Smečka--a--Lovci?

317 29 1
                                    

Viděla jsem zase tu zahalenou postavu, ze které vykoukla hlava Sofie. ,,však ty na to příjdeš, musíš na to přijít,, ,,na co na co přijít?,, ale to už jsem byla vzhůru v cizí posteli podívala jsem se kolem sebe byly tu samé nože a sekery, ale hlavně hodně pistolí.

Probudila jsem se celá udýchaná a spocená v něčí posteli. Skusila jsem aspoň pootevřít oči ať zkusím zjistit kde tak asi jsem. Oči se mi sice podařilo otevřít, ale jediné co mi došlo je, že jsem v klučičím pokoji. Sama v klučičím pokoji. Super proč ne? 

Najednou jsem uslyšela klepaní na dveře. Zavřela jsem oči dělala, že spím. Slyšela jak se otevírají dveře a pak jak si někdo sedá vedle mě na postel. ,,Doufám, že ti šmejdi ti nic hrozného neudělali,, řekl klučičí hlas u kterého jsem hned poznala komu patří. Dan. ,,Dane,, zašeptala jsem. ,,ty jo vždyť ty jsi celá spocelá a udýchaná,,.  Pomalu jsem posadila a otevřela oči. celá jsem se třásla z toho snu. Dan mě jemně objal já chvíli váhala, ale pak jsem si ho k sobě víc přitiskla. Když obětí skončilo promnula jsem si oči a lépe se porozhlédla po pokoji a nakonec jsem skončila pohledem na Danovi. Polonahém Danovi. Byl bez trička. Šlo mu tím pádem vidět krásně vypracované břicho. Je tak sexy. Klidni Kate je něco jako tvůj otec. hodně mladý otec. Nad slovem otec jsem se rozplakala a zabořila hlavu zpátky do měkkého polštáře. 

Ucítila jsem teplou ruku jak mi hladí po zádech a pak mi něco říká ,, Potřebuju si s tebou promluvit, takže až ti bude lépe přijď dolů,, Odešel a zavřel za sebou dveře. Pomalu jsem se zvedla z postele a hned jsem si všimla že mám na sobě klučičí tričko a mé leginy. Hned mi došlo že je to Danovo tričko a nechtělo se mi hledat moje a tak jsem si ho nechala. Na židli byla přehozená moje mikina a tak jsem si oblékla. 

Dole jsem viděla Dana sedět u stolu s pěti klukama. Dan si mě všiml. ,,Tak tady tohle je Kate, moje beta,, řekl a všichni se na mě otočili. Sešla jsem poslední čtyři schody a šla k nim.

,,Ahoj,, pozdravili mě všichni sborově ,,ahoj,,. ,,Posaď se nabídl mi černovlasý kluk se zelenýma očima místo vedle něho. ,,Já jsem Richard,, řekl a já si sedla vedle něho. ,,díky,,. Tohle je Patrik,, řekl Dan a ukázal na blonďáka s modrýma očima. ,,ahoj,, řekli jsme si najednou. ,,Tohle je Adam,, ukázal na hnědovlasého kluka s hnědýma očima.,, Richard už se ti představil sám, ale neřekl že je moje druhá beta,, Pak tu máme Vojtu,, ukázal na kluka s blonďatýma vlasama s modrým melírem a modrýma očima. ,,A poslední je Bruno,, a jako poslední ukázal na černovlasého kluka s tmavě hnědýma očima.,, A tahle je nová jak jste si všimli a jmenuje se jak už jsem řekl Kate,, teď ukázal na mě.,,Tak a Kate tohle je celá má smečka do, které patříš i ty samozřejmě,, .,, Co si mi chtěl říct,, zeptala jsem se před celou smečkou ,,chtěl jsem to říct vlastně všem tady,, ,,no tak mluv,, ozval se Patrik. ,,Lovci....vrátili se sem lovci,,. ,,To si děláte snad srandu,, ,,co zase chtějí,, ,,co by asi tak chtěli Patriku!,, ,,už jich mám dost,, ,,pořád nás zabíjejí stále novými a novými zbraněmi,, dohadovali se kluci. ,,Nevím, ale musíme za 1. dávat větší pozor za 2. pomáhat si, kdyby jste slyšeli volání toho druhého a za 3. nechodit tak často sami do lesa , tam jich je nejvíc, hlavně těch, kteří si říkají vlkodlačí krev,a ti vyvraždili nejvíc vlkodlaků,,. řekl Dan. 

Nejspíš jsem zapomněla zmínit, že jsou všichni bez trička. Wow. 

Když jsme skončili naší schůzku, kluci odešli domů až na Dana, který tady bydlí. pak tady zůstal i Richard. 

,,Jdu se ven proběhnout,, řekl Richard. Dan ho chtěl zastavit, ale to už Richard byl někde venku.

,,Jak vidím máš hodně kámošů,, řekla jsem s úsměvem ,,jo to mám, ale můj nej kámoš je Richard,, ,,aha,, 

,,Proč jsi kousl mě a mě nějakého kluka?,, když jsem se na to zeptala on jen pokrčil rameny a pak spustil ,,no..já ani nevím.. prostě jsem tě potkal a kousl.. no a tak jsi to naštěstí přežila,,. ,,Jak naštěstí přežila?!!,, ,,no buď vlkodlaka tvoje tělo ne příjme a ty zemřeš nebo to příjme a ty budeš vlkodlak,, ,,aha, takže jsem mohla být mrtvá, a ty po tom kousnutí někam zmizíš a ukážeš se po dvou týdnech s tím, že jsi moje alfa?!!!,, ,,no tak nějak,, řekl a chtěl jít pryč z pokoje, ale já ho zastavila. chytla ho za rameno a točila k sobě čelem ,,neříkal jsi, že se nemáme toulat někde venku sami?,, byli jsme obličeji dost blízko. ,,říkal, ale...ale,, už to nedořekl a uslyšeli jsme oba volání. Volání vlkodlaka. Rychle ucukl a běželi jsme oba tím směrem odkud se to ozývalo. 

Dan běžel přede mnou, když v tom zastavil a přeměnil se do vlka, já udělala radši to samé. 

Byl před námi vysoký hrubý strom, za kterým jsme se kryli. před námi jsme viděli čtyři lidi. Dvě holky a dva kluky. Všichni na sobě měli kožené kalhoty a kožené bundy. ,,To jsou ti kteří si říkají vlkodlačí krev,, zašeptal Dan. Měli v ruce zbraně. nejsem odborník na zbraně takže je nedokážu pojmenovat až na jednu což je luk s šípy, který měla v ruce holka s dlouhými hnědými vlasy. 

Před lovci ležel na zemi hnědý vlk. ,,kdo je ten vlk?,, zeptala jsem se Dana ,,to je Adam,,. Adam měl v sobě zabodnutý šíp. 

Dan tam vběhl a skočil po jednom lovci, kterému rozpáral hrdlo. Ostatní zařvali se smutkem v hlase ,, Benee...,, a holka s lukem nasadila šíp do tětivy a chtěla vystřelit na Dana, ale já jsem po ní skočila a vytrhla jí luk s ruky. Stála jsem nad ní a vrčela. 

Něco mě silně odhodilo. Podívala jsem se na další holku, která v ruce držela bičík. Napřáhla se ještě jednou, ale já jsem uhnula. běžela jsem k Adamovi, který už stál na nohou a vedle něho na zemi ležel vytrhnutý šíp celý od krve. ,,Dobrý?,, zeptala jsem se ho a on jen přikývl. 

Dan bojoval s druhým klukem. Ten kluk vytáhl tejzr a přiložil mu ho k boku. Dan se svalil na zem a třepal se. 

,,Musíme už jít,, zařvala jedna z holek. Zbylí tři běželi pryč a jeden tam zůstal, ale ten byl už mrtvý. 

Proměnili jsme se zpátky do člověka. ,,Díky,, řekl Dan a podíval se na mě ,,ne to já děkuju,, ,,Za co?,, ,,Za to jak jsi mě zachránil před Nickem,, ,, Jo tak to je jasné musím přece chránit svou smečku, když jsem alfa. A pojď už půjdeme domů,, 

U mě doma:

Od mamky jsem dostala kázání o toulání se tak dlouho venku hned jak jsem vstoupila za práh domu. 

Sedím ve svém pokoji na posteli a hladím Luckyho, který mi leží na klíně. 

Přišla mi SMS od Ashley.

Zpráva: ahoj jsem hrozně šťastná, hádej kdo byl ten tajný ctitel. představ si, že to byl Stiles Stilinski. Dal mi bonboniéru a puket bílých růží. Já ho tak zbožňuju. Ps: začali jsme spolu chodit

Tak to nakonec Stilesovi vyšlo a konečně vím i jeho příjmení.

Zpráva ode mně: No vidíš. Hodně moc vám to přeju:* 

Zpráva: děkujem :*

Vypnula jsem mobil a šla si lehnout.

Vzbudila jsem se ve tři ráno a pořád přemýšlela o tom snu, který se mi zdál v letadle i u Dana. Co to má sakra znamenat!?? Na co mám přijít?! Snad na to, že to s Nickem bylo moc rychle?! Že mám alfu?!Že jsem vzácná beta?! S těmito otázkami jsem nakonec usnula.

 Ahojky čtenáři. Sice nevím jestli to někteří čtete.  Jestli je něco čemu moc nerozumíte tak se klidně pište otázky do komentáře a já vám se na ně pokusím odpovědět. :D . a vy, kteří máte teď jarní prázdniny vám přeji krásný zbytek prázdnin. Tak papa 

Magdaa_M  

VLČÍ PROMĚNA  ✔ Where stories live. Discover now