*BREAKFAST, SCHOOL AND NEW BOY*

841 46 1
                                    

Ráno mě probudila krásná vůně.
,,Snídaně'' volá James (je to takový náš domácí kuchař). Rychle se převléknu do věcí které jsem si včera nachystala do školy. Je ještě léto takže jsem si oblékla riflové kraťasy a bílé tričko.

Na stole byla nachystaná vejce na tvrdo, chleba,máslo,ovoce, kakao,džus a rohlík namazaný marmeládou.

Když jsem dojedla přišli do jídelny Adam a Kasandra s tátou a macechou.

,,Dobrou chuť'' řekla jsem a šla si obout do školy moje nové černé konversky.

Do školy to mám po chodníku asi tak necelý kilometr proto chodím takovou menší zkratkou přes les.

Sedla jsem si ve třídě na svoje místo, které je úplně vzadu u okna. Před týdnem se mnou seděla i Sofie jenže jsme pořád kecaly a tak nás naš třídní přesadil tak že já sedím na svém místě sama a Sofie sedí předemnou. Sofie taky sedí sama, protože její soused se přestěhoval a tak chodí na jinou školu.

,,Dobrý den děcka dneska k mám přijdou noví žáci'' Řekl učitel dějepisu nebo-li náš třídní, který se jmenuje Pan Hanzelka.

Do třídy vešli tři kluci blonďák, dva bruneti a jedna černovláska.,, Děcka tenhle kluk je tenista, jmenuje se Nick Celer a bude sedět.." rozhlédl se o třídě ,,s Kate" dořekl. Začala jsem málem křičet radostí, protože byl docela hezký a vypadá sympatycky. Potom učitel pojmenoval poslední kluky dvojčata Alexe a Kevina, kteří budou sedět vedle mojí lavice. Potom řekl jméno i té holky, Claris a ta sedí u Jacka mého nevlastního bratra.

,,Ahoj" otočila jsem se na Nicka.

,,Ahoj" Cítila jsem jak se začínám červenat.

Po škole jsem se rozloučila se Sofii a šla jsem domů po chodníku, když v tom na mne začal volat klučičí hlas ,,Hej, počkej na mně'' otočila jsem se a byl tam Nick, počkala jsem až Nick doběhne, když doběhl pokračovala jsem dál v cestě. ,,Ahoj, Ty bydlíš taky tímhle směrem?'' Nick.
,,Ano''špitla jsem.

,,Už zase se červenáš, to se ti tak líbím'' rýpl si,ale já ho tentokrát bouchla do ramene.

,,ha ha ha. Věř mi, že znám mnohem hezčí kluky než jsi ty" rýpla jsem si teď já. 

,,Tak tohle ti vážně nevěřím" zasmál se a já po chvíli hraní, že jsem uražená, taky. Byl fajn.

***

Když jsme se rozloučili, všimla jsem si, že zamířil do domu od našich bývalých sousedů, kteří ho prodali. Už vidím Kasandru, jak se bude snažit o to, aby si ji všiml. Emm kdo by si nevšiml takové krávy. Musela jsem se nad svou myšlenkou zasmát. 

Druhý den ráno:

,,No super'' řekla jsem když jsem se podívala z okna lilo jako z konve. Podívala jsem se na digitální hodiny v mém pokoji sakra je 08:30 mám půl hodiny zpoždění. Rychle jsem si na sebe oblékla modré rifle, černé triko, šedou mikinu a tenkou černou bundu. V kuchyni jsem si rychle vzala svačinu a jablko na cestu. U vchodu jsem si obula černé kozačky, když jsem vyšla před dům vzpomněla jsem si, že nemám deštník.,,Kurva zapomněla jsem deštník ve škole!! Do prdele!!'' natáhla jsem si přes hlavu kapuci od mikiny a bundy a šla lesem.

Byla jsem v polovině lesa a koukla na hodinky. Už bylo 09:45. Tak jsem začala běhat indiankem (chvíli běháš a chvíli chodíš) nejsem zrovna sportovní typ. Po pár metrech jsem slyšela jak něco šustí tak jsem se zastavila a šla se podívat co to je. Šušteni se ozývalo z keře tak jsem šla blíž. Cítila jsem jak mi naskočila husí kůže. Dostala jsem strach.

Po odhodlání se podívat co to je:

,,Jé ti jsou roztomilí''. Byli tam malí, chlupatí zajíčci, kteří se třásli, ale zimou to nebylo protože zas tak velká zima nebyla! Začínám si myslet, že se mě bojí. A tak jsem se otočila k odchodu, když v tom se přede mnou objevilo velké, černé, chlupaté zvíře, které se ke mě začínalo přibližovat a cenit špičaté zuby.
Vlk. Nenene!!.

Začala jsem rychle utíkat, ale jak nečekaně ten vlk byl rychlejší skočil po mně a..............

PO NĚKOLIKA HODINÁCH

a víc si nepamatuju jenom bolest.

Probudila jsem se v nějaké staré dřevěné chatrči. Ležela jsem na gauči a uvažovala jsem co se včera nebo kdy vlastně stalo.

Otevřu oči a uslyším vrzání dveří zvednu se z gauče a rychle schovám pod gauč. Viděla jsem jak někdo otevírá dveře, ale neviděla jsem kdo, protože šly vidět jenom nohy. Byl to podle mě chlap. Nejspíš mě hledal a chodil po pokoji. Po minutě se otočil a odešel. Po zemi byly nasazené použité kondomy a injekční stříkačky. No super jsem v bytě nějakého perverzáka. Rychle jsem vylezla z pod gauče a hledala nejbližší okno.,,Trefa okno'' které vedlo ven. Otevřela jsem ho a rychle vylezla. Začala jsem utíkat sprintem. Ale takovou rychlosti jsem nikdy neběhala a nikdy jsem neměla takovou výdrž. Zastavila jsem a vzpomněla si na toho vlka, koukla jsem si na ruce, nohy, břicho a neměla jsem žádné škrábance ani odřeniny. Nejspíš jak jsem běžela tak jsem se bouchla do nízké větve a omdlela a ten vlk na mě pak už neměl chuť a tak odešel. Hahaha tahle teorie je vážně vtipná.

Chtěla jsem se podívat na hodinky kolik je hodin,tak jsem vyhrabala z tašky mobil, ale byl vybitý. Vytáhla jsem svačinu a snědla ji, protože jsem měla hrozně velký hlad.

Byla jsem uprostřed lesa, do kterého jsem chodila už od malička, ale tuhle část lesa jsem neznala...

VLČÍ PROMĚNA  ✔ Where stories live. Discover now