Třetí úplněk

205 26 2
                                    

Mám vlastně štěstí, když je úplněk a já se nemusím proměnil do vlkodlaka, protože jsem jak říká Dan zvláštní beta, ale mám spíše strach o Richarda. Já vlastně ani nevím jak na tom je s ovládáním samy sebe za úplňku. Zvedla jsem se z postele a oblékla si oblečení přehozené přes židli. Což bylo šede uplé tričko s černými legíny. 

Zašla jsem si do kuchyně, ve které už seděla Simča. ,,Dobré ráno Kate,, ,,Dobré,, řekla jsem a sedla si sklesle k jídelnímu stolu. ,,Já a Woody spolu jaksi chodíme,, vychrlila ze sebe ,,no vidíš, že o tebe má zájem,, ,,v pět s ním jdu na rande a vrátím se až zítra ráno. A potřebovala bych tvou pomoc s výběrem šatů,, řekla a já jsem jen kývla. Dneska jsem nějaká unavená, asi jsem se blbě vyspala nebo to dělá ten úplněk, ale nakupování miluju takže půjdu s ní. ,,Za jak dlouho vyrazíme?,, ,,Obléknem se a vyrazíme,, řekla Simča a zašla do své ložnice. Já jsem šla do 'své' koupelny v pokoji a opláchla si obličej studenou vodou. Ze skříně jsem si vytáhla potrhané modré rifle a bílý crop-top. Rozčesala jsem si vlasy a jelikož jsem nenašla žehličku byla jsem hotová.

Zaklepala jsem na Simču. Ta otevřela dveře. Na sobě měla černé rifle a šedý crop-top.

V shopinu si Simča koupila:

Když jsme došly domů bylo 16:30 Simča se oblékla, upravila a odešla v 17:00

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Když jsme došly domů bylo 16:30 Simča se oblékla, upravila a odešla v 17:00.

Sedla jsem si na postel a koukala z okna na zapadající slunce a červánky. Chtěla jsem napsat Richardovi, ale nechtěla jsem ho rušit. Bestak se připravuje na úplněk. Začal mi vibrovat mobil. Co zas kdo chce?! Podívala jsem se na displej. A překvapilo mě, že mi volá zrovna on. Mám na něho vztek za to co udělal, ale na druhou stranu mi chybí. Zvedla jsem to a hned se ozval hlas, který jsem neslyšela už měsíce. ,,Ahoj,, vydechl ,,Ah-oj---Da-ne,,  vykoktala jsem. ,,Co potřebuješ? Kde jsi? Proč si tak dlouho o sobě nedal vědět? Za jak dlouho se vrátíš?....,, Chtěla jsem pokračovat, ale skočil mi do řeči ,,chci tě varovat,, ,,a předtím?,, ,,před dnešním úplňkem,, ,,Já varovat nepotřebuji,, ,,tenhle úplněk není jako každý. Tenhle bude jak to říct no prostě bude pro vlkodlaky utrpením,, ,,a to i pro vzácné druhy, jako jsi ty,, dořekl. ,,musíš se dostat do lesa a tam zůstat,,  přikázal mi a já už nebyla ve svém pokoji, ale sbíhala jsem schody na chodbě.,, Kde je v New Yorku les?,, ,,jak to mám vědět? Počkat. Co děláš v New Yorku?,, ,,jsem u sestry,, ,,No super, tak to ti asi nemám jak pomoct,, ,,Cože? Ale si má Alfa? Ta má pomáhat své smečce,, ,,A jak ti mám asi poradit, když jsem v New Yo...,, nedopověděl to. Jediné co jsem potom slyšela byla rána a pak vrčení. ,,no super,,. Podívala jsem se na oblohu, na které už nebylo slunce, ale vykukovala z poza mraku půlka měsíce a nejhorší je, že měsíce v úplňku. Rozeběhla jsem se i když jsem nevěděla kam běžím. 

Zakopla jsem a spadla na zem. Měsíc na mě svítil v celé své kráse. Najednou jsem pocítila jak po mém těle rostou chlupy, v puse rostoucí tesáky a místo nehtu a mé už teď tlapě drápy. Postavila jsem se na čtyři a zavyla na měsíc. Po mém vytí se ozvalo další a další.

Moje tělo mě neposlouchalo a má mysl se měnila v mysl zabijáka......

VLČÍ PROMĚNA  ✔ Kde žijí příběhy. Začni objevovat