání do pitomé školy. Zvedla jsem se z postele a šla si obléct:

Potom jsem si šla rozčesat vlasy a nandat trochu řasenky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom jsem si šla rozčesat vlasy a nandat trochu řasenky. 

V kuchyni jsem dala jídlo nejen sobě, ale i Luckymu. Dala jsem si jogurt a piškoty. Když jsem dojedla obula jsem si tenisky a vzala si na záda batoh a mohla vyrazit do školy. Dneska pro mě má přijet Ashley. Stála se svým autem před naší vilou a čekala na mě.

Když jsme se rozjely směr škola začala mi Ashley vyprávět o tom co všechno Stiles pro ni nachystal a o tom, že ve středu mají první rande. Moc jim to přeju.

Ashley zaparkovala auto na parkovišti školy. Když jsem vystoupila z auta všimla jsem si asi pěti skupinek, které stály před školou. nejspíš nějaké party nebo- li gangy. ve třech skupinkách byly jen holky a v těch dvou byli kluci. Jedna klučičí skupinka se skládala z mojí smečky a ve druhé jsem si všimla Erica a Tomase. 

,,Ahoj,, řekl někdo zamnou. Otočila jsem se a stál tam Stiles. Hned jak si ho Ashley všimla běžela k němu a hned jak byla u měj začali se líbat ,,Ahoj,, řekla, i když si toho Stiles zdřejmně nevšiml a tak jsem se otočila a šla směr škola. 

Zavítala jsem do party mojí smečky. ,,Nazdar kluci,, pozdravila jsem je a oni si mě sjeli pohledem a pak za ně Dan odpověděl ,,No nazdar. teda ahoj,, usmál se a já taky. ,,ahoj,, ,,ahojky,, ,,čus,, ,,ahoj,, ,,čauo,, Pozdravili mě ostatní kluci a já se jen usmívala. ,,Adame jak jsi na tom po tom útoku?,, zeptala jsem se ,,No je to lepší, hned jak jsem si ten šíp vytáhl rána se zahojila,, odpověděl a prohrábl si hnědé vlasy. ,,Jaký šíp?,, Ozvalo se za mnou byla to Ashley a Stiles. ,,Žááááádný šíp my si dělali jen takovou srandu..,, řekla jsem s hraným úsměvem a podívala se na kluky, kteří úsměv začali hrát taky. Ashley si mě zkoumavě prohlédla a vzala Stilese za ruku a odešla bokem. 

,,Uf,, Oddechla jsem si a otočila zpátky na kluky, kteří si oddechli taky. ,,Máme problém,, řekl Dan tak ať ho slyšíme jen my. ,,Jaký?,, zeptali jsme se najednou.,, Další lovci?,, zeptal se Richard. ,,Ano,, řekl Dan a ukázal pohledem za mě. Otočili jsme se a uviděli přicházet partu lidiček ,,těmhle lovcům říkají ,smrtky noci' ,, řekl Dan.

 Otočili jsme se a uviděli přicházet partu lidiček ,,těmhle lovcům říkají ,smrtky noci' ,, řekl Dan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
VLČÍ PROMĚNA  ✔ Where stories live. Discover now