OSLAVA ADAMOVÝCH 22 NAROZENIN

537 33 0
                                    

Je sobota a zítra jedu k mámě a tím pádem oslavujeme Adamovy narozeniny i, když je má až za týden.

Ráno mě vzbudila macecha, že Adámek musí mít úžasnou oslavu a že tím pádem musím vstávat a jít koupit dort do cukrárny. Proč se k němu chová jako k mikinu, bude mu už 22.

Dala jsem si snídani a vyšla z baráku. Na chodníku jsem se podívala na Nikův dům a uviděla stín vysoké postavy a tak jsem odvrátila zrak a pokračovala v cestě. 

Vyšla jsem z cukrárny a v ruce jsem měla dort se Star Wars, protože Adam ten film miluje.

Příchod domů mě docela zaskočil, protože to tu stihli vyzdobit za ani ne dvacet minut. Byly tu vyvěšená velká disko koule atd. Dort jsem položila na stůl v jídelně a šla se obléct do svého pokoje na tu oslavu. Oblékla jsem si krátké černé šaty a na krk jsem si dala bílé perly, které jsem dostala na vánoce od mamky. Vlasy jsem přejela žehličkou a na nohy jsem si
dala černé lodičky. Když jsem byla hotová sešla jsem schody a zaposlouchala jsem se do rockové písničky na, kterou všichni hosté začali skákat jo a zapomněla jsem se zmínit rodiče nebyli doma, protože šli do hospody. Slyšela jsem zvonek a tak jsem šla otevřít vchodové dveře a ve dveřích stal Nik, kterého nejspíš pozval Jacke.
,,Ahoj Niku. Pojď dál'' 
,,Ahoj''
Nemohla jsem uvěřit, že je tu Nick u mne doma, no příště musím k němu. :)
Nick šel na parket a zavolal na mě ať si s ním zatančím. Když skončila rocková hudba, Nick si mne k sobě přitáhl a oběma rukama mě objal kolem pasu a já jsem mu omotala ruce kolem krku.
,,Dneska je s tebe kočka vlčice'' řekl Nick a já mu poděkovala.
Když hudba skončila šli jsme si s Nickem dát něco k pití, ale byl tu jen alkohol,  který mi ani Nickovi samozřejmě nevadil. Vypila jsem několik panáků s vědomím, že se opiju a na chvíli zapomenu na rozvod rodičů, který mě s prominutím sere a na macechu, která mě sere ještě víc.

Ráno
Vypila jsem několik panáků a to bylo poslední co jsem si pamatovala ze včerejší noci.
Otevřela jsem oči a z lehu jsem si sedla a koukala jsem se kolem sebe. Do prdele Nick v mojí posteli je nahý odkryla jsem peřinu uf.... má trenky nic se nedělo. Potom jsem si všimla, že jsem byla jenom ve spodním prádle a tak jsem si rychle šla obléct černé leginy a modré tílko.
,,Kde to jsem'' slyšela jsem jak říká Nik. Nik se otočil směrem ke mně a zeptal se ,,dělo se něco a čem nevím''.,, No já vím to co ty'' řekla jsem a potom ještě dodala ,,myslím, že jsme spolu neměli sex'' ,, to je dobře'' ,, tím chceš snad říct, že jsem hnusná?'' ,, Ne to ne. Jsi snad jediná holka na, které se mi líbí pihy. Chci tím říct, že sex s tebou bych si chtěl pamatovat'' tak tohle jsem od něj nečekala. Šla jsem si k němu sednou na postel a on mě chytl za ruku a řekl ,,já vím, že je to možná na tebe rychle'' dál to nedořekl, protože si mě k sobě přitáhl a začal mě líbat. Postupně jsem se přidávala. Když jsme se od sebe odlepili pokračoval ,,budeš se mnou chodit?''Tahle otázka mne zaskočila , ale myslím, že je jasné co odpovím ,, jo'' 
Řekla jsem a políbila jsem ho, ale on máš polibek prodloužil a začali jsme se znovu líbat. Potom mě Nick objal svýma svalnatýma rukama a přitáhl si mě k sobě. Jelikož nám oboum docházel kyslík tak jsme se od sebe odpojili a začali doplňovat chybějící kyslík. ,,A kde mám vůbec oblečení kotě'' ,,nevím kocoure'' když jsem to dořekla dostali jsme oba dva záchvat smíchu.

Šla jsem se podívat do obýváku jestli tam nemá Nick oblečení.

Jeho oblečení jsem našla na zemi u gauče, když jsem byla v půli schodů potkala jsem Adama který mi dal do ruky balíček fotek. A odešel.

V pokoji jsem dala Nikovi oblečení a začala otvírat obal od fotek, vytáhla jsem fotky a začala si je prohlížet. Na jedné bylo jak se s Nikem k sobě tulíme a líbáme. A na dalších bylo jak jsem po něm skočila a ta poslední jak spolu ležíme v posteli a jen ve spodním prádle jsme se objímali.

,,No tohle'' řekla jsem a snažila se schovat fotky před Nickem. ,,Co je?'' ,,nic..''. Nick se zvedl z postele a vytrhl mi z ruky obálku s fotkami. Podíval se na ně a tvářil jako by mu to bylo fuk a pak se na mne podíval a řekl ,,jsou hezké''. Šla jsem blíže k posteli vzala polštář a bouchla ho po hlavě a tak jsem začala polštářovou bitku, kterou ukončil Nick tak že ke mně rychlým krokem přišel, objal mne a hodil na postel. Začali jsme se líbat.

Za hodinu už Nick musel domu, protože přišel taťka s macechou, a tak jsem ho doprovodila ke vchodových dveřím, dala mu pusu na cestu a on mi ji s úsměvem oplatil.

VLČÍ PROMĚNA  ✔ Where stories live. Discover now